Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Прорізувач для зубів Infantino Ключі (216570I) (3021105165705)

Оцінка користувачів 4/5
на основі 4 відгуки
  • Инга Ц***
    Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Достаточно интересный и многофункциональный прорезыватель зубов. Для детских ручек он удобен и по тому как ребенок его грызет, могу сказать что он ему нравится в качестве массажера десен. Спасибо Инфантино и Розетка.

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Хороший прорезыватель. Ребенку нравятся бусинки и разная фактура ключиков. Качество хорошее.

• Оксана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Мне понравились, качественные, яркие, интересные. Старшая пятилетка тоже играла. Ребенку - не зашли)

• Ольга П***
    Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний

Я є постійним клієнтом,роблю багато замовлень на вашому сайті і всім рекомендую!Шановна і люба «Розетка»,якщо товар укомплектовують роботи,тоді питання закрите....але всі ми знаємо,що це роблять люди!япотратила свій час!Іграшка прийшла з розірваною упаковкою,а я купляла на подарунок!а навіть,якщо і ні,то яка різниця,це ж іграшка,яку я,на секунду,купляю за свої гроші і я не хочу товару який,товарного вигляду,як такого немає!Товар не забираю!дякую за увагу!

Переваги:
    Замовляла товар,так як мені подобається фірма,знаю,що товар завжди якісний
      Эксперт Rozetka

Доброго дня, Ольга! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.