Відгуки покупців про Полиця настінна пряма 2-рівнева для роутера 30*20*13 см біла

Оцінка користувачів 4.17/5
  • Богдан Г***
    Відгук від покупця. Продавець: iCraft

А чому в комплекті немає гачків для полиці? На фото є…

• Продавець  iCraft

Вітаю, Богдане! Дякуємо, що обрали нашу продукцію. Ми постійно вдосконалюємо наші вироби, щоб вони були максимально зручними.

У цій моделі ми оновили систему кріплення: тепер це надійна пара «шуруп + дюбель». Ми перенесли точки фіксації під полицю, щоб зробити їх майже непомітними. Завдяки здатності кріплення повертатися навколо своєї осі, ви зможете легко скоригувати положення полиці навіть за умови неточної розмітки отворів. Для жорсткої фіксації достатньо просто затягнути шурупи.

Приємного використання!

• Жека И***
    Відгук від покупця. Продавець: iCraft

Є момент який мені не подобається,а саме шурупи по бокам

Переваги:
    Гарний розмір
    Недоліки:
    Шурупи по боках
  • Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: iCraft

Товар відповідає заявленому опису.

• Андрій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: iCraft

Поличка компактна для роутера та ДБЖ самий раз, легка в монтажі.

Переваги:
    Компактність
    Недоліки:
    Жодних
  • Михаил Г***
    Відгук від покупця. Продавець: iCraft

СПАСИБО!! ТОВАР ОТЛИЧНОГО КАЧЕСТВА!!

Переваги:
    ОТЛИЧНЫЙ ДИЗАЙН!! КАЧЕСТВО!! БЫСТРАЯ ДОСТАВКА!!
    Недоліки:
    НЕТ!!
  • Тамара П***
    Відгук від покупця. Продавець: iCraft

Хороша поличка, ще б знати як вона кріпиться!!

Недоліки:
    Кріплення не зрозуміле
    • Продавець  iCraft

Доброго дня, не переживайте, менеджер з вами зв'яжеться, відправить інструкцію і детально проконсультує як треба кріпити полицю! Стандартне кріплення йде в комплекті, самий простий і швидкий тип кріплення "гачки на цвяхах", їх кріплення здійснюється за допомогою молотка простим способом так як показано на першому фото товару. Гарного дня і мирного неба!

• Константин Б***
    Відгук від покупця. Продавець: iCraft

Нужна инструкция по монтажу, которой нет. Дайте ссылку, где ее можно увидеть

Недоліки:
    Нет инструкции по монтажу
    • Константин Б***

Таки до сих пор жду инструкцию

• Александр В***

Дуже гарна та якісна.

Переваги:
    Гарна, легка
  • Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: iCraft

Пришла в сборе,хорошо запакована.
    Два вида крепежа , всё супер.

Відгук від покупця. Продавець: iCraft

Пришла полка без каких-либо креплений. Как вешать полку на стену - не понятно. Прочитал отзывы, оказывается человек уже писал о подобной проблеме. Я не понимаю, это фишка не положить к товару крепления?

Уважаемые продавцы, свяжитесь со мной по данному вопросу. Потому что я понятия не имею, как крепить к стенке вашу полку без креплений!

• Альберт

Очень поспешно я написал отзыв, потому что оказалось, что я крепление впопыхах выбросил вместе с оберточной бумагой, которой было уж очень много ))))

Полку повесил, полка отличная, устанавливал для домашнего проектора и он стал туда, словно специально для него делалась. Если бы можно было бы редактировать оценку, поменял бы ее на 5 звезд.

• Диана М***
    Відгук від покупця. Продавець: iCraft

Полочка пришла полностью собранная, хорошо упакованная, без дефектов.
    Штатные крепления отлично держат в бетонной стене, хотя были сомнения.
    Всё оборудование отлично разместилось, включая бесперебойник.

Переваги:
    Хороший товар. Два варианта креплений.
    Недоліки:
    Не обнаружены
  • Шлінчук В***
    Відгук від покупця. Продавець: iCraft

полиця прийшла оперативно, але виявилась відсутність настінних кріплень. Після звернення до продавця, питання вирішилось відразу, вислали два різновиди кріплень, за що я вдячний продавцю. З приводу самої полиці, відповідає естетичним вимогам і своєму функціоналу. Мені вона була потрібна щоб встановити роутер.

• Альберт

В мене та ж сама проблема. Полиця прийшла без кріплень.

• Федя З***

Характеристики товару були змінені
    Тепер буде більш зрозуміло що влізе на поличку, не знаю як видалити попередній коментар, тож напишу новий, в цілому поличка дуже футористична і практична, були складнощі з кріпленням, але своїми силами проблему було вирішено

• Продавець  iCraft

Вітаю! Ми постійно вдосконалюємо наші вироби, щоб задовольнити потреби кожного покупця і максимально спростити процес встановлення та експлуатації, всі ваші побажання враховані. Приємного використання!

• Федя З***
    Відгук від покупця. Продавець: iCraft

Г***о вага полочка вместе с креплением, крепление под микро шурупчик, даже пульт не выдержет!!!

Переваги:
    Недоліки:
    много
    • Продавець  iCraft

Добрий день! Основний тип кріплення даної полиці гачки на 4 цвяхах, так як показано на фото, вони мають свої переваги в тому, що достатньо звичайного молотка для встановлення полиці та не вимагає сверління додаткових отворів в стіні. Додатковий тип кріплення це шуруп 4мм+дюбель 6мм, такі кріплення витримують дуже великі навантаження, проте вимагають певних навиків під-час кріплення і потрібно сверлити отвори в стіні, тому, якщо у вас виникли складнощі з кріплення полиці саме на дюбелі, пропонуємо звернутись до спеціаліста в даних питаннях.