Відгуки покупців про Силіконовий килимок Mechanic V41 / мат термостійкий для паяння та ремонту техніки / 280x200 мм Blue
- Михайло М***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Спасибо коврик хороший
- Продавець RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
работает
- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Непоганий коврик, зручний
- Переваги:
- Зручний коврик є відсік під деталі
- Недоліки:
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: RGSM
Отличный коврик. Маленький походный вариант. Температуру держит. Запаха нет. Мнханик как обычно на высоте.
- Николай Ч***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Очень удобно на нем работать.
Я доволен покупкой.- Переваги:
- Качество.
- Недоліки:
- Нет.
- Продавець RGSM
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Хороший коврик, не скользить по столу, витримує великі температури
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Коврик дуже якісний. Можу рекомендувати.