Відгуки покупців про Вітаміни ProVET Профілайн Актив для котів для виведення шерсті 180 табл

Оцінка користувачів 4.38/5
  • Мария И***

Кіт вживає із задоволенням! В мене серце-кун, 10 кг. Даю по 4 таблетки щодня

• Марія І***

Мейн-кун я мала на увазі

Добрий день! Нам дуже приємно читати такі відгуки. Ми дійсно цінуємо кожного клієнта і їх улюбленців, тому докладаємо максимально зусиль, щоб створювати препарати, які максимально ефективні та безпечні. Такі відгуки надихають працювати ще краще!

Добрий день! Дякуємо за довіру та вибір бренду PROVET! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся! Бажаємо Вам гарного дня!

• Сергей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180

Всё подошло, работают отлично.

Добрий день! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно знати, що ви задоволені товарами бренда ProVET. Такі відгуки надихають працювати ще краще!

• Людмила Л***

Киця їсть з задоволенням

Переваги:
    корисно для котів

• Ирина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180

Коти відмовляються їсти ці вітаміни,ламала та додавала в корм не хотять.

Недоліки:
    Крупні ще й у формі серця

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! АКТИВ КОМПЛЕКС + вывод шерсти ProVET Профилайн для кошек, як і інші комплекси вітамінів, не є ласощами (смаколиками), а засіб, який покращує стан тварини за відповідним напрямком дії. Так вітамінно-мінеральний комплекс застосовують для м’якого виведення шерсті із травного каналу природним шляхом та запобігання повторного утворення безоарів, поліпшення перистальтики кишечника, нормалізації обміну речовин, пов'язаного з недостатністю вітамінів та мінералів у добовому раціоні. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся! Бажаємо Вам гарного дня!

• Лора

Киця їсть

• Сергей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180

Мой кот не ест эти таблетки. В сухой если добавлять если, он их чувствует и даже корм ест неохотно. 7 штук в день как мне ему дать? Насильно в рот засунуть?

Недоліки:
    Не ест кот

Доброго дня, Сергій! Дякуємо за Ваш відгук! Профілайн для котів АКТИВ КОМПЛЕКС + виведення шерсті, як і інші комплекси вітамінів, не є ласощами (смаколиками), а засіб, який покращує стан тварини за відповідним напрямком дії. Комплекс сприяє нормальному фізіологічному росту та розвитку молодих тварин та зміцненню імунітету. Комплекс покращує стан шкіри, шерсті та є додатковим джерелом енергії. Застосовують для м’якого виведення шерсті із травного каналу природним шляхом та запобігання повторного утворення безоарів, поліпшення перистальтики кишечника, нормалізації обміну речовин, пов'язаного з недостатністю вітамінів та мінералів у добовому раціоні. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся! Бажаємо Вам гарного дня!

• Ирина Ч***

Я кошке, редко, но засовываю… Это очень просто сделать, YouTube вам в помощь. А вот кот другой породы (он нечаянно и не сильно палец мне «прикусил» насквозь) и ему я даю только GimCat Malt-Soft Paste Extra.

Добрий день! Дякуємо за довіру та вибір бренду ProVET! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся! Бажаємо Вам гарного дня!

• Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180

с учетом необходимости принимать от шерсти (без этого никак), то попробовали новое. Тем более, что были перебои с поставкой пасты с солодом (не было совсем), то встала проблема-что купить. Главное то , что кот ест (а он привереда) , аппетит появился, а значит в комплекс положили заявленные в составе ингрдиенты. До этого покупали другого производителя, но отказался есть совсем, пришлось выбросить, а цена была намного дороже. С этим комплексом все хорошо. И вкусно, и цена адекватная. Рекомендую. Спасибо

Переваги:
    добавка хорошая. кот привередлив, но ест с удовольствием
    Недоліки:

Добрий день, Татьяна! Нам дуже приємно читати такі відгуки. Ми дійсно цінуємо кожного клієнта і їх улюбленців, тому докладаємо максимально зусиль, щоб створювати препарати, які залишають лише приємні враження. Дякуємо, що помічаєте і відзначаєте!

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 180

Гарні вітаміни. Кіт їсть із задоволенням.

Недоліки:
    Не помітили