Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Жилет зігріваючий зимовий з USB підігрівом унісекс чорний 3XL

Оцінка користувачів 4.55/5
на основі 43 відгуки
  • Відгуки про товар продавця AllHit
  • Наталія С***

• Відповідність фото

Обирала між подібним, але з закритою шиєю. Саме цей є більш вдалим за конструкцією: зручно вдіти рюкзак або бронежилет (не перетискає нагрівальні панелі у місцях більшого навантаження на плечах). Нагрівальні елементи (пластинки) у місцях де і зображено на фото, з'єднані між собою простеньким провідком який виходить назовні і закінчується USB. 3 режими обігріву - відчутні, кишеньки невеличкі, без застібок з павер банкою у них великою не побігаєш, але для статичного положення щоб зігрітися підходить. В тестуванні був добу, на вулиці в надягнутій зверху куртці та в броніку не дав змерзнути, кнопку перемикача зручно натискати і через куртку. Прати судячи з бірки можна. Маломірить, але в описі все і так вказано, сам продавець уважний у разі чого допоможе підібрати потрібний розмір. За моїми враженнями, то краще взяти щоб був трошки більший від вашого розміру, щоб не був приталеним (провід і пластини прослужать довше і не так будуть тертися).

Переваги:
    Гріє як і має, зручний пошив, відповідає опису
    Недоліки:
    за свою ціну - ніяких недоліків
    • Комфортне для температури до

-15°C

• Відповідність розмірній сітці

• Продавець  AllHit

Наталія, доброго дня. Щиро вдячні за такий детальний вігук! А ще більше тішить те, що Ви всим задоволені і що наш Захисник тепер зможе зігрітися! Нехай Бог його береже! Мирного неба!

• Ганна Г***

Доброго дня. Скажіть будь ласка, під бронік нормально сідає?

• Олена Н***

Замовляли для військового і залишились дуже задоволені. Все підійшло. Дякуємо

• Продавець  AllHit

Олена, дякуємо Вам за відгук! Ми раді, що все підійшло і, що цей жилет буде зігрівати нашого Захисника в цю сувору пору року. Хай Бог його береже! Якнайшвидшої Перемоги і Мирного неба!!!

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: AllHit. Розмір: 2XL. Колір: Чорний

Працює, гріє, під броню нормально. Замовлю ще такий на подарунок.

• Продавець  AllHit

Володимире, щиро дякуємо за відгук! Щиро раді, що Ви задоволені придбаним жилетом. Нехай зігріває і оберігає Вас від холодів! Приємного користування! Мирного неба!

• Игорь
    Відгук від покупця. Продавець: AllHit. Розмір: 2XL. Колір: Чорний

Прикольный жилет, на рост 176, обхват груди 90 и вес 74кг идеально сел хл.
    Чтобы включить нужно довольно долго удерживать кнопку. Режимов, вероятно 3, т.к. три разных подсветки кнопки.
    Продавец чёткий, рекомендую

• Продавець  AllHit

Ігоре, щиро дякуємо за відгук та рекомендації))! Ми раді, що Ви задоволені придбаним жилетом. Сподіваємось, він буде незамінним помічним в холодну пору року. Приємного користування! Мирного неба!

• Юлия О***
    Відгук від покупця. Продавець: AllHit. Розмір: 5XL. Колір: Чорний

Отримала сьогодні і вде випробувала.
    Дуже круто сіла жилетка. Менеджер звязалась і допомогла з розміром.
    Жилет дійсно гріє. Дуже дякую

• Продавець  AllHit

Юлія, щиро дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам сподобалась жилетка) Нехай зігріває Вас і береже Ваше здоров'я! Мирного неба!

• Георгий Л***
    Відгук від покупця. Продавець: AllHit. Розмір: 6XL. Колір: Чорний

Пользуюсь три недели, доволен. Посоветовал бы только докупить переходник/удлинитель для провода, чтоб можно было пауэрбанк носить не в жилетке . Спасибо.

Переваги:
    С задачей справляется
    Недоліки:
    Коротковат провод, не критично.
    • Продавець  AllHit

Геогрій, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді бути корисними. Нехай жилет зігріває та збереже ваше здоров'я в цю прохолодну пору року! Приємного користування та мирного неба!

• Данило Т***
    Відгук від покупця. Продавець: AllHit. Розмір: 5XL. Колір: Чорний

Быстро отправили, на товар жалоб нет.
    Описание соответствует.
    Проверю работу в морозы и тогда дополню комментарий.

Переваги:
    Моментальный нагрев.
    • Продавець  AllHit

Данило, щиро дякуємо за відгук! Сподіваємось, що жилет буде Вас зігрівати і при більш низькій темперпатурі. Раді бути корисними. Мирного неба!

• Ірина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: AllHit. Розмір: 2XL. Колір: Чорний

Жилет отримала, в процесі тестування. Дякую!! Розмір підійшов,все чудово! Добре гріє якщо щільно прилягає до тіла

Переваги:
    Для довготривалого перебування на холоді саме те що потрібно!
    Недоліки:
    Нагрівається павер банк, краще в кишеню не класти
    • Продавець  AllHit

Ірина, доброго вечора. Дякуємо Вам за відгук! Спробуйте, пауербанк з більшою ємнсітю - він має менше грітися. Сподіваємося, що жилет буде зігрівати вас в цю холодну пору року та збереже ваше здоров'я. Мирного неба!

• Ольга С***

Вже рік користуємось, все ОК

Переваги:
    Гріє
    • Продавець  AllHit

Ольга, дякуємо Вам за відгук. Приємного користування!

• Елена В***

Понравилась оперативность консультанта

• оксана В***

• Відповідність фото

замовила жилет з підігрівом, все працює, дуже тато задоволений, хто хоче грітися замовляйте, дуже дякую продавцю все гарно розказала і підібрала розмір, щироооо вдячнаааа)

Переваги:
    дуже гарно гріє жилет
    Недоліки:
    поки не має
    • Відповідність розмірній сітці

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: AllHit. Розмір: 4XL. Колір: Чорний

Дуэт уважні продавці, пере телефонували для правильного підбору розміру. Швидко відправили і швидко отримали

Переваги:
    Гріють
  • Виталий В***
    Відгук від покупця. Продавець: AllHit. Розмір: 5XL. Колір: Чорний

Все добре, при перевірці працює

• Продавець  AllHit

Віталію, дякуємо вам за відгук! Приємного користування!

• Сергей

• Відповідність фото

все замечательно, мама очень довольна, отдельное спасибо за советы и помощь при покупке с размером, все подошло как нельзя лучше.

• Олександр З***
    Відгук від покупця. Продавець: AllHit. Розмір: L. Колір: Чорний

Максимально задоволений товаром і продавцем. Особливо продавцем. Дуже швидко звязались і уточнили деталі, щоб розмір жилетки підійшов як найкраще. Я спочатку обрав не правильний розмір. А те що жилетка була уже на Новій Пошті через 2 з половиною години від мого замовлення, дуже вразило. Оперативна робота, і товар який повністю відповідає опису і моїм вимогам.

Переваги:
    Швидкість, відповідність опису.
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  AllHit

Олександре, дякуємо вам за відгук. Дуже приємно, що Ви відмітили нашу роботу. Ми завжди стараємось приділити максимальну увагу нашим покупцям. Приємного користування і тихого дня!

• Дмитро К***

• Відповідність фото

Гріє, різні режими, зручно.

Переваги:
    Допомагають підібрати розмір, сидить добре.
    Недоліки:
    Особливих немає, розміри маломірні, тому проконсультуйтеся.
    • Комфортне для температури до

- 5°C

• Відповідність розмірній сітці

Замале

• Продавець  AllHit

Дмитро, дякуємо Вам за відгук. Приємного користування!

• Ольга

Отличный жилет. Теплый и мягкий. Соответствует описанию

Переваги:
    Удобный.
    Недоліки:
    Нет.
    • Продавець  AllHit

Ольга, щиро дякуємо Вам за відгук! Ми раді, що він виправдав ваші очікування. Приємного користування! Мирного неба!

• Іван Т***

Все працює чудово дякую.

Переваги:
    Без коміру
    Недоліки:
    Поки не знаю що...
    • Продавець  AllHit

Іване, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді бути корисними. Приємного користування! Мирного неба!

• Андрей М***
    Відгук від покупця. Продавець: AllHit. Розмір: 3XL. Колір: Чорний

Позвонила девушка, помогла с размером, я ей сказал свои параметры, она посоветовала взять с запасом, идеально подошло
    Греет очень хорошо!
    Удобро что нет воротника и в шее не давит !

Переваги:
    Все супер
    Недоліки:
    Отсутствуют
    • Продавець  AllHit

Андрію, щиро дякуємо за відгук! Ми раді, що правильно підібрали розмір і ви задоволені придбаним товаром. Носіть із задоволенням! Мирного неба!

• Сергей Д***
    Відгук від покупця. Продавець: AllHit. Розмір: 3XL. Колір: Чорний

Добрый день. Товар приехал быстро. Жилет работает. Предложенная помощь продавца в подборе размера жилета была очень к стати. Спасибо.

Переваги:
    Работает.
    Недоліки:
    Пока не выявлен. Внимательнее с подбором размера.
    • Продавець  AllHit

Сергій, щиро дякуємо за відгук! Ми раді, що підібрали правильний розмір і задовільнили Ваші потреби. Носіть із задоволенням! Будемо раді бачити Вас знову, Мирного неба!

• Дмитро П***
    Відгук від покупця. Продавець: AllHit. Розмір: 4XL. Колір: Чорний

• Відповідність фото

Гарно гріє, три режима - це зручно, гарно сидить, дуже зручно. Мінусів нарахував 2:
    1. Матеріали таке собі, на швах вилазить пух містами. Також усюди стирчать нитки.
    2. Кармани. Розріз кармана зверху, зручно тримати павер-банк, дуже не зручно тримати руки.
    Загалом - задоволен, за свої грощі гарна річ.

Переваги:
    Добре зігріває
    Недоліки:
    Якість матеріалів
    • Комфортне для температури до

+20°C

• Відповідність розмірній сітці

• Олег Г***
    Відгук від покупця. Продавець: AllHit. Розмір: 5XL. Колір: Чорний

На третій день переламався кабель живлення до павербанку…

• Продавець  AllHit

Пане Олеже, нам шкода, що ви отримали негативний досвід користування цим жилетом.
      Варто відмітити, що вже 4 роки ми продаємо саме цю модель і вже більше тисячі українців зігріваються з його допомогою.
      Дроти розраховані на комфортне носіння під одягом, щоб не заважати при цьому користувачу.
      А переламати можна дріт будь-якої товщини та якості.
      Ви завжди можете звернутися до нас і ми допоможемо вам в вирішенні будь-яких питань з нашими товарами.
      Гарного настрою!

• Едгар К***
    Відгук від покупця. Продавець: AllHit. Розмір: 5XL. Колір: Чорний

Попрацював пару днів включається на пару секунд і сразу виключаєиься

Недоліки:
    Не працює
    • Продавець  AllHit

Доброго дня. Як правило в таких випадках справа не в жилеті, а в павербанку. Потрібно протестувати роботу жилета через адаптер з мережі.
      Якщо жилет працює від мережі, то вам потрібно замінити павербанк.
      Гарного дня!

• Георгий Л***
    Відгук від покупця. Продавець: AllHit. Розмір: 6XL. Колір: Чорний

Проработала три недели. Включается на две минуты и сразу выключается

• Ольга Н***

Щиро хочу подякувати за неймовірний сервіс і окремо — Вікторії

Так склалося, що перша жилетка, яку я замовила за своїми замірами, виявилася замалою. Звісно, я засмутилася, адже була впевнена, що заміри зроблені правильно. Але далі сталося те, що повністю змінило моє враження на краще.

Зі мною зв’язалася менеджер Вікторія — і це просто неймовірна людина. Максимально уважна, тактовна, дуже тепла й щиро небайдужа до клієнта. Ми спокійно все обговорили, я зробила вже коректні заміри, і Вікторія дуже швидко оформила відправку нової жилетки мого розміру.

Окремо хочу відзначити швидкість — усе було зроблено дійсно блискавично. Я отримала жилетку максимально швидко, і вона сіла ідеально.

Дякую вам за такий рівень сервісу, за людяність, підтримку й турботу про клієнтів. Після такого обслуговування хочеться повертатися знову і знову. Вікторії — окрема щира подяка, ви робите свою роботу з душею

Переваги:
    - уважне та щире ставлення до клієнта,
    - оперативне вирішення проблеми;
    - дуже швидка повторна відправка
    • Продавець  ModnyashkaBest

Дуже вдячна Вам за теплі слова , я дісно горю своім ділом і для меня, як власниці бізнесу це дуже важливо , щоб клієнти повертались до нас з теплотою та рекомендували нас

• Александр Ф***
    Продавець: ModnyashkaBest. Розмір: 2XL. Колір: Чорний

Я чомусь думав, що карман для павербанка буде всередині. Мені було важливим, щоб саме всередині був карман. Розмір — замовляв на ОГ 96 ХХL, але по бедрах не зійшлася. Тому фігуристим це треба врахувати))
    Загалом менеджер і сам магазин дуже гарний. Не шкодую, що замовляв товар саме тут. Шкода, що немає моделі з карманом всередині.
    Замовлення було оброблене дуже швидко. Доставка також швидка. В Розетці я перший раз бачу таку швидку роботу магазина. Тут можна сміливо усе брати. Усі деталі можна вирішити з менеджером буквально протягом декількох хвилин.

Переваги:
    Матеріал легкий, добре прогрівається. Всередині є ще й термоізоляція блискуча. Тому річ тепла. Зручно вмикається та налаштовується. Дуже оперативний зворотній звʼязок. Швидка доставка.
    • Продавець  ModnyashkaBest

Дуже Вам вдячні за зворотній звязок , для нас важливо думка кожного нашого клієнта.Дякуємо

• Наталья Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ModnyashkaBest. Розмір: L. Колір: Чорний

Гріє добре. Є карманчик для павербанка

Переваги:
    Гріє добре. Можна носити і виключеним під куртку чи дома
    Недоліки:
    Сильно маломірить. На L треба брати 2 XL
    При наклоні павербанк випадає з кармана, треба обережно
    • Продавець  ModnyashkaBest

Дуже вдячні Вам за відгук

• Ольга Ж***

Жилет просто супер!
    А сервiс взагалi на висотi!!!
    Дякую Вам!!!

• Продавець  ModnyashkaBest

Дякуємо Вам за довіру та зворотній зв’язок

• Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ModnyashkaBest. Розмір: L. Колір: Чорний

Жилетом задоволені ,гарно виконує свої функції

Переваги:
    Добре гріє)
    Недоліки:
    Не знайшли .
    • Продавець  ModnyashkaBest

Дякую вам за зворотній звязок

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: ModnyashkaBest. Розмір: L. Колір: Чорний

Гріє від павера, так і від розетки
    Розмір підібрала та порадила консультант Вікторія, жилети міломірки.
    Тепло.
    Щодо якості - нитки стирчать і матеріал тонкий. За свою ціну без претензій

Переваги:
    Зігрітися на роботі при відключеннях саме воно
    Недоліки:
    Матеріал, якість пошиття - думаю не довговічні
    • Продавець  ModnyashkaBest

Дуже вдячні за відгук

• Ігор Г***

зручно, ефективно

Переваги:
    зручний жилет, підігрівається, кілька режимів
    • Комфортне для температури до

-20°C

• Відповідність розмірній сітці

Дякую за зворотній звязок

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: ModnyashkaBest. Розмір: 2XL. Колір: Чорний

Шикарний жилет для холодів. Брала для мами, вона дуже задоволена. Гріє достатньо нормально, враховуючи що підключається від павербанка.
    Окрема подяка за супер швидку доставку.
    Товаром повністю задоволені.

Переваги:
    Працює від павербанка
    • Продавець  ModnyashkaBest

Дуже вдячні Вам за приємні слова та зворотній звязок!!!

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: ModnyashkaBest. Розмір: 3XL. Колір: Чорний

Купили товар, но после использования обнаружили небольшой брак со швами. К тому же он не совсем оправдал наши ожидания и не выполнял функцию, на которую мы рассчитывали. Связались с продавцом — без каких-либо споров и лишних вопросов он сразу согласился оформить возврат. Сам товар оставил неоднозначное впечатление, а вот к продавцу претензий нет: честный, вежливый и клиентоориентированный.

• Продавець  ModnyashkaBest

Дуже Вам вдячні за зворотній звязок

• Лилия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ModnyashkaBest. Розмір: L. Колір: Чорний

Добрый день, жилетку получила, все хорошо. Размер подошёл идеально. Девушка связалась по телефону сразу, уточнила размер, очень приятная.
    И все работает. Спасибо вам большое!!!
    Рекомендую.

Переваги:
    Качество хорошее, работает, греет, одни плюсы.
    Недоліки:
    Нету.
    • Продавець  ModnyashkaBest

Дуже вдячні вам за довіру

• Лисевич Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ModnyashkaBest. Розмір: L. Колір: Чорний

Чудовий сервіс, дуже швидка доставка. Жилет гріє добре, я задоволена.

• Продавець  ModnyashkaBest

Ми Вам дуже вдячні за вибір нашого магазину

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: ModnyashkaBest. Розмір: L. Колір: Чорний

Дякую Вікторії за відмінний сервіс: підбір розміру, швидка доставка. Жилет дуже допомагає зігрітися!

Переваги:
    Жилет легкий, ношу його вдома, одягаю під верхній одяг на вулицю, навіть спала в ньому коли не було простирадла з підігрівом
    Недоліки:
    Необхідно мати достатній заряд батареї для тривалого використання, тому по черзі використовую 2 пауер банки.
    • Продавець  ModnyashkaBest

Дуже вдячні Вам за вибір нашого магазину