- МайяВідгук від покупця. Продавець: BoBko. Кількість полиць: 3
Непогана річ, досить міцна
- Инна О***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Кількість полиць: 3
Чудова етажерка. Сумнівалася, що за такі гроші буде неякісна, але приємно здивована, все класно. Вмістка, стійка.
Продавцю, окремий респект, подзвонили в день замовлення, все уточнили і відправили. Молодці - Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Кількість полиць: 3
Класна річ.
Задоволена товаром.- Переваги:
- Ціна адекватна якості.
Звільнення поверхонь.
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Кількість полиць: 3
Доволі непогана річ за такі кошти.
Колір гарний, скласти дуже легко, зручна, компактна і вмістка. Коліщатка працюють справно.
Кому потрібен органайзер у ванну кімнату/кухню/балкон тощо не за всі гроші світу - рекомендую!- Переваги:
- Компактна, вмістка, гарний вигляд, ціна
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Кількість полиць: 3
Напевно, це найкраща річ, яку придумало людство))) Якісь пластику - 9/10 (запах пластику відсутній, полиця міцна та стійка, доволі вмістка (на одній полиці вміщається до 10 засобів Сіліт Бенг), легка у збиранні. Я дуже задоволена покупкою)))
- Переваги:
- Місткість та компактність
- Недоліки:
- Недоліків не виявлено, але для моєї "шпаринки" у душевій треба на 2 см ширшу)))
- Лариса Б***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Кількість полиць: 3
Приобрела для кухни, масло, специи, пакеты для мусора, салфетки, полотенца все туда сложила.
- Переваги:
- Вместительная, занимает мало места
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Кількість полиць: 3
хорошая полочка, точно соответствует описанию. Хорошо смотрится, забирает мало места.
- Переваги:
- дуже гарна, відповідає опису, швидка відправили, гарна упаковка
- Недоліки:
- не обнаружила
- Таисия А***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Кількість полиць: 3
Дуже задоволена покупкою. Етажерка гарна, вмістка, займає мало місця, зібрала за 8 хвилин. Саме те, що потрібно в господарстві для підтримки порядку в домі.
- Переваги:
- Гарна комплектація, все підійшло тютелька -в- тютельку, все ціле. Отримала задоволення від покупки. Замовлення надійшло дуже швидко. Рекомендую і товар, і продавця.
- Недоліки:
- Немає.
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: BoBko. Кількість полиць: 3
Когда получила и разместила часть материала, тут же заказала еще одну
- Алёна В***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Кількість полиць: 3
Потрібна була поличка, яка вмістить всі баночки і займе мінімум місця. Ідеальний варіант, швидка доставка, зібрала за 3 хвилини, дуже містка. Колір скоріше світло сірий, ближче до бежевого, але підійшов навіть краще.
- Переваги:
- Легко збирається, містка, міцний пластик
- Віктор П***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Кількість полиць: 3
Достойна за свою ціну.
- Переваги:
- Проста, міцна.
- Яна Д***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Кількість полиць: 3
Гарна поличка , багато чого поміщається . І не займає багато місця
Швидко відправили , дякую ! - Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Кількість полиць: 3
Гарна, якісна, компактна - чудова економія простору і при цьому дуже багато всього влізає. Ціна - бомба. Продавця рекомендую - передзвонили і відправили швидко, своєчасно. Дякую. Миру нам усім.
- Переваги:
- Гарна, якісна, компактна, дуже багато всього влізає
- Наталья Ш***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Кількість полиць: 3
Етажерка супер! Гарна і практична. І цінова політика влаштовує цілком. Дуже приємна ціна. Дякую за обслуговування! Удачі вам і мирного неба!
- Переваги:
- Гарна!
- Недоліки:
- Немає!
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Кількість полиць: 3
Відповідає опису. Дуже зручна.
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Кількість полиць: 3
Полички дуже сподобались, зручні і точно підійшли по габаритам. Прийшли швидко, гарно запаковані.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Кількість полиць: 3
Все сподобалось. Дякую!
- Юлия И***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Кількість полиць: 3
Дуже сподобався продавець. Дуже швидко відправили. Ще сподобалось, що відразу після замовлення перетелефонували, сказали скільки точно буде вартувати доставка. Дуже ввічливі співробітники. Дякую за полицю. Гарної якості.
- Игнатович С***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Кількість полиць: 3
Поличку отримала, зовні як на фото, стійка ,легко збирається. Відправили наступного дня після замовлення.
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Кількість полиць: 3
Спасибо большое, посылка пришла за один день, очень понравилось....пластик вроде бы не плохой... Быстро собрал. Полочка стала хорошо. Если что будем заказывать ещё. Думаю будет служить долго и хорошо.
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Не нашли
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Кількість полиць: 3
Товар не відповідає кольору, замовляли білий, доставили бежевий. Ще й оформили організацію доставки 15грн.
Жахливе обслуговування! Товар не відповідає характеристиці! - ТетянаВідгук від покупця. Продавець: BoBko. Кількість полиць: 3
Рекомендую як порядного,відповідального і приємного у спілкуванні продавця. Річ у чудовому стані, відповідає фото. Відправка оперативна. Покупкою задоволена ))))
- Андрей Г***Продавець: BoBko. Кількість полиць: 3
Замовляв, але приїхала зовсім не білого кольору, Відмовився.
- Недоліки:
- Колір не білий
- Галина О***Відгук від покупця. Продавець: Sinny. Колір: Бежевий. Кількість полиць: 3
Дуже гарна річ!
- Переваги:
- Швидке і якісне обслуговування! Все сподобалось!
- Продавець Sinny
Вітаю, дякуємо за відгук )
- Наталья В***Відгук від покупця. Продавець: Sinny. Колір: Сірий. Кількість полиць: 3
Супер)
- Продавець Sinny
Дякуємо )
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: MIP. Колір: Бежевий. Кількість полиць: 3
Замовляла бежеву етажерку, прийшла біла.
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: MIP. Колір: Сірий. Кількість полиць: 3
Етажерка легко збирається, зручна, міцна. Швидко доставили
- Оксана Ч***Відгук від покупця. Продавець: MIP. Колір: Бежевий. Кількість полиць: 3
Мені подобається, рекомендую
- Переваги:
- Компактна, легко збирається, вмістка...відповідає характеристикам
- Недоліки:
- Поки не має
- Євген М***Відгук від покупця. Продавець: MIP. Колір: Бежевий. Кількість полиць: 3
Продавець надіслав не білу етажерку, а молочного кольору. Це досить суттєво контрастує з дійсно білою етажеркою, яку я колись купляв в іншого продавця.
Сама етажерка досить хороша (якщо не перевантажувати) і зручна.- Продавець MIP
Доброго дня,надайте фото звіт
- Інна М***Відгук від покупця. Продавець: MIP. Колір: Сірий. Кількість полиць: 3
класна полиця і збирається дуже швидко
- Елена Р***Відгук від покупця. Продавець: MIP. Колір: Бежевий. Кількість полиць: 3
Гарна, міцна, достатньо вмістка. Сподобалась якість пластику. Доставка була швидка.
- Переваги:
- Міцна, якісна, достатньо вмістка
- Ирина А***
Підкажіть, будь ласка, висоту поличок