Відгуки покупців про Чоловічий браслет з індивідуальним гравіюванням чорний з написом регулюється 21 см силікон
- Дарина С***Відгук від покупця. Продавець: laserGravin
Отримала посилочку, все чудово, мені все сподобалося браслет просто вау дуже швидко прийшло замовлення, зразу на наступний день після відправки, з пакуванням також все чудово.
- Продавець laserGravin
Дарина, дякуємо за відгук!
Приємних покупок)
- Катерина Н***Відгук від покупця. Продавець: laserGravin
Все добре, прийшов браслет швидко, наступного дня після відправки. Продавець зв'язався відразу, як і гравіювання було готове дуже швидко, а також розмір браслета підійшов добре. .
Приємно здивувало те, що продавець поклав браслет не просто в пакетик, а в подарункову маленьку коробочку. Дуже дякую за це.- Переваги:
- Якість, швидкість, обслуговування.
- Недоліки:
- Продавець laserGravin
Катерина, дякуємо за відгук!
Будемо чекати вас знову)
- Вячеслав Я***Відгук від покупця. Продавець: laserGravin
Всё як на фото. Співвідношення ціна якість.
- Ксенія В***Відгук від покупця. Продавець: laserGravin
Велика подяка за вашу роботу. Адмін відгукнувся одразу, вже наступного дня товар був у мене. Ви суперові
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
Дякуємо за відгук!
Приємних покупок)
- Марина Т***Відгук від покупця. Продавець: laserGravin
За оперативность 5 , за накладений платіж 5 (багато хто просить передоплату), зв'язалися швидко зразки гравіювання також швидко відправляли але я мабуть невезуча.... Ніхто не попередив мене що пластина буде чорного кольору а застібка світлого , так собі виглядає. А ще з внутрішньої сторони пластина недофарбована на фото видно. Хотіла замовити ще й сину але НІ.
- Переваги:
- Швидко працюють, молодці.
- Недоліки:
- Я вважаю неякісний товар.