- Андрій Ю***Відгук від покупця. Продавець: Take a step. Колір: Чорний. Розмір: 43
Продовець молодець. Мене вразило те що він не бреше, як було зазначено розмір так він і є
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
Все, що треба знати про цю модель кросівок - на фото
Це результат дуже бережливого і нетривалого носіння через пару місяців- Недоліки:
- Одноразові
- Андрій В***
Та ж сама проблема, за менше ніж рік, а вдягав я їх тільки по святам, сталось те саме
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
Взуття зручне, але на один сезон. Восени купив, весною вже відійшов матеріал по шву.
- Переваги:
- Зручність
- Недоліки:
- Недовговічність
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Take a step. Колір: Чорний. Розмір: 45
Гарні, легкі, вже другу пару купую
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
Незважаючи на свою фактуру, кросівки доволі паркі. Дуже амортизуючі, можливо комусь таке і сподобається
- Переваги:
- Матеріал, устілки, пошиття
- Недоліки:
- Gore-tex парить, на жаль така його особливість,
- Андрій
Тут нема gore tex
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
Після кількох годин безперевної ходьби почало натирати п'яту по внутрішній стороні. При цьому, здається, що запас по ширині є, але задня частина, по відчуттям, наче повернута назовні. Доведеться використовувати лише якщо не передбачаються кількогодинні прогулянки.
- Переваги:
- Дизайн, легкість
- Недоліки:
- Натирає п'яту
Вузьке
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
Ця фірма у нас уже улюблений сімейний бренд. Замовляла не вагаючись. Чоловікові сподобались, розмір підійшов. Зручні, легкі, вже одягав і задоволений ними повністю. Дякуємо за можливість так легко і просто купувати потрібні речі!
- Переваги:
- Зручні, якісні, легкі.
- Недоліки:
- Немає.
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44
На шостий день носіння з'явилися некрасиві складки на обох ногах, дуже неприємно.
Розмірна сітка відповідає, на ногу 28.5 44-й підійшов, але вони на вузьку ногу. Не легкі, під кінець дня відчуваються на нозі. Рекомендують обробляти водовідштовхувальним спреєм.- Переваги:
- Недоліки:
- Одразу з'явилися складки, важкі
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
Після 2 місяців використання лопнув матеріал верху в місці з'єднання з підошвою на обох кросівках.
Як видно з відгуків це масове явище з цим брендом. Шкода, модель дуже сподобалась, але купувати на 2-3 місяці нема бажання. Мабуть треба повертатись до перевірених асіксів, там 1-2 роки можна носити.- Недоліки:
- Дешеві неякісні матеріали
Відповідає
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
Просто топ за свої гроші.
- Переваги:
- Зручні,легенькі.
- Юрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44
Нормуль
- Переваги:
- Легенькие
- Недоліки:
- Чижук С***Відгук від покупця. Продавець: Take a step. Колір: Чорний. Розмір: 43
Придбав дані кросівки, дуже задоволений, зручні, мають гарний дизайн та комфортну підошву
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 44
якість не дуже, лопається штучна шкіра
- Переваги:
- *
- Недоліки:
- якість не дуже, лопається штучна шкіра
- Евгений Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
Ну впринципі удобні,стелька не ортопедична як всі пишуть,а просто мьяка,(ортопедичні я знаю що таке,вони стоють як пів вартості кросівок),Сподобалась сітка,вона плотна и нога теж буде дихати,навіть коли прохолодно,можно вдягати,Розмір підходить ідеально(42).Враження від них,як сів у позашляховик,який створено для бездоріжжя.Підошва міцна і товста,двох слойна.Вони масивні,і при цьому легкі.Ну поверхня мабуть замша посилена резиной(містами).Сподіваюсь носити їх років 5 і більше)
- Переваги:
- Виглядає якісно
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
Дуже зручні кросівки. якість висока.
Використання в дуже агресивно , поки тримаються - АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 45
Дуже круто виглядають, надзвияайно зручно носити !!!!
- Переваги:
- Качество, удобство .
- Светлана И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
Класні кроси.Зручні і якісні.Купляю тільки Skechers -вони завжди на висоті.
- Сергей Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 43
Класные
- Євген Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 42
Дуже задоволений покупкою! Кросівки дуже зручні і легкі!
- Ігор Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 45
Дуже класні кросівки з ортопедичними устілками. Купую вже 2 гу пару
- Переваги:
- Ортопедичні устілки
- Недоліки:
- Не вияв
- Константин Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 46
як побачив на фото то замовив. насправді кращі. на зараз то що треба.
- Переваги:
- супер кросівки
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 46
Кросовки топ за свои деньги
- Переваги:
- Качество
- Маріна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 46
Чудові зручні..якість перевіріться часом.
- Переваги:
- Стильні фізіологічні.
- Недоліки:
- Не виявлені на момент отримання.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41
Класні, зручні кроси за акційною ціною. При розмірі 41 середньої повноти кроси 41 розміру підійшли відмінно. Дякуємо Розетці за можливість купити якісний товар
- Переваги:
- Якість, акційна ціна
хороші кроси.
- Переваги:
- якість
- Александр Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 43
#МойЛук Красивые, стильные кросы, на ногу в 42, размер 43 подошёл , но я люблю чтобы было свободно. Размеру соответствует идеально. Очень удобные и практичные на каждый день.
- Переваги:
- Качество, удобные в повседневной носке
- Александр Я***
Длинна стопы 27, ширина 10см.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 46
Очень понравился внешний вид.
- Переваги:
- Внешний вид
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 46
Отличные кросовки и размер подошёл, время эксплуатации покажет
- Переваги:
- Мне подошли
- Недоліки:
- Пока нет
- Дмитрий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 45
#МойЛук
С этим брендом знаком уже три года, предыдущие брались на шесть пиэм , но ждать долго уже не хотелось, и наткнулся тут на эту модель, ношу 43.5 размер полнота ноги 9.5 , взял, исходя по опыту предыдущих покупок, 45 размер, ноге очень комфортно, ноги не устают после целого дня ходьбы 16-17 тысяч шагов, стелька , пока не просядет через полгода, дарит классные ощущения плавности , смягчает очень сильно при ходьбе и беге- Переваги:
- Нога отдыхает
Замале
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41
Кроссовки понравились, даже очень. Качество на высоте, цена в розетке ниже чем в многих других магазинах. Очень удобные.
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- На себя не нашел
- Леонид Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
Удобная обувь на каждый день.Стелька в данном бренде это просто космос,прохожу в день в среднем по 8000тысяч шагов нога не устает.
- Переваги:
- Лёгкие,удобные,супер хорошая цена по акции!!!
- Недоліки:
- Недостатков не существует!
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 43
Брал по акции. За эти деньги кроссовки супер. Материалы вроде бы качественные, размер и описание соответствуют, вид отличный, ноге в них очень удобно. Отдельное спасибо Розетке за оперативность, вечером в пятницу заказал в воскресенье получил. Магазин и товар однозначно рекомендую.
- Переваги:
- Хорошие кроссовки за эти деньги
- Евгения Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41
Все у этих кроссовок подошло и понравилось, вид, размер (на свой 40,5 взял 41) и пошив. Рекомендую.
- Переваги:
- добротные
- Олександр Н***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 45
Порвались через 3 месяца носки
- Переваги:
- Удобные
- Недоліки:
- Недолговечные
- Елена К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 45
Мужу понравились , но узковаты на широкую ногу
- Переваги:
- Более подходят для дождливый погоды.
- Недоліки:
- На среднюю подооту
- akarpovich.39sПродавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43
Все ок. Доставка по Розетке 1 день, данный бренд ещё не носил, после эксплуатации отпишусь. До этого в этой ценовой категории ASICS, saucony максимум на 1 сезон, хотя по отзывам все хвалили бренд...
- Переваги:
- Недоліки:
- Пока не вижу