- Михайло Г***Відгук від покупця. Продавець: Pont. Колір: Чорний
меньше бухать стал...все в сейф:) поближе к пулемету
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: LuxFit. Колір: Чорний
Супер авто! Скарбниця, іграшка. Фари світяться, грають різні пісні, є відкриття за допомогою коду та відбитку пальця (відбиток пальця чисто як іграшка - не сканує конкретний палець, а реагує на натискання, але дітям дуже цікаво). Є відсік для монет та купюроприймач, який затягує банкноти з характерним звуком.
Іграшка сподобалась дитині як пʼятирічного, так і десятирічного віку. Є кнопка вимкнення/увімкнення, тому машиною можна гратись просто як іграшкою без звуку.
Ціна набагато нижча аніж в інших магазинах за аналогічний товар.
Дякуємо!- Продавець LuxFit
Тетяна , Ми дуже раді читати Ваш відгук і нам неймовірно приємні Ваші теплі слова.Дякуємо за відгук! Він дуже важливий для нас!
З повагою, колектив магазину!
- Николай П***Відгук від покупця. Продавець: Kormud. Колір: Чорний
Машинка прийшла швидко все відповідає дійсності. Машинка сподобалась.
- Переваги:
- Швидке оформлення і доставка.
- Недоліки:
- В комплекті написано машинка інструкція, батарейки прийшла без живлення.
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Купувала сину на подарунок - на 4 роки. Дитина дуже задоволена, постійно грається скарбничкою, випробовує нові функції.
- Недоліки:
- Було би добре додати інструкцію українською мовою.
- Продавець GETLUX
Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX
- Микита Т***Відгук від покупця. Продавець: TAKU. Колір: Чорний
Ідеальний подарунок для дитини !
- Антон Б***Відгук від покупця. Продавець: TAKU. Колір: Чорний
Дарили племяннику на день рождения. Сделано качественно, спасибо большое!
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Замовлення прийшло швидко обслуговування хороше
- НАТАЛІЯ Г***Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Чорний
Дуже класна! Все працює!
- Зинаида К***Відгук від покупця. Продавець: ADEKVAT.MARKET. Колір: Чорний
Продавец сразу связался, все рассказал о товаре и выгодном способе доставки. Сейф- отличный, внуку очень понравился. Спасибо!
- Переваги:
- Цена и качество, отличное обслуживание.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Дуже сподобалась сейф машина поліцейська. Гарний подарунок як для дітей так і для дорослих. Обслуговуванням теж задоволена,
- Таня З***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Машинка сподобалась, все працює, сподіваюсь сподобається нашому внуку. Дизайн машинки непоганий. В цілому задоволена.
- Продавець GETLUX
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Покупали ребенку на день рождения, заказом остались довольны.
- Переваги:
- Много функций.
- Наталия Ш***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Все працює,дитина в захваті
- Переваги:
- Привчити дитину збирати гроші на свої бажання
- Антоніна Ш***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Сьогодні забрала копілку,за таку ціну дуже класна.малому сподобалося.швидка відправка. гарантія.Все працює
- Виталий Б***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Вроде ничего.
- Переваги:
- Норм
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Играшка сподобалась! Все добре! Ввічливий продавець, рекомендую!
Отримала заказ у вказаний строк. Приємний бонус- додаткова гарантія 6 міс!
Дякую! Так тримати!- Переваги:
- Ціна, гарантія, приємне спілкування з продавцем
- Алла Ч***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Дуже цікава скарбничка, внукові дуже сподобалася, та і нам дорослим теж.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: GETLUX
Цікава скарбничка-іграшка) сподобалась, як діткам, так і дорослим) Дякую) Успіхів Вам!
- Марина Л***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Машинка- скарбничка дуже сподобалась. Швидко розібралися. Дитина, 4 роки, залишилася задоволена!
- Переваги:
- Не важка, музичне супроводження.
- Недоліки:
- Поки не виявили
- Продавець GETLUX
- Катерина В***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Чудова іграшка, має багато звукових ефектів. Звуки сигналізації дуже реалістичні
Спілкуванням з менеджером магазину теж задоволені, відправка швидка
Дякую, рекомендую- Переваги:
- Щаслива дитина Приємна ціна
- Инна Д***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Дуже гарна іграшка , всім сподобалась
- Василь М***Відгук від покупця. Продавець: GETLUX
Дуже класна річ для дітей! Вони будуть у захваті від такого подарунку
- Анатолий С***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір: Чорний
Сину подобається.
- Руслан Ш***Відгук від покупця. Продавець: DIGSMART. Колір: Чорний
Купил машину. Не могу открыть сейф,хотя и набираю 0000. Кто-то может подсказать, как решить эту проблему?
- Переваги:
- Быстро доставили.
- Недоліки:
- Пока нет, кроме проблемы открыть сейф.
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: Vcompany. Колір: Чорний
Є англійська не тільки китайська) малий задоволений. Подивись як довго протяне)
- Аліна С***Відгук від покупця. Продавець: LuxFit. Колір: Чорний
Все добре
- Продавець LuxFit
Дякуємо за відгук! Він дуже важливий для нас!
З повагою, колектив магазину!
- Екатерина В***Відгук від покупця. Продавець: Kormud. Колір: Чорний
Очень Крутая машинка! Ребенок очень довольный!
- Олеся М***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Білий
Дуже задоволена покупкою. Доньці дуже подобається. Стала більше допомагати по дому, аби трошки підзаробляти та було що відкладати до машинки-сейфу.
- Глеб К***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Білий
Дуже цікава скарбничка у вигляді поліцейської машини. Син давно мріяв мати просто якусь скарбничку, ця машина-сейф йому дуже сподобалася. Дякую
- Саша Д***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Білий
Крута машинка-сейф зі звуками, дверцятами, приймачами монеток та купюр, зі справжнім кодовим замком. Сину дуже подобається, тепер менше грошей хоче витрачати, цікаво накопичувати.
- Никита Х***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Білий
Дякую за якісний сейф та оперативне виконання замовлення. Рекомендую
- Продавець SBT group
Дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!
- Татьяна З***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Білий
Придбала на подарунок для доньки друзів. Дитина дуже задоволена, тож рекомендую, можна брати сміливо, якщо не знаєте, що подарувати у 5+ років.
- Василий К***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Білий
Дитина у захваті від сейфу! Дякую!
- КсенияВідгук від покупця. Продавець: Kormud. Колір: Чорний
Заказ оформили быстро, приятное обслуживание, сразу отправили в день заказа. Сама игрушка для ребенка очень интересная , 2 в 1 и машинка и копилка, ребенку понравилось
Спасибо за быструю доставку- Переваги:
- Быстро, качественно, приятно
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Tweezy
Замовляв два рази. Син та племінник раді. Все працює чудово.
- Недоліки:
- Немає української чи російської мови
- Татьяна Х***Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia
Машинка очень понравилась, все работает! Была бесплатная доставка на Джастин! Доплатила только за наложенный платёж. Если сразу оплатить, то вы нечего не переплачиваете! Цена меньше чем у многих других продавцов
- Переваги:
- 5*
- Продавець Meolpotamia
Здравствуйте, Татьяна. Спасибо Вам большое за Ваш отзыв. Мы очень рады, что нам удалось порадовать Вас и Вы остались довольны своим заказом. Будем рады видеть Вас снова в нашем магазине и хороших Вам покупок! С уважением, магазин Meolpotamia.