- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: MiltecTek. Розмір: 2XL. Колір: Оливковий
Чудово зарекомендували себе в різних екстремальних умовах та під час довготривалої роботи без змоги переодягтися чи змінювати білизну.
Всім котикам, що працюють в умовах далеко віддалених від офісу - РЕКОМЕНДУЮ.- Переваги:
- Класно відпрацьовують момент з потовиділенням , в них не натирає ноги
- Недоліки:
- Після декількох сеансів прання вже потроху починають вилазити маленькі ниточки і ковтунці
- ІлляВідгук від покупця. Продавець: MiltecTek. Розмір: 2XL. Колір: Оливковий
За 299 можно брать, пока не линяют надеюсь так и дальше будет. Те кто пишет что резинка не держит мне кажется вы ошиблись размером, резинка как раз не давит что отлично.
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: MiltecTek. Розмір: 2XL. Колір: Оливковий
Отличные трусы. Легкие, эластичные, не натирают, хорошо держат форму под одеждой и быстро сохнут. Сначала купил пару штук, потом докупил еще пару)
На рост 190, вес 90, размер XXL нормально подошёл. - КирилоВідгук від покупця. Продавець: MiltecTek. Розмір: M. Колір: Оливковий
Для спорту підходить, бо синтетика, на кожен день не дуже, бо тонкі і хлопок краще
- Переваги:
- Спортивні, тонкі для активного руху
- Недоліки:
- Не на кожен день, хлопок краще
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: MiltecTek. Розмір: XL. Колір: Оливковий
Це прям топчик. Не перший рік ношу їх.
- Переваги:
- Легкі, не парять, не холодні, приємні до тіла, швидко сохнуть.
- Недоліки:
- Не виявив
- Федір Г***Відгук від покупця. Продавець: MiltecTek. Розмір: XL. Колір: Оливковий
Непогані
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: MiltecTek. Розмір: M. Колір: Оливковий
Это лучшие трусы которые я носил за 25 лет, не пожалел. Рекомендую хотя бы попробовать
- Переваги:
- Лёгкие, не ощущаются, прижимаются
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: MiltecTek. Розмір: L. Колір: Оливковий
Труси чудові. М'якенькі дуже гарної якості. Рекомендую
- Євгеній М***Відгук від покупця. Продавець: MiltecTek. Розмір: M. Колір: Оливковий
Чудові
- Владимир Д***Відгук від покупця. Продавець: MiltecTek. Розмір: XL. Колір: Оливковий
Класні)
- Роксолана Т***Відгук від покупця. Продавець: MiltecTek. Розмір: XL. Колір: Оливковий
Чудовий товар, тканина потовідвідна
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: MiltecTek. Розмір: XL. Колір: Оливковий
Чудова якість
- Юрий П***Відгук від покупця. Продавець: MiltecTek. Розмір: L. Колір: Оливковий
Приємні на дотик, не натирають шкіру. Легко тягнуться, рухам не заважають, під одягом зберігається гарна посадка
- Євген Я***Відгук від покупця. Продавець: MiltecTek. Розмір: 2XL. Колір: Оливковий
Дуже сподобалися! Зручні і якісні. Рекомендую!
- Переваги:
- Зручність, якість.
- Ігор Х***Відгук від покупця. Продавець: MiltecTek. Розмір: 2XL. Колір: Оливковий
Рекомендую
- Александр Ч***Відгук від покупця. Продавець: MiltecTek. Розмір: 2XL. Колір: Оливковий
Купив собі на пробу. потім замовив ще 8 шт. використовую як базові. комфортні, сохнуть, не натирають. якщо були б такі ще трохи довші по нозі було би супер. рекомендую
- Переваги:
- Якість. Ціна. комфорт.
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: MiltecTek. Розмір: XL. Колір: Оливковий
Розмір співпадає з описом.Чоловіку сподобались
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: MiltecTek. Розмір: XL. Колір: Оливковий
Труси топчик. Купую вже не першу пару. Вони легкі, не парять, швидко сохнуть, приємні на дотик.
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: MiltecTek. Розмір: L. Колір: Оливковий
Розмір підійшов, все нормально
- Ірина Ю***Відгук від покупця. Продавець: MiltecTek. Розмір: XL. Колір: Оливковий
Щира рекомендація особливо для військових. На тілі не відчуваються
- Переваги:
- Дуже зручні
Відповідність розмірній сітці
Відповідає