Відгуки покупців про Шльопанці чоловічі екошкіра VS-000050 розмiр 42 Чорні (27 см)
- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: Best PARA. Колір: Чорний. Розмір: 42
Взяв ще одну пару (інша модель) про запас. Все супер!!!
- Продавець Best PARA
Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що Вам сподобалася модель. Сподіваємося, що Вам буде комфортно та взуття прослужить довго. До нових замовлень!
- Євген М***Відгук від покупця. Продавець: Best PARA. Колір: Чорний. Розмір: 42
Походив трохи, на ногах фарба,невідмиваєтся.
- Переваги:
- Недоліки:
- Червоні ноги
- Продавець Best PARA
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук.
Нам шкода, що у Вас виникла така ситуація. Це модель шльопанець турецького виробництва з екошкіри. Внутрішня частина має темне покриття, тому при першому використанні, особливо якщо нога пітніє або є контакт із вологою, можливе незначне фарбування стопи.
Рекомендуємо перший час носити тапочки зі шкарпетками та уникати потрапляння вологи всередину. Зазвичай після кількох використань така особливість зменшується.
Приносимо вибачення за незручності та дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Best PARA. Колір: Чорний. Розмір: 44
Наудивление живы на свою цену топ главно неожидать чегот сверхестесвеного а так свое отработают
- Продавець Best PARA
Дякуємо, що обрали наш магазин взуття. Чекаємо на Ваші нові замовлення!
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Best PARA. Колір: Чорний. Розмір: 42
Добре носяться
- Коля Г***Відгук від покупця. Продавець: Best PARA. Колір: Чорний. Розмір: 44
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Best PARA. Колір: Чорний. Розмір: 43
Дуже добре
- ЮрійПродавець: Best PARA. Колір: Чорний. Розмір: 44
Не зміг всунути ногу повністю, хоч в описі позиціонується як модель на звичайний і підвищений підйом стопи. Може, на розмір більше було б саме те, але його нема в опціях. Шкода.
- Переваги:
- Подобається
- Недоліки:
- Не на мою ногу
Відповідність повноті
Вузьке