Відгуки покупців про Сабо Crocs Bayaband Clog 41 темно-синій/білий 205089

Оцінка користувачів 4.69/5
на основі 72 відгуки
  • Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: BigOns. Колір: Світло-рожевий. Розмір: 41

Купила 2 пари, рожеві та білі, перевіряла по усім відомим параметрам, майже впевнена, що оригінальні, але доля сумніву є щодо склейки полоски з надписом crocs, бо декілька міліметрів гуляє, тобто оком видно, що не суцільно склеєна, але читала, що це може бути із-за масового виробництва і дивлячись де їх виготовили, бо країни виробництва чи то 3 чи 4, тож можуть різнитися ось такими невеликими огріхами, але це не означає, що це підробка )
    Чомусь крокси були не в оригінальній коробці, але може так і поставляють продавцю, не знаю.
    Ну якщо реально оцінювати, то вони ну просто клас, на ніжці сидять ідеально, виглядають сильно, колір це любов, особливо рожеві дякую дівчині менеджеру за розгорнуту консультацію, а також величезне дякую за правильний підбір розміру ( адже розмірна сітка на фото не зовсім відповідає, тож краще з дівчатами уточнюйте, щоб ідеально підібрати ваш варіант) чекаю літа щоб вигуляти цю красу і надіюся вони мені і всім вам слугуватимуть довго ) Продавцю дякую за приємні знижки та успіхів у вашій справі .

Переваги:
    Стильні, мякенькі і ідеально сидять на ножці, колір нереально гарний.
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  BigOns

Ваша думка безцінна для нас! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом – нам дуже приємно знати, що ви з нами. З повагою інтернет-магазин BigOns

• Илона Р***
    Відгук від покупця. Продавець: BigOns. Колір: Світло-сірий. Розмір: 39

• Відповідає фото

Crocs доставили швидко, якість норм. До кінця я правда не зрозуміла чи оригінал це, чи ні. Але запаковано було як оригінал.

• Відповідність підйому

Відгук від покупця. Продавець: BigOns. Колір: Білий. Розмір: 38

афігенні, дуже зручні

• Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Zinera. Колір: Білий. Розмір: 37

Отримали, все підійшло, донька задоволена

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з рожевим. Розмір: 39

Дуже задоволена! Швидка доставка. Гарна ціна та якість.

• Анастасія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий. Розмір: 38

• Відповідає фото

Дуже зручні, давно хотіла, під все підходить, універсальні. Дякую розетка за швидку доставку

Переваги:
    Якість

• Оленка
    • Загальне враження

взяла на примірку декілька моделей, але ці показались найзручнішими

Переваги:
    оригінал
  • Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з салатовим. Розмір: 37
    • Загальне враження

Зроблені добре, шви гладенькі та охайні, на підробку не схожі, все окі

Переваги:
    швидка доставка
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий. Розмір: 40

Зручні та класні.
    На ногу 24.7 обрала розмір m7 w9. Сіли рівно по масажним точкам, нозі просторо. Колір відповідає заявленому.

Переваги:
    Сидять вільно на середню ширину стопи
  • Инна К***

Дякую,підійшли ідеально на мій 26.5
    Вживу колір насиченіший ніж в оголошенні.

Переваги:
    Легкі,зручні
  • Ксенія

• Відповідає фото

Неймовірний блакитний колір, дуже мені зайшли

Переваги:
    зручність, ціна та якість
    Недоліки:
    не знайшла
  • Наташа
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з салатовим. Розмір: 37

• Відповідає фото

Качество неубиваемое, где я только не лажу в них, и огород, и пляж, и катер, везде они в тему

Переваги:
    универсальная модель
    Недоліки:
    нету
  • Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 39
    • Загальне враження

Чітко сіли з розміром вгадала. Радію, що швидко доставили, бо були потрібні терміново

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Лавандовий. Розмір: 37
    • Загальне враження

Якість хороша, всі шви акуратні, нарікань нема

Переваги:
    великий вибір кольорів
  • Лілія Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 39
    • Загальне враження

класні практичні тапки. миються без проблем, не ковзають на мокрому, безпечні і для малих і для дорослих

Переваги:
    ціна-якість
  • Євдокія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Лавандовий. Розмір: 37
    • Загальне враження

Люблю класичний дизайн кроксів, не могли пройти крізь хорошу знижку)

Недоліки:
    не виявила
  • Поліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-рожевий. Розмір: 40

Дуже круті крокси , колір , якість - вау !

• Валерия Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Лавандовий. Розмір: 40

чёткие кроксы

• Лолита Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: BigOns. Колір: Світло-рожевий. Розмір: 36

Товар відповідає всім описаним критеріям, гарної якості!
    Сама модель зручна, та виглядає дуже добре на нозі.

• Таня Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій з червоним. Розмір: 37

Розетка - ви топчик! Приємно мати справу з професіоналами! Не підійшов розмір, оформили повернення без всяких питань. Оператор привітний, все пояснив, кошти повернулися на картку. Вже замовила на розмір більші. Крокси виглядають на нозі дуже стильно, зручні і гарні. Якщо ваш розмір 37, то краще брати розмір 37-38.

Переваги:
    Зручні і гарні
  • Вероніка К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з рожевим. Розмір: 38

Дуже класні крокси ,ціна приємна!!

• Владислава
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з рожевим. Розмір: 42

Дуже задоволена кроксами, ніби не відчуваєш їх на собі, колір трішки темніший ніж на фото, але все одно гарний.

Переваги:
    Ціна,якість
  • Наталья Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з рожевим. Розмір: 39

Треті мої крокси, і в кожного в сімʼї по декілька, такої похабщини не очікувала. Не знаю, на скільки їх вистачить з таким виконанням. Якби купувала не будучи на морі-повернула б. Виробнику варто придивитися до своїх товарів

Переваги:
    Відомий бренд
    Недоліки:
    Якість впала нижче нуля
  • Надія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з рожевим. Розмір: 39

Гарна класична модель. Схожа на CrockBand, але трохи ширша. Колір по факту темніший і більш насичений, спободався більше, ніж на фото.
    На європейський 38 взяла 38-39, сидить норм. 39-40 з мене звалювався.

• Дарья К***

Дуже зручні! Швидка доставка

• Катерина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з рожевим. Розмір: 38

Зручні, якісні та дуже гарні

• Раиса К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з рожевим. Розмір: 42

На перший погляд непогані крокси,але є сумніви стосовно оригіналу,є з чим порівнювати,на фото видно як розійшлася стрічка .Крокси залишала,сподіваюся,що в процесі носки стрічка не відклеїться .І в описі зазначено мʼятні,а по факту колір інший.

Переваги:
    Ціна по знижці ,гарно виглядають.
    Недоліки:
    Не рівні стики на стрічці ,які розходяться,не було фірмового вішака який зазвичай іде в комплекті.

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція.

• Надія Л***

У мене таке саме було з кроксами, купленими на офіційному сайті в США.

• Буцыкина В***
    Відгук від покупця. Продавець: BigOns. Колір: Світло-рожевий. Розмір: 42

Спасибо за быструю доставку

Переваги:
    Очень удобные
    Недоліки:
    Пока не обнаружила
    • Відповідність повноті

Широке

• Олександра К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з рожевим. Розмір: 38

Кроси хороші, якісні, на свій розмір зазвичай купую взуття 36-37 розмір. Ці кроки брала 37-38 і вони самий раз, думаю якби взяла 36-37 не влізла б.

• Валентина П***
    Відгук від покупця. Продавець: BigOns. Колір: Червоний. Розмір: 38

• Відповідає фото

Заказувала крокси, качество дуже класне оригінал, колір вживу то це бомба, менеджер передзвонив мені уточнив всі дані! Все що мене зацікавило на все мені відповіли! Дуже швидка відправка, все пройшло супер! Я дуже задоволена! Рекомендую!!!!

Переваги:
    Качество, орігінал, колір дуже гарний яскравий!!!
    Недоліки:
    Їх немає
    • Відповідність повноті

• Николай М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Лавандовий. Розмір: 40

Такої якості - гірше за самі дешеві які можливо знайти на ринку, потріскалися на третій раз як одягнули їх

Переваги:
    Недоліки:
    Це ніякі не крокси - якщо вони на третій раз потріскались
    • Тетяна

Це ж як треба було постаратися їх убити за 3 дні, що не кожен зможе за 3 роки таке з ними зробити

• Виктория Ш***

Така сама ситуація ,два тижня поносила та почали тріскатись на тому самому місці.Мені здається ось ця вставна резинова кайомка пересохла,вони або дуже довго лежали на складі,або неналежно зберігались,

• Олександра К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з рожевим. Розмір: 38

Класне взуття, колір вживу, ще краще ніж на фото. Зручні.

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з рожевим. Розмір: 40

В середині 2 бульбашки. Погано оглянула на точці видачі, бо навіть не очікувала, що відправлять з дефектом. Не приємна покупка.

Переваги:
    Колір
    Недоліки:
    З дефектом
  • Яна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з рожевим. Розмір: 39

Класичні крокси, гарна якість. Покупкою задоволена