Відгуки покупців про Мочалка щітка масажна для душу силіконова для спини та ніг килимок на присосках Сіра

Оцінка користувачів 4.71/5
  • Наталя Б***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Будьте уважні. Не купуйтесь на світлину, де дівчина нібито двома ногами стоїть на цьому килимку. Його розмір як сказано на інший світлині 28 на 20 см. Так що або одною ногою, або тільки дитина з 26м розміром ноги. Взагалі, брала для чоловіка з розміром ноги 43, то він не поміщається і одною ногою. По призначенню ще не використовували, не знаю наскільки зручно мити стопи по частинам....

Переваги:
    Не спробувала ще.
    Недоліки:
    Була оманута рекламної світлиною.
  • Светлана А***

• Лариса Т***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Супер щітка. Використовую із задоволенням.
    Продавець зробив все швидко. Рекомендую)

Вітаємо Вас, Ларисо!

Дуже дякуємо Вам за цей відгук, за Ваш досвід. Це допомогає наступним замовникам. Дійсно, цей Силіконовий килимок для ніг та спини якісний, багатьом подобається.

Хочемо також сказати, що в нас доволі широкий асортимент товарів. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse посилання Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.

• Ірина Р***

Чудовий килимок.

• Продавець  VM HOUSE

Ірино, дякуємо за Вашу оцінку і відгук!

Це дуже важливо для нас. Нам дуже приємно розуміти і чути, що цей Масажний килимок сподобався Вам, а також відповідає Вашим очикуванням.

Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти.

• Валерія К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE

Дуже подобається ця щітка, силікон якісний, не ковзає на полу.

Валеріє, вітаємо Вас!

Дякуємо Вам за відгук. Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас.

Дуже раді, що Вам сподобався цей Масажний килимок.

• Марія К***
    Відгук від покупця. Продавець: SANTARAY

І ноги зручно намилювати, і міні-масаж для ніжок після важкого дня… Те, що треба!

Переваги:
    Практичний у використанні, якісний, недорогий
  • Светлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: SANTARAY

Для ног на лето то что надо, даже не ожидала такое качество

Переваги:
    Качественный силикон
    Недоліки:
    Пока нет