Відгуки покупців про Чохол GOR для Nokia 7 Plus Transparent
- Смольська Н***Відгук від покупця. Продавець: Flip. Колір: Gold
Ще погано, що знайти та придбати чохол на мій ASUS не можливо, тому мушу купувати саме цього бренду
- Переваги:
- Загалом не поганий, міцний.
- Недоліки:
- Швидко облазить верхній шар покриття
- Продавець Flip
Доброго дня. Півтора роки з моменту покупки. Підкажіть, через який час почав псуватись верхній шар покриття?
- Смольська Н***
Верхній шар почав тріскатись приблизно через пів року, по краях та на згибі
- МаратВідгук від покупця. Продавець: Flip. Колір: Transparent
Отримав Новою Поштою. Вдягнув його на телефон, а так як він жорсткий, то одразу це зробити не вийшло. На фото видно непотрібні отвори, котрі я перелічив у недоліках. Оригінальний чохол був м'ягенький, але, нажаль, вижив своє (більше 6 років) і просто почав розпадатись місяць тому назад. У продажу оригінала не бачив. Цей бампер підійде на заміну, якщо така потреба є, як в мене зараз. І він товщий ніж оригінальний. Відчувається більший об'єм, коли кладеш його до руки.
Якщо немає альтернативи, то беріть цей. Бо Nokia 7 plus вже свої роки відслужив надійно.
Продавцю - дякую!
4 із 5- Переваги:
- Підійшов до Nokia 7 plus, прозорий, маркування відсутні.
- Недоліки:
- Не оригінал, жорсткий (ледве вдягнув на телефон), маленький отвір над отвором для камери, завеликий отвір під навушники, два непотрібні отвори з правого боку; товщий аніж оригінальний.
- Продавець Flip
- Марат
Доброго дня!
Про оригінал я мав на увазі, як комплектація від Nokia була. Помаранчевий прозорий чохол, м'який, тонкіший і чітко по розмірам для отворів (наприклад, під відбиток пальця у чохлі GOR трохи завеликий отвір, але не критично).
Не знав, що ці отвори з правого боку для ремінця на руку або шию. Але впевнений, що мені такий ремінець заважав би на руці чи шиї. Я телефон ношу у кармані.
Але все одно рекомендую купляти ваш чохол, бо із існуючих варіантів - у вас кращий.
"Доброго дня. Хотів би уточнити, що ви підрозуміваєте під словом "орігінал"? Питаю це за для того, що кожен буде трактувати це по свому, а не так як ви. Я на приклад трактую що чохол не такий як від компаніі Nokia. І так, вироник компанія GOR. З приводу отворів з боку, тут мушу посперичатись, вони створені для ремінця на руку або шию."
- Андрей О***Відгук від покупця. Продавець: Flip. Колір: Transparent
дополнение - фото
- Андрей О***Відгук від покупця. Продавець: Flip. Колір: Transparent
Отличная крышка, по размеру - идеально. Бортик на камере есть. Не ищите дороже. Рекомендую!
- Переваги:
- Качество, цена
- Flip
Здравствуйте. Спасибо за отзыв! Будем ждать вас на Rozetka. С уважением, магазин Flip.
- Деванган В***Відгук від покупця. Продавець: Flip. Колір: Transparent
Отличный))))
- Переваги:
- ++++++++++ и.......... +
- Flip
Здравствуйте. Очень рады что вам все понравилось. Будем ждать вас на Rozetka. С уважением, магазин Flip.