Відгуки покупців про Тазик Stefanplast 19 л Білий (30450sp)
- Микита Ц***Відгук від покупця. Продавець: Mr. Joe. Об'єм: 19. Колір: Блакитний
Найкращий таз який я тільки купляв
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 19. Колір: Блакитний
Нічого кращого не зустрічав, принаймні з тих що є на нашому ринку. Не б'ється. Набридло купувати пластикові тази раз на рік, бо б'ються, тому це кращій варіант - відомий бренд, виготовлено в Італії.
На ручках є ребра жорсткості. Поліетиленовий таз прогинається від рідини більше за пластикові, так, але не критично, хіба що вам постійно потрібно носити перед собою на витягнутих руках таз на 15 літрів, але тоді краще зі сталі купити.- Переваги:
- Не б'ється. Виготовлений в Ітації.
- Недоліки:
- Поліетилен трохи м'якший за пластик, так, але не критично.
- Телішевська В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 19. Колір: Блакитний
Попався з дефектом
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 19. Колір: Блакитний
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 19. Колір: Блакитний
Зручний таз,приємний колір та вигляд,але прогинається,якщо багато води чи білизни в ньому та треба це перенести, в цілому я задоволена.Зручний розмір.Особливо,що можна було зручно обрати та купити ,не бігаючи в пошуках по магазинах.
Представник постачальникаВітаю, Ірина! Дякуємо за покупку! Користуйтесь з задоволенням!
- Виктория И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 19. Колір: Білий
Дякую
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за покупку!
- Виктория И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 19. Колір: Блакитний
Раджу
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за покупку та високу оцінку!
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 19. Колір: Блакитний
Миска хороша.
- Ольга Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 19. Колір: Білий
Даже гарний! Розмір середній, саме такий і шукала.
- Переваги:
- На дотик дуже приємний, якась не звичайна пластмаса.
- Недоліки:
- Не має
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 19. Колір: Білий
Отличный тазик, качество на высоте. Выглядит красиво, необычное сочетание полупрозрачности и матовости. Надеюсь, в эксплуатации тоже не подведёт )).
- Переваги:
- Вместительный, красивый, легкий
- Недоліки:
- Не нашла
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 19. Колір: Білий
Дуже класна.
- Адріана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 19. Колір: Білий
Тазик білосніжний,добре,що з ручками.Гарний.Але для великої сім`ї треба більший.
- Леся Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 19. Колір: Білий
Набирала майже повний води, при піднятті гнеться, але не зламавсь.
- Переваги:
- Білий, без запаху пластик
- Недоліки:
- Тонкий, але гнеться, не ламається
- Станіслав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 19. Колір: Білий
- Владимир Д***Продавець: Rozetka. Об'єм: 19. Колір: Білий
Укажите его высоту и диаметр?