Картка Rozetka

Відгуки покупців про Клейка стрічка багаторазова двостороння клейка стрічка нано-стрічка двостороння прозора двосторонній скотч 1 м Kayfovo-W20

Оцінка користувачів 4.72/5
на основі 94 відгуки
  • Валерий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 1. Довжина: 1. Ширина: 20

Норма

• Дар'я Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Прозорий. Довжина: 3. Ширина: 30

Норм

• Яна С***

• Максим М***

Дуже міцна та надійна стрічка, закріпив багато чого на різні поверхні. Досі тримає як у струбцині!

Переваги:
    Дуже надійна, за свої кошти просто топ!
    • Продавець  Lemeshop

• Антон У***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Прозорий. Довжина: 5. Ширина: 30

Багато років користуюся саме цим типом двосторонніх клеючих стрічок. Цього разу придбав 5-тиметровий рулон. Товар надіслали вчасно за розумну ціну. Вважаю продавця надійним партнером, а товар – якісним.

Переваги:
    Стрічка міцно утримує приклеєні предмети, не залишає жодних слідів після видалення. Важлива й те, що вона є прозорою, а тому непомітною крізь скло та прозорий пластик.
    Недоліки:
    Не виявив.
    • Продавець  Lemeshop

• Ярослав

Корисна та функціональна річ

• Олена І***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Прозорий. Довжина: 5. Ширина: 20

Скотч хороший, тримає міцно , цупкий. Швидко доставлено

Переваги:
    Міцно тримає
    • Продавець  Lemeshop

• Володимир М***

Товаром задоволений.

Переваги:
    Якість, ціна.
    Недоліки:
    Не знайшов.
    • Продавець  Lemeshop

• Евгений К***

заказывал скотч - доставили быстро. Скотч хороший.

• Валерій З***

Колись купував таку стрічку, вона приклеювала все дуже міцно
    Ця ж взагалі нічого не приклеїла. Дарма витрачені гроші

Недоліки:
    Не клеїть
  • Софія
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 1. Довжина: 1. Ширина: 30

Дивовижна стрічка, клеїться навіть на незнежирену і рельєфну поверхню (у моєму випадку рельєфна ліпнина на стіні)
    Тримає гірлянду з товстим шнуром, акумуляторну лампу-ліхтар
    Порівняно зі звичайним скотчем не відклеюється від пари або вологи
    Плюсом є можливість використання стрічки як односторонньою так і двосторонньою - на одній стороні наявні плівка, яка щільно прилягає, але при необхідності легко знімається

Переваги:
    Легко кріпиться, не відпадає, міцно тримає, можна використовувати без попередньої підготовки поверхні, клеїти на неоднорідну/рельєфну поверхню, стійка до вологи та пари, універсальна у використанні

• ОКСАНА Ш***

Чудова стрічка. Міцно тримає.
    Зняти можна без слідів.
    Доставка швидка. Рекомендую як товар так і магазин Lemeshop.

Недоліки:
    Як на мене, немає
    • Продавець  Lemeshop

• Оксана

Не вперше купую таку клейку стрічку. Подобається те, що вона міцно тримає приклеєне і легко (без липких слідів) знімається.
    Приклеїли нею велику картину, панелі з акустичного поролону у гаражі - все добре тримається, не відпадає.

Переваги:
    Міцна, гарно тримає, знімається без слідів
    Недоліки:
    Як на мене, немає
    • Продавець  Lemeshop

• Анастасія

крута стрічка, всім раджу. виконує всі свої функції

Переваги:
    клейка, тримається
    Недоліки:
    не виявила мінусів
    • Продавець  Lemeshop

• Елена Ю***

Функцію виконав. Кріпили велику карту на обої. Все тримається

• Юлія

Абсолютно немає користі, оскільки НІЧОГО не приклеює

Переваги:
    Недоліки:
    Не відповідає заявленим характеристикам
    • Продавець  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що нано-стрічка не виправдав ваших очікувань. Зверніть увагу, що ефективність може залежати від типу поверхні та підготовки перед використанням. Ми цінуємо ваші зауваження і врахуємо їх для покращення продукту. Якщо бажаєте, можемо дати рекомендації щодо оптимального використання для досягнення кращого результату.

• Дарія

Дуже гарно тримає роутер! Відвалилася фарба, але не ця стрічка

Переваги:
    Гарно тримає
    • Продавець  Lemeshop

• Анна П***

Тримає плакати, можна відліпити від стіни. Треба обережно різати та торкатися. Дуже дякую!

• Оксана В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Прозорий. Довжина: 3. Ширина: 20

• Ірина Д***

Якщо потрібно п'ять метрів клейкої стрічки відразу замовляйте п'ять мотків

• Ірина Д***

Дякую. Тримає і легку річ і більш важку.

Переваги:
    Швидко і просто .
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  Lemeshop

• Вікторія Е***

Отримала, дуже задоволена!Гарно тримає картини

• Ганна А***

Міцна, тримає на будь-якій поверхні, головне не економити на потрібній кількості, якщо предмет важкий, то і стрічки побільше, якщо щось легке приклеїти, то достатньо і невеликого шматочка

Переваги:
    Міцна

• Наталия К***

у меня не сложилось с этой лентой. Приклеила крючки в ванной, отвалились. Приклеила второй раз, отвалились. Может я что-то не-то делаю. Хотя что можно делать не то ?

Переваги:
    Недоліки:
    проблематично снять верхнее покрытие
    • Продавець  Lemeshop

• Олександр Ф***

Дуже якісний товар

• Дмитро П***

Супер лента

Переваги:
    Все відмінно ! Дякую! Рекомендую до співпраці !

• Інна І***

Дуже добре клеїть. Приклеїла картину лише на два маленьких шматочки і прекрасно тримається (грубо кажучи намертво, бо коли хотіла перевірити через день, не наважилась відклеїти)

Переваги:
    Дуже міцний. Надійний
    • Продавець  Lemeshop

• Андрій К***

Якісний товар

• Валентина П***

Товар сподобався.

• Назар М***

Покупкою задоволений, стрічка повністю виконує свою функцію

• Юлія Д***

Чудова стрічка. Беру вже другий раз

• Мила К***
    Переваги:
    Хорошо крепится и держит
    Недоліки:
    Ожидала что будет больше(
    • Продавець  Lemeshop

• Анастасія П***

Добре тримає як і очікувалось

Переваги:
    Добре тримає і легко відклеюється без слідів
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  Lemeshop

• Ярослав Л***

Товар гарний.