- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 90x200
Якщо не брати до уваги деякі мінуси то все чудово. Я брала для "укриття", кинути в коридорі під час тривоги. Так як у нас прифронтова область, інколи приходиться спати у коридорі, для цього матрац підходить добре, можна скрутити та перенести. Ціна не висока, очікувати щось мега не потрібно. Економ варіант.
- Переваги:
- Можна переносити, легко розтелити та зібрати.
- Недоліки:
- 1й це довга доставка (ну і відправка), 10 днів очікува, хоча оплатила за 10хв після замовлення. 2й це плями жирні, невеликі але присутні, 3й це нерівномірний наповнювач, 4й ширина 86, не 90.
- Людмила В***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 140x190
Это не матрас,это матрасище!Большой,достаточно высокий,хорошо набитый,крепко прошитый,один минус-тяжелый, муж еле дотащил,не совсем удобно запакован! В общем огромное спасибо ,приятно удивили качеством за небольшие деньги! Надеюсь,послужит долго! Рекомендую к покупке!
- Переваги:
- Матрасище
- Недоліки:
- долгая доставка
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 120x190
Не очікувала, що за таку ціну буде такий гарний матрас, купувала в коридор, перечікувати нічні масовані ракетні обстріли, дуже задоволена, пошили і відправили в той же день, доставка Укрпоштою коштувала 120 грн.
Дякую! Слава Україні!- Переваги:
- Ціна, якість, швидкість пошиву.
- Недоліки:
- Не знайшла
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 80x200
Довго чекали відправки, напевно відшивали. Але якість гарна, матрас товстий, гарно пошитий і запакований був в коробці.
- Переваги:
- Якість пошиву
- Недоліки:
- Довга відправка, неможливість обрати колір. Чоловіку, в армію, відправили рожево-бордовий матрас)
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 120x190
Чудові матраци. Високі і досить м'які. Брала дітям в коридор на час нічних тривоги. Ідеально підійшли за розміром.
- Переваги:
- М'які. Симпатична обивка.
- Анна І***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 80x190
Матрас чудовий, тканина якісна і виглядає гарно.
- Переваги:
- Весь матрас і ціна!
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 120x190
Купляли для коридору, щоб діти могли спати під час повітряної тривоги. дуже комфортний.
- Переваги:
- пухкий і комфортний
- Недоліки:
- не знайшла
- Екатерина М***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 90x190
Хороший ватный матрас, толстенький, хоть и выглядит как советский. Заказала 90*190, реальный размер 85*195, меня устраивает, т.к. я купила для сна в коридоре во время тревог. Пахнет сэкэндом, но терпимо. С момента заказа, до получения - 6 дней. Доставка бесплатная в Розетку. Я довольна.
- Переваги:
- Толстый
- Недоліки:
- Запах
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 90x190
Це вже мій другий такий матрац,а це показник якості.Матрац чудовий, дуже виручає в часи нічних тривог.Дякую продавцю за працю від всього серця!
- Переваги:
- Товщина,наповненість матрацу,відносно м'який,перевірено на підлозі.
- Недоліки:
- Важкий.
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 80x200
Матрас добре набитий,відповідає розміру.майже без запаху.
- Переваги:
- Зручний,недорогий,відповідає заявленим характеристикам
- Недоліки:
- Сермягин В***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 80x200
Матрас хороший!
- Недоліки:
- Высылали не тот размер! Заказывал 90/190 выслали 80/190. Хотя бы очки одевали при замерах! Разница в цене хотя и не большая но для пенсионера деньги
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 90x190
Замовляла 2 матраси 100/190 і 90/190 , добре пошиті, м'якенькі, чистенькі, без жодних плям, запах є, але якщо вткнути ніс в сам матрас, і то пахне чимось солодким. За такі гроші чудовий вибір
- Переваги:
- Ціна, гарний пошив
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 150x190
Отнимала матрац, класний якісний. Купувала для використання в коридорі при тривозі для дітей, метровий ідеально підійшов. Дякую
- Переваги:
- Товстий для підлоги супер
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 70x190
Матрац дуже хорошиї якості!
Рекомендую- Переваги:
- Не тонкий
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 130x200
Мне очень понравился.Мягкий,удобный,вообщем,то что я хотела.Покупкой я довольна.
- Недоліки:
- Недостатков нет
- Олександр Є***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 70x190
Чудовий матрас, а ціна взагалі супер!
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Ще не виявлено
- Алексей А***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 70x190
Товар стоит своих денег.
- Надежда Б***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 140x190
За такие деньги матрас отличный, ткань чехла не темная, по размеру подошел идеально, превратил наш старенький диван в комфортное спальное место. Из минусов то что получили на 10-й день после заказа, как по мне это долговато.
- Переваги:
- Хорошее качество ткани чехла, высокий и мягкий
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 120x190
Замовлення чекала більше неділі,але воно того варте.матрас прийшов ,дуже гарний ,високий та мʼякий як для ватяного.Пошитий якісно ,однозначно рекомендую!
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Андрух Н***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 140x190
Матрас дуже якісний. Розмір підійшов ідеально. Доставка швидка ( Укрпошта)
- Переваги:
- Ціна,якість
- Недоліки:
- Ольга Є***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 120x190
Дякую за матрац. М'якенький, відносно не важкий.
- Антон Д***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 110x190
Хороший матрас, чтобы положить на неудобный диван и сгладить неровности. Пока что не прохудился, в использовании 1 месяц. Качество материала - хорошее, ничего не порвано и не торчит.
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 90x190
Дуже задоволена товаром! Була потреба саме у такому мартаці, мобільному. Краще, ніж очікувала. Дякую за сервіс. Швидко, якісно і задовольнило мої потреби.
- Переваги:
- Не дорого, легкий у пересуванні, колір, немає предоплати
- Недоліки:
- Наталя А***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 80x190
Матрас Супер.на нём очень удобно спать 10 см.высота.
Если буду заказывать,то только такой!!!!!- Недоліки:
- Нету.
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 70x190
Чудовий матрац. Користуюсь вже тиждень.
- Валерій Б***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 70x190
Гарний матрац,товстенький!))Хороша якість.
- Переваги:
- Ціна,якість
- Недоліки:
- Не знайшов
- Алексей Г***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 80x190
Хороший матрац за свою ціну. Під час обстрілів в коридорі зручніше.
- Переваги:
- Хороший матрац за свою ціну. Мʼякий, товстий
- Недоліки:
- Замовлення доставлялось десь тиждень в магазин розетка, є специфічний запах, як в секонді (сподіваюсь, що вивітрится), одна закльопка відпала одразу. Але за цю ціну все одно 5 зірок
- Віктор Ч***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 90x190
- Переваги:
- Велике спасибі за доставлене задоволення. Ніч проведена на м'якому матраці чудова.Гарний продавець, товар прийшов швидко, гарно запакованний. На усі питання відповіді були вчасно і повно поясненні, бо брали для літньо людини, а у них питань багато.
- Недоліки:
- не має
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 90x190
Нормальний матрац
- Недоліки:
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 90x200
Супер! Дуже задоволена товаром. Об'ємні, якість дуже хороша. Рекомендую
- Альона С***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 70x190
Товар відповідає опису. Швидка доставка. Дякую
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Таїсія М***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 70x190
Гарний матрас, швидко доставили,топовий продавець,
- Переваги:
- Теплий, м'який
- Недоліки:
- Екатерина В***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 140x190
За свою ціну дуже гарний матрац. Купувала по передплаті, продавець надійний, завжди на зв'язку. Рекомендую.
- Переваги:
- Ціна-якість.
- Недоліки:
- Немає.
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 70x190
За таку ціну це ідеальний варіант, м'який, якісно зроблений
Трішки пахне, але не секондом чи чимось неприємним, а звичайним новим- Переваги:
- За таку ціну - ідеальний
- Юлия Р***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 180x190
Замовляла цей матрац 180×190, пошили та відправили дуже швидко. Якість сподобалась. По товщині гарний. Спати на дачі дуже зручно. Рекомендую
- Ксенія Н***Відгук від покупця. Продавець: Тихий сон. Популярні розміри: 80x190
Матраси чудові. Купувала два. Задоволена. Дякую
- Переваги:
- Гарно набиті, добротні