Відгуки покупців про Жіноча піжама (халат+нічна сорочка) тепла велюр XS-S Рожевий

Оцінка користувачів 5/5
  • Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: IUUI. Розмір: 2XL. Колір: Насичений бузковий рожевий

Комплект дуже сподобався, розмір підійшов ідеально. Тканина дуже приємна на дотик. Порадував і невеликий подарунок - обруч для волосся.
    Після замовлення продавець звʼязався майже відразу, замовлення прийшло швидко. Я залишилася дуже задоволеною.

Переваги:
    Все відмінно
    • Продавець  IUUI

Дякуємо за образний звʼязок. Дуже раді, що Вам все сподобалось.
      Носіть із задоволенням, та приходьте до нас ще.

• Нина П***

Вишуканий та ніжний набір, елегантний, приємно вразив додатковий аксесуар), гарне пакування, чудовий сервіс. Дякую!

Переваги:
    Колір
    • Продавець  IUUI

Дяще раді, що Вам все сподобалось. Приходьте до нас ще.

• Клименко О***
    Відгук від покупця. Продавець: IUUI. Розмір: L. Колір: Насичений бузковий рожевий
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Неймовірно ніжний і приємний на дотик, освіжає, елегантно виглядає. Такий, як я і очікувала, навіть кращий.

Недоліки:
    відсутні
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Продавець  IUUI

Дуже дякую Приходьте до нас ще

• Сергій

Після замовлення відразу написали, та уточнили дату відправки. Продавець ввічливий. Після отримання поцікавився чи все мені підійшло

Переваги:
    Приємна на дотик тканина. Шито гарно. Рекомендую
    • Продавець  IUUI

Приходьте до нас ще

• Светлана В***

Замечательный комплект, все подошло,порадовал подарок-заколка для волос под цвет халата .Спасибо.

• Продавець  IUUI

Вітаю. Дякую за відгук . Носить із задоволенням та приходьте до нас ще)))