Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Кабель для роутера від з перетворювачем конвертером USB DC 5.5 з 5V на 9V 12V універсальний провод підключення powerbank живлення зовнішній акумулятор адаптер + набір 8 перехідників у комплекті

Оцінка користувачів 4.4/5
на основі 42 відгуки
  • Наталія З***

чудово!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Наталія! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Анжеліка С***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Мало того, що не працює, так роутер взагалі перестав після цього вмикатися!
    Однозначно не рекомендую, побережіть свої гроші, інакше будете сидіти взагалі без інтернету, ще й тратитись на новий роутер!

Недоліки:
    Не працює не лише кабель, але і роутер після нього
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Анжеліка! Перепрошуємо за ситуацію, що склалась.

• Олексій М***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Кабель якісний, дуже допоміг! Рекомендую.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олексій! Дякуємо за відгук та рекомендації. Тішимося, що Ви задоволені замовленням. Завжди Вам раді!

• Юрій П***

Кабель супер,все підійшло.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Юрій! Щиро вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Олексій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Кабель чудовий, мені підійшов, дуже задоволений

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олексій! Дякуємо, що обрали саме нас. Завжди Вам раді!

• Владимир Ш***

Тонкий проводок

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Володимир! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Євгеній Т***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Роутер перезавантажувався під час використанння. Деякі павербанки не розпізнають, що перехідник підключений і вимикаються

Переваги:
    Набір перехідників
    Недоліки:
    Дуже дешеві матеріали, перемикач вихідної напруги ледь тримається, не може підтримувати павербанк увімкненим, перезавантажується роутер.
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Євгеній! Дякуємо, що повідомили нам проце.
      Спробуйте на роутері в налаштуваннях відключити пріоритет 5 ГГЦ, залишити 2.4Ггц. Це може допомогти не перезавантажуватися роутеру.

• Резник А***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Все ок. Виручив гас при відключеннях.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Анастасія! Вдячні Вам за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Никита Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Кабель дуже виручив в умовах нестабільного електроживлення. Кабель зроблений якісно, перетворювач стабільно підтримує потрібну напругу.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Микита! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Тамара А***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Кабель работает отлично, свою функцию выполняет
    спасибо

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Тамаро! Дякуємо Вам за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Яна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Отличный кабель с экранчиком и есть дом переходники. Подключила, все работает супер!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Яно! Дякуємо за відгук. Щиро раді, що у Вас все вийшло. Завжди Вам раді!

• Виктор С***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Дякую, все чудово працює. За комплект перехідників окрема подяка!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Вікторе! Дякуємо за відгук. Дуже раді, що Ви задоволені. Чекаємо Вас знову!

• Василь
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Роутери та свічі при роботі з цим чудом просто перегружаються постійно. Єдине, що запрацювало це маленький вентилятор. Але це не те, для чого це купувалось.

Переваги:
    Не побачив
    Недоліки:
    Не працює жоден прилад
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Василь! Можливо кабель за характеристиками не підходить до Ваших приладів.

• Наталія В***

Гарний пристрій.

Переваги:
    Достатньо, коли немає світла, під'єднання роутер до мого зарядного пристрою на 20000, і інтернет в мене є.
    • Продавець  KayDzen

Вітаю, Наталія! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Купив для роутера xiaomi be3600 12-1,5а, роутер вмикається але починає постійно самовільно вимикатися, через що користі від перехідника 0.

Переваги:
    Недоліки:
    Роутер не працює
    • Продавець  KayDzen

Вітаю, Іван. Цей кабель не підходить для вашого роутеру. Він до 1А. Але спробуйте переключити роутер на частоту 2.4Ггц.

• Петр Р***

Рекомендую

Переваги:
    Якісний товар за прийнятні гроші. Добре працює працює.
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  KayDzen

Вітаю, Петро! Дякуємо вам, що знайшли час для написання відгуку. Будемо раді бачити вас знову.

• Дмитрий К***

Працює як треба

Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування

• Юрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Работает, и не только роутер а и лампа настольная от павербанка работает. Я думаю можно даже ноут зарядить, но сам не пробовал.

Переваги:
    Отвечает ожиданиям

Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)
      Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Працює. Перехідники не знадобились, але "їсти не просять" :)

Переваги:
    Наявність перехідників, кабель працює стабільно
    • Продавець  KayDzen

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Перехідники це дуже корисна річ у випадку не стандартного діаметру кабелю. Зручні у використанні. Плюс сам кабель с перетворювачем напруги це взагалі вирішення багатьох питань. Рекомендую.

Переваги:
    Якість зручність
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  KayDzen

Дякуємо, що знайшли час для написання відгука!
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром.

• Еріка Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Для роутера Xiaomi підійшов, працює від павербанка, тепер вдома є інтернет навіть без світла. Є перемикач на 12в/9в

Переваги:
    Підійшов, виглядає пристойно. Показує фактичну потужність
    • Продавець  KayDzen

• Максим С***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Ужасное качество, я думал за эти деньги будет нормальный рабочий переходник. Подключал к роутеру, после и получал отключение роутера каждый 5/10 минут, опытным путем выяснил что идёт обрыв питания или просто проводу не хватает мощности, при попытке запустить фильм сразу обрыв питания и перезагрузка роутера. Взял другой шнур, проблема ушла.

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Цена, качество
    • Анастасія

Вітаю, а який кабель взяли?
      Дякую!

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми. Якщо Вам ще не написали в особистих повідомленнях, просимо звернутися першими. У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром.

• Владимир
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Работает, но! Если в руках шевелить или потрясти блочек что идёт на проводе то слышно что там что то отвалилось, и как погремушка шумит если потрясти.Заработал с третьего раза, надо было перевтыкать туда обратно провод что бы заработал.Качество такое себе, видно что полукустарник обыкновенный,но не смотря на это все радует что все пока работает и много разных переходников на любой роутер и терминал gpon.Этих денег оно не стоит конечно

Переваги:
    Вроде работает пока
    Недоліки:
    Плохое качество вообщем, отвалились детали внутри, заработало с третьего раза
  • Антон Т***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

На 12v не працює, продавець не виходить на звʼязок. Всі телефонні номери вимкнуті, звертайте на це увагу перед тим як замовляти товар у них.

Переваги:
    Можливо є
    Недоліки:
    Не працює на 12в
    • Роман Б***

може це павербанк не віддає 12В ?

• Дмитро

Роман, павербанк і не віддає 12В. Він віддає 5В, а перетворювач підвищує напргу до 9В або 12В.

• Продавець  KayDzen

• Александр

Спасибо, всё работает

Переваги:
    Материалы неплохого качества. Нет ощущения самого дешевого пластика
  • Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Забрала даний кабель, працює нормально, маю роутер tp link archer c 54 , політ нормальний. Дякую за якість та замовлення!

• Дмитрий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Долго искал этот кабель и нашел, сейчас как никогда актуально) Работает отлично все!

• Волосович А***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

працює і це головне. В основному в 12в режимі, нічого на 9В в себе не найшов.
    роутер бере 12В на 1,5А, запускається довгувато але кабель дозволяє йому працювати. На звичайних ксіаомі які беруть 0,6-1А працює добре
    Набір перехідників дозволяє підібрати інші шнурки.
    зі скидкою за 545 грн - ціна за комплект норм.
    Напряму з Китаю було б дешевше але однозначно набагато довше. Ну і чи буде воно працювати коли приїде - не понятно а тут можна затестити при отримані.

• Андрій П***

Универсальність +9В +12В
    Повний набір перехідників - нетреба більше шукати

Переваги:
    удобство
    Недоліки:
    нема
  • Хилюков А***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

К моему роутеру TP-Link archer v 6 подошёл без переходника, все работает, полет нормальный

Переваги:
    Многофункциональность
    Недоліки:
    Цена
    • Продавець  KayDzen

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Подошло к моему роутеру, я так поняла что разъемов здесь хватит на любые роутеры и не только.

Переваги:
    Много перехожников
    • Продавець  KayDzen

• Олег Х***

Для мого tp-link Archer підійшло

Переваги:
    Все працює
    Недоліки:
    не виявив
    • Продавець  KayDzen

• Volodymyr

Вітаю, Вам основний штекер підійшов до Archer чи через перехідник під'єднали?

• Володимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Кабель гарний. Але я отримав тільки кабель без перехідників. А к моєму роутеру комплектний штекер не підходить. Після листування з представниками магазину отримав відповідь, що мені надіслали повний комплект. Буду шукати перехідники в іншому місці. А цей через деяких працівників не рекомендую.

Доброго дня!
      Нам шкода, що сталася така ситуація. Але в переписці із менеджером Ви самі вказали, що товар забирала інша людина, і що товар не перевірили при отриманні. З нашої сторони була перевірка, і ми вияснили, що товар повністю був укомплектований і відправлений на точку видачі. Дякуюємо за відгук. Гарного дня!

• Олександр Х***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Велика кількість перехідників. Працює стабільно, як мінімум ще не підводив.

Переваги:
    Ціна/функціонал
    Недоліки:
    Наразі не виявлено
    • Продавець  KayDzen

• Андрей О***

Хороший.