Відгуки покупців про Маска для сну 3D і медитації і дихаюча пов'язка breath Brillix на очі з матеріалу дихаючого синя сон маски пов'язки(AFT-Navi) + Беруші в подарунок
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Чорний
Хороша маска, треба було звикнути спочатку але це дурниця, в порівнянні з тим, що я тепер нормально сплю, і вона не злітає постійно. Беруші в подарунок - якраз. Дякую :)
Користуюсь декілька місяців- Переваги:
- Має опуклість, щоб не тиснула на очі
- Недоліки:
- Швидко розтягується резинка, якщо у вас маленька голова
- Продавець SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені маскою для сну! Приємного користування!
- Жук Є***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Чорний
Все відповідає опису
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Чорний
Це вже третя в сім'ю
На рік інтенсивного використання вистачає
На порядок краща за дешевший сегмент- Переваги:
- М'яка, не заважає і не пропускає світло
- Юрій Н***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Чорний
Купляв собі, сподобалися, замовив дружині.
- Переваги:
- Все якісно зроблено
- Юрій Н***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Бордовий
Дуже якісні. Рекомендую
- Переваги:
- Все добре
- Эрнест М***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Бордовий
Маска понравилась
Регулируется, не жаркая- Продавець SBT group
- Павленко М***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Чорний
Гарна маска. Повністю захищає від світла. М'яка, не заважає. Перевірена і вдома і в подорожі
- Переваги:
- М'яка, захищає від світла
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Чорний
Маска сподобалась! Майже не пропускає світло! Дякую!
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Чорний
Маска дуже класна, якісні приємні матеріали, при правильному положенні світло практично не пропускає
- Галина П***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Чорний
Отримала маску. Швидко відправили. Якістю задоволена.
- Переваги:
- Гарно пошита. Добре прилягає до обличчя.
- Недоліки:
- Поки що не знайшла.
- Продавець SBT group
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Білий
коментар
- Переваги:
- ЗАкриває світло щільно, навіть біля носу. Спати зручно, звик на другу ніч.
- Недоліки:
- З часом почав лишатись чорний наліт на обличчі і треба інтенсивно вмиватись на ранок. Хотілося б без цього, звісно, але не те, щоб і великий мінус.
- Екатерина В***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Білий
Я считаю, что ненормально когда звонят и требуют обратную связь о качестве товара. Без вопроса о том не возражаю ли я и есть ли у меня время на это время. Вам недостаточно, что люди пишут отзывы на сайте. А если не пишут может быть не хотят портить вам рейтинг? Ну раз вы такие настойчивые - ловите. Маска неудобная, сползает с лица, а чтоб не сползала надо сильно затягивать. Модель устроена так, что шлейки лежат на ушах. Одним словом- деньги на ветер, маской не пользуюсь.
- Переваги:
- Недоліки:
- Неэргономичная
- Продавець SBT group
Доброго дня, Катерино!
Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро дізнатися, що покупка та комунікація залишили негативне враження.
Щиро перепрошуємо, якщо наш дзвінок створив відчуття тиску. Мета нашої перевірки якості після покупки — переконатися, що клієнт задоволений, а не вимагати коментарів. Ми обов'язково врахуємо цей момент у нашій роботі.
Конструкція цієї маски передбачає регульовану ремінцеву систему, яка дозволяє підігнати посадку під власні потреби, щоб маска трималася надійно і не перетискала. Шкода, якщо дана модель виявилася незручною саме для вас.
Дякуємо, що вказали на нюанси посадки — ми обов'язково передамо цю інформацію на виробництво і проаналізуємо ситуацію для вдосконалення наших товарів.
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Білий
Все чудово підійшло, зручна маска яка виконує свою задачу. Можу рекомендувати
- Іван І***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Білий
Чьотінько
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Білий
Маска з хороших матеріалів. Зручно сидить.
Звик спати в ній десь за тиждень.- Переваги:
- Якісний товар
- Артем Г***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Білий
Підійшло, все регулюється що зручно, матеріал не просвічуєтся.
- Переваги:
- Описані вище
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Продавець SBT group
- Наталия В***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Бордовий
Максимально задоволена маскою
- Переваги:
- Дуже зручна маска, не давить, не пропускає світло, 10/10
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Сірий
Просто вау!
Дуже задоволена покупкою.
Маска м'яка, зручна, ніде не тисне, а головне - зовсім не пропускає світло.
Засинати стало набагато комфортніше.
Однозначно рекомендую!- Продавець SBT group
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Бордовий
Все сподобалось. Маска виконує свою функцію
- Віктор П***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Чорний
Гарна річ. Добре допомагає.
- АнонімПродавець: SBT group. Колір: Чорний
товар не відповідає опису. Написано було що товар з бавовни, але жодного елементу з бавовни. Синтетика, неприємний на дотик.
- Переваги:
- Недоліки:
- синтетика!
- Продавець SBT group
Вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок! Шкода, що маска не виправдала ваших очікувань, ми проаналізуємо, чи міг наш контент викликати неоднозначне трактування.
Хочемо уточнити важливий технологічний момент:
Ця модель має комбінований склад, який чітко вказаний у характеристиках. Створити анатомічну 3D-маску виключно з чистої бавовни технологічно неможливо, адже вона б просто не тримала об'єм і тиснула б на очі. Повністю бавовняними бувають лише класичні плоскі пов'язки, які часто тиснуть на очі та залишають сліди на обличчі.
Склад маски Brillix продуманий для максимального комфорту:
Зовнішня сторона (дихаюча сітка з поліестером): відповідає за міцність, зносостійкість та утримання унікальної 3D-форми. Завдяки цьому маска не торкається повік і вій, забезпечуючи повну свободу для очей та відмінну вентиляцію.
Внутрішня сторона (з додаванням бавовни): це саме той шар, який безпосередньо контактує зі шкірою обличчя. Він розроблений м'яким, ніжним та гіпоалергенним, щоб шкіра дихала протягом усієї нічної або денної медитації.
Наша 3D-маска Brillix — це високотехнологічний продукт для тих, хто шукає бездоганне блокування світла без тиску на обличчя (на відміну від звичайних плоских тканинних пов'язок). А беруші у подарунок роблять цей комплект ідеальним для здорового сну.
Нагадуємо, що кожен покупець може оглянути товар при отриманні на пошті, щоб переконатися, чи відповідає він його індивідуальним тактильним уподобанням. Бажаємо всім приємних та усвідомлених покупок!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Бірюзовий
Перша моя маска, з якою вдається спати. Приємна та зручна. Покупкою задоволений.
- Продавець SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені покупкою! Приємного користування!
- Галина Я***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Сірий
Швидка доставка,відповідальний менеджер і звичайно маскою для сну дуже задоволена,рекомендую!
- Продавець SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді, що вам сподобалась електро-пемза! Приємного користування!
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Бордовий
Гарно підійшла, м'який матеріал, комфортно спати. Повністю прибирає світло.
- Продавець SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді, що маска для сну комфортна для вас! Приємного користування!
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Бірюзовий
Купую вдруге, як на мене ідеальна маска.
- Продавець SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді, що вам сподобалась маска для сну! Приємного користування!
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Бірюзовий
Гарна, м'яка маска, беру вже другу, дуже подобається.
- Переваги:
- М'яка, нема металевих деталей
- Продавець SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді, що вам сподобалась наша маска для сну! Приємного користування!
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Бірюзовий
Мені сподобалась маска
- Переваги:
- Зручність
- Святослав З***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Синій
Хороша маска. Дякую за якісний сервіс
- Продавець SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді що ви задоволені покупкою! Приємного користування!
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Синій
- Орест М***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Синій
Якісний товар!!! Задоволений на всі 100! Можу рекомендувати
- Переваги:
- Темно, зручно…
- Недоліки:
- Поки немає…
- Продавець SBT group
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Бірюзовий
Файна
- Олександр Ц***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Синій
Комфортна
- Роман Н***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Синій
Хороша маска
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Синій
Хороша маска за свої гроші. Не тисне на очі. Добре блокує світло
- Переваги:
- Повністю блокує сонячне світло. Зручна маска
- Гліб Г***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Синій
Все супер. Ніяких зауважень.
- Валерия Б***Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Бордовий
Все супер, підійшло