Картка Rozetka

Відгуки покупців про Пудра ензимна для вмивання Joko Blend 70 г

Оцінка користувачів 4.57/5
  • Михайло К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Честно не знаю, вроде бы неплохо очищает и запах приятный, но тон лица не выровнялся, даже не отбелилось. Продукт неплохой но возможно нужно время.

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Використовую 1-2 разів на тиждень.Шкіра обличчя стала краще!

Переваги:
    Приємно пахне
  • Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Для мене пудра ідеальна, те що треба, від результату кайфую, гарно очищує, шкіра гладенька і свіжа

• Єва Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

освітлює сальні нитки. не назавжди звичайно, іноді на день, але з огляду на жирну т - зону - це перемога. не сушить, дуже гладке обличчя, менше закритих камедонів, менше прищів.

прекрасні дами, не забувайте, що навіть якщо у вас жирна шкіра - КОРИСТУВАТИСЯ КОЖНИЙ ДЕНЬ НЕ МОЖНА.

Переваги:
    працює, вистачає на довше ніж я думала, добре упаковано (з боку продавця)
    Недоліки:
    дорого для мого гаманця, + мало
  • Єлєна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пудра просто чудова. М’яко очищує шкіру, не стягуючи її, без усяких подразнень та почервонінь. Гідна альтернатива скрабу, набагато краще. Ефект помітний після першого використання – шкіра гладенька та приємна на дотик.. Покупкою цілком задоволена

Переваги:
    Делікатий пілінг
    Недоліки:
    Не виявила
  • Яніна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Підійшла дуже добре, шкіру не сушить, користуюсь через день,шкіра більш гладенька і саіжа

Переваги:
    Гарна ціна за таку якість
    Недоліки:
    Не виявила
  • Олена В***

Ефекту нуль
    При контакті з водою робиться гарячою.
    Але скільки б ти не розтирав в долонях, чи на шкірі засіб не піниться!
    Моє розчарування.

Переваги:
    Не побачила
    Недоліки:
    Безліч

Олена, дякує за зворотній зв‘язок. Нам дуже шкода, що продукт не виправдав ваших очікувань. Дозвольте уточнити деякі моменти щодо дії засобу. Ензимна пудра не має утворювати пишну піну — це її особливість, а не недолік. Ензими у складі засобу розщеплюють білкові сполуки, що накопичуються на поверхні шкіри (включаючи чорні цятки), сприяють м’якому, але глибокому очищенню без механічного тертя та піномиючих компонентів.

Ми завжди відкриті до діалогу і будемо раді, якщо ви дасте засобу ще один шанс — можливо, з урахуванням даної інформації він проявить себе інакше. Якщо ж залишаться питання щодо способу застосування — ми із задоволенням допоможемо!

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вмиваюсь два рази на тиждень,шкіра стала просто ідеальною.

• Валерия Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отбеливает норм. Но на лице посыпало мелкими прыщами.

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобалася дія ензимної пудри, але шкода через негативну реакцію. Пудра має натуральний склад та розроблена для ніжного та м'якого очищення чорних крапок та сальних ниток без агресивних компонентів та без стягнення і сухості шкіри. Фруктові ензими папаїн та бромелайн у складі засобу стимулюють оновлення епідермісу, вирівнюють тон і рельєф шкіри, мають антибактеріальні властивості. Висипи можливі через індивідуальну реакцію шкіри на компоненти у складі, та комбінацію іншого догляду, який використовується. Також важливо дотримуватись рекомендацій по використанню - регулярно 2-3 рази на тиждень для досягнення максимального ефекту. Якщо виникнуть додаткові питання або потрібна допомога або консультація, будемо раді вам допомогти!

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Я в захваті! Вперше спробувала пудру цього бренду і я отримала вражаючий результат Знайомство з продуктом 10/10. Ніжна, гарно очищує, має приємний запах, після неї немає ефекту стягнення і сухості. Рекомендую

• муслимаи р***

очень классная энзимка

• Мирослава Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класна пудра, м'яка, є ефект. Зручно й швидко поліпшує стан шкіри. Зручна у використанні, не потребує ще додаткових якихось приспособ.

Переваги:
    Вартість, об'єм
    Недоліки:
    Не відчула
  • Ірина К***

Дякую

• Ірина

Сподобалась

• Софія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарна, замовляю не в перший раз

• Злата О***

Чудово!

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Энзимка мне хорошо подошла, соотношение цена/качество порадовало. Это первая энзимка, которой я воспользовалась, раньше опасалась из-за наличия купероза. Попробовала по совету дочери. Кожа стала выглядеть значительно свежее, поры визуально уменьшились. Состояние купероза не ухудшилось. Заказала продукт повторно.

Переваги:
    Хороший обьем, отсутствие побочек, видимый эффект от использования.
    Недоліки:
    Не обнаружила.
  • Катерина Б***

Ніякого ефекту не відчула

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук.

Нам дуже шкода, що Ензимна пудра не виправдала ваших очікувань. Ми прагнемо, щоб кожен наш продукт приносив позитивні результати, і тому нам важливо зрозуміти ваш досвід детальніше. Зазвичай, ефект від ензимної пудри помітний при регулярному використанні, адже вона м'яко очищає і відновлює шкіру, не подразнюючи її.

Будемо вдячні, якщо ви поділитесь, як саме ви використовували продукт і чи пробували ви залишати його на шкірі декілька хвилин, щоб активні компоненти встигли подіяти.
      Ензмна пудра має основні активні компоненти папаїн — він дбайливо видаляє ороговілі клітини шкіри, сприяє вирівнюванню тону та текстури обличчя та бромелайн — допомагає заспокоїти шкіру, зменшує почервоніння і сприяє зволоженню, забезпечуючи свіжий і сяючий вигляд обличчя. Ці активні компоненти забезпечують м'яке і ефективне очищення шкіри.
      Ви можете звернутись до нас за рекомендацією для більш детального уточнення щодо цього продукту. Дякуємо!

• Валерія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюсь більше року. Моя улюблена ензимка

• Світлана М***

Супер!!!

Переваги:
    Дууууже сподобалось.
    Недоліки:
    Жодних
  • Бугай А***

Нормальна.

Переваги:
    Очищує,після неї гладка шкіра
    Недоліки:
    Не побачила поки що результату,після неї пече шкіра.

Анна, Вітаємо! Дякуємо за вашу зворотню відповідь. Хочемо звернути вашу увагу, що підбір догляду за шкірою обличчя, це дуже індивідуально. Ви можете звернутись до наших консультантів і вони допоможуть вам підібрати засоби за вашим запитом. Гарного дня!

• В.
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже ніжна, після першого використання шкіра м'яка, не пересушена, немає відчуття стягнення, очищає дуже добре.

Переваги:
    Економне використання, відчутне очищення, акційна ціна:)
    Недоліки:
    Немає.
  • Аліна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вмиває добре, але чуда чекати не слід. Чорні точки звісно не прибере. Трошки стягує обличчя, але не сушить впринципі. Запах пудровий солодко приторний, мені не дуже подобається.

• Ірина Г***

Чудово !

• Дарія Ц***

Добре

• Діана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пудра чудова)) настільки ніжного пілінгу я ще не використовувала, наче крем наногсиш на обличчя, а не пілінг робиш. Шкіра м'яка, гладенька, не має відчуття сухості. Задоволена на 100%

Переваги:
    Очищує, не сушить шкіру, приємно пахне
  • Елена Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже сподобалась, гарно очищує, шкіра приємна на дотик

Переваги:
    Пахне чудово
  • Олександра Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарно вмиває,досить економна,шкіру не сушить,нема ніяких почервонінь,мені дуже сподобалась

Переваги:
    Не сушить шкіру
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Валентина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зразу ж сподобалася. Використовую потрошку,тому піни ,як піни, немає,але на обличчя наноситься легко, легко розтирається,без помітних ,,дряпучок", дуже освіжає, добре очищає. Дія помітна зразу ж. І вистачить надовго

Переваги:
    Дія помітна
    Недоліки:
    Сподіваюся,що немає
  • Анжеліка Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пудра гарно очищає шкіру обличчя не перисушує її.Зволожує та надає шкірі сяючий вигляд,не викликає подразнення

Переваги:
    Відповідає заявленим характеристикам.
  • Шульга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пудра прийшла без пакування. Взагалі ніякого. Просто баночка. Захисна плівка прі відкритті відсутня(але я не в курсі, чи має вона у цього засобу бути), замовляла перший раз. Можливо, порошок набрав вологи при зберігання та транспортуванні, бо не розсипчатий, а із зусиллями витрушується комочками.

Переваги:
    Приємний запах. Не викликала подразнень, хоча я маю чутливу шкіру. Добре розчиняється у воді.
    Недоліки:
    Погано висипається з упаковки, випадає комочками.
  • Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Давно хотіла спробувати, обрала Joko Blend і не пожалкувала, гарний результат навіть після декількох разів використання. Добре очищає відмерлі частинки шкіри, шкіра після неї дуже чиста, однозначно замовлю ще.

Переваги:
    моя знахідка
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюсь близько місяця - зауважень немає, м'яко очищує шкіру не подразнюючи її.

• Румянцева Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюсь вже декілька місяців. Тепер взяла на подарунок племінниці. За декілька використань у підлітка значно покращилася шкіра і стало меньше висипань на лобі. Мала довольна))

Переваги:
    Очищує та не стягує
  • Дарина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пудра має дуже ніжну текстуру та приємний нейтральний аромат. В результаті використання шкіра добре очищена, проте, не пересушена. Рекомендую.

Переваги:
    Дуже економний засіб
    Недоліки:
    не знайшла
  • Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вже місяці 3 користуюсь цим засобом і він ще не закінчується, хоча не думала що вистачить так надовго. Але використовую раз на тиждень для глибшого очищення. Немає ні подразнень, ні висипів. А шкіра прям відчутно чистіша)

Переваги:
    Надовго вистачає, хоча мала баночка, добре очищує
    Недоліки:
    Взагалі не помітила