Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Батарея до ДБЖ Orbus CG12100 GEL 12V 100 Ah (CG12100)

Оцінка користувачів 4/5
  • Михайло С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 100

Брав літом 2023 року дві таких батареї для інвертора. Активно вони працювали тільки літом 2024 року під час літніх блекаутів. Одна батарея зараз має 97 А*год ємонсті, а друга тільки 9 А*год. Тобто якість, як у нонеймових гелевих батарей. 8 тис грн випарувались в нікуди.

Переваги:
    Одна батарея лишилась живою
    Недоліки:
    Одна батарея вмерла передчасно
    • Микита

Заряжать нужно нормально, а не только когда света нет и на пол года не эксплуатировать акум

• Андрій Ш***

Все Ок!!!!Покупкою задоволений!!!

Дякуємо за ваш відгук, приємного використання!

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 100

Первый год проработал нормально, котёл работал 5 часов , после года эксплуатации начал держать 1 час а иногда и 40 мин., и выключается. С минуссовой клеммы постоянно вытекает електролит. Аккумулятором не доволен .

• Денис

Така ж історія.
      Тримав непогано і тому році, 4 години комп роутер зарядка телефона.

Кинувся зараз - 30 хв.

Чи можна відновити його якось?

• Игорь К***

Все отлично пришёл вовремя

• Михайло С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 100

Рік роботи двох таких батарей з інвертором на 2 кВа - ємність не просіла. Струм заряду від інвертора 15А, встигає зарядитись поки є світло між блекаутами. Мав досвід з різноманітними ноунейм батареями такої ж заявленої ємності - небо і земля, цей акумулятор набагато кращий. Цікаво, чи витримає ще цю зиму. Наступні акумулятори буду брати LiFePo4, все ж таки набагато більша кількість циклів при співмірній ціні.

Переваги:
    Реально добра гелева батарея
    Недоліки:
    ціна у порівнянні з літом 2023 зросла у два рази
  • Юрченко Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Elekgroup. Ємність: 100

Класний акамулятор прийшов швидко

• Мария С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 100

Класний, дуже мене зараз виручає, купувала в минулому році, але тільки нещодавно почала користуватися. Підключаю холодильник, роутер, ПК, лампочки, заряджаю телефон.

Дати виробництва не було ні на коробці, ні на самому акумуляторі. Більше 4-5 годин підряд не користувалася, за цей час розряжається десь до 20-30%. Повний заряд 10 год зарядкою на 10А.

Переваги:
    Безпечний для дому, гарно тримає заряд. Надійний помічник при віддаленій роботі.
    • Станислав Л***

Подскажите а какой зарядкой заряжаете, приобрел такой же но зарядное не знаю какое выбрать

• Андрій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 100

Купував для інвертора volt polska 500,при навантаженні 50 ват тримав близько доби.
    Поки що задоволений

Переваги:
    довго тримає
    Недоліки:
    вага
  • Виталий Л***

Сьогодні забрав замовлення... Вроді як все добре)) дата виробництва 01.06.23

Переваги:
    Час покаже...
    Недоліки:
    Гарантія на розетці тільки 3 місяці....
    • Олександр Д***

Доброго дня.Серійний номер можете зробити фото?

• Олександр Д***

Я такий купив,але наліпки не було.По серійному номеру не можу визначити яка дата виготовлення,тому прошу фото серійного або перші 10 написи.

• Руслан Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 100

Данний акумулятор не тримає заявленної ємності в 100 Агод. Строків виготовлення я теж не знайшов. Я навіть ним не встиг і по користуватись. Після отримання товару 08.08.2023 я -одразу дозарядив 12 А протягом 8 год. Цим же ДБЖ, що купував на Розеткі-ДБЖ Real-El Reserve-1000 (EL122100004). Купував для роботи котла потужність 120 Ват (в перерахунку 10 Агод на 100 Ват робота 1 год.в середньому мало б вистачити на 6-7 годин). Потім через 2 тиждні підключив- до -ДБЖ Real-El Reserve-1000 при і навантаження телевізора потужн 45 Ват телевізор пропрацював-всього 1,5 год. ( а мав би працювати добу).
    Думав можливо глюк чи несправність ДБЖ- та маю ще один Ritar RTSW-600 підключив його-дозарядив -7 А, і все теж саме, хоча напруга в нормі. Придбав спеціально-зарядний пристрій ARMER ARM-JC75- зарядив -2 А фунцією зарядом для гелевих акумуляторів, показало 100 % заряду напруга весь час показувала в середньому від 12,8-13,7-14,2 В. За 3 години зарядився.
    Ситуація знову-повторилась, телевізор-45 Ват. пропрацював до 2 год. і ДБЖ вимкнувся-акумулятор не віддавав заявлену ємність.
    Глибоких розрядів не було, високих струмів теж, його ємність в багато разів меньше-виходячи зі звичайних формул (струм розряду *протягом часу, що я засікав на таймері). Відправив на сервіс, поки пройшов тиждень, чекаю результату,та заміну на аналогічний товар, а ціни ростуть... він вже подорощав на 20%.

Переваги:
    Якщо вірити напису-Малайзія.
    Недоліки:
    Бракована партія. Зовсім не тримає заявленої ємності 100 А*год.
    • Александр Ф***

Напишите пожалуйста как будет результат с сервиса. Купил такой же на розетке. Ещё не проверял.

• Руслан Н***

Думаю одразу треба перевірити, скільки він пропрацює, поки є 14 днів на повернення товару, бо це може запянутись на довго..

• Руслан Н***

Шановна розетка, моє питання стосовно гарантійного обміну вирішилось не найкращим чином. Гроші мені повернули, це добре, але я лишився без батареї, я очікував на заміну товару на аналогічний. За цей час вона подорощала на 20 %, чому мені не замінили її? Товар мені дуже подобається,то ж мені знову купувати її дороще, а якщо знову попадеться бракована, якесь-замкнене коло. Обов*язково повині бути строки виготовлення, будь-ласка допоможіть вирішити данне питання, дякую.

• Женя С***
    Продавець: Rozetka. Ємність: 100

Аккумулятор один из лучших в своем ценовом сегменте ,уже 2 есть ,планирую 3 купить , заявленные характеристики держит ,за год работы 2 штук емкость почти осталась 100Ah ,сейчас 94Ah ,пережили случайное замыкание что не все такие акб ,могут пережить ,в целом очень доволен ,рекомендую

Переваги:
    Высокое качество ,действительно переживает глубокие разряды ,реальный вес 30.5кг
    Недоліки:
    не сильно прочная ручка ,но в новых моделях поменяли на пластик ручку ,вместо ткани
    • Александр Б***

Чем замерили ёмкость аккумулятора в 94 А/ч?

• Злата Д***
    Продавець: Rozetka. Ємність: 100

Давно вже таких два акуми вдома, буду купляти ще, не один рік працюють з дбж, дуже задоволені.
    Чоловік сам підключив, малеча дивиться телек тепер не залежно є світло чи ні))

Переваги:
    Відповідає заявленим характеристикам
    Недоліки:
    Хочу ще)
    • Алина Н***

Подскажите пожалуйста сколько часов работы выдерживает аккумклятор