Відгуки покупців про Батарея до ДБЖ Powercom 12В 7.2 Ач (PM-12-7.2)
- В'ячеславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
Пройшло пів року після покупки.
Десктоп на i7 процесорі тримає більше 5 хвилин. Цього часу достатньо, щоб завершити роботу. - ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
Не рекомендую, через 4 місяці настала деградація пластин Powercom AGM 12V-7.2Ah. Брав для підключення роутера з споживанням 0,5А то час роботи на цій батареї склав 2год.
- Недоліки:
- швидка деградація АКБ
- МихаилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
Удачно подошёл
- Переваги:
- Соответствует размеру
- Недоліки:
- Пока нет
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
Все нормально .Спасибо ВАМ за помощь.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
Все працює, тримає як і очікувалось.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
У відділенні сказали,що це така партія від виробника. ЦЕ вкрай негативне ставлення до покупця! Ще й дата випуску- 22.02.23
- Недоліки:
- Батареї прийшли зовсім без упаковки.
- Брусенцев А***
все батарейки powercom приезжают в таком виде. Что вас не устраивает? Лет 5 точно отработает, по факту больше
- Юрій
у меня меньше через год деграднул акумулятор полностью. нагрузку 15ватт даже не держит, сразу роняет напряжение до 10вольт. интересно, о каких 5 лет идет речь. акум кстати тоже 22 года.
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
При огляді товару виявились потертості на корпусі і клемах. Дата випуску товару 20/04/23 року при заявленому терміні роботи 5 років, а гарантії 2 роки. Рік давності ще куди не йшло, але більше року - трохи перебір, якщо мова йде про аккумулятори, хоч і Powercom. Спробую зробити повторне замовлення, а там буде видно
- Переваги:
- Не знаю
- Недоліки:
- Потертості на корпусі і клемах - наче б/у. Дата виробництва 20/04/23, тобто давність товару 1 рік і 3 місяціі, що для акумів не добре.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
Отримав 2 шт. 13.06.2024 з датою виробництва 15.04.23, поставив у ДБЖ Powercom BNT-2000AP USB. Час покаже наскільки була виправдана ця покупка.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук та вибір продукції ТМ Powercom.
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
Поставив 2 шт у Powercom IBD-1200AP, працюють. На жаль, не дуже свіжі, виробництва грудня 2022. Як довго пропрацюють - невідомо.
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
Працюють 2 батареї в UPS Powercom 1000 VA
- Переваги:
- Працюють
- Недоліки:
- Не виявив
- Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
Працює в UPS того ж бренду. Поки що без зауважень.
- Переваги:
- Працює
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
Powercom солідний бренд-виробник, гарантуючий якість! Рекомендую
Дякую Розетці за сервіс та безкоштовну доставку - МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
замовляв 29.11.2023, а аккамулятори 02.12.2022 року
- Переваги:
- Недоліки:
- аккамуляторам вже 1 рік
- Брусенцев А***
ну и что? Они лет 5 легко отработают. К тому же на них официальная гарантия 2 года с момента покупки
- Юрій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
брав для ббж 12v, стоїть там вже більше 3х місяців, все ок.
заряд тримає добре, в останнє відключення світла роутер термінал пропрацював більше 12 годин, на ббж навіть не загорівся діод про низький рівень заряду.
Як буде з часом, покаже тільки час.- Владислав Г***
Тобто цей акумтпротримав Ротер 12 годын?
- Юрій
доповнюю відгук... категорично не рекомендую цей акумулятор да і взагалі agm акумулятори. через рік деграднув аеум повністю
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
Купляв тут, 2.5 роки і капут, раніше відпрацьовували по 5 років легко.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
Із трьох придбаних, 2 не працюють
- Брусенцев А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
Это лучшая батарея на рынке за эти деньги! Обычно они выхаживают по 5 лет и больше легко. На работе есть такая же батарейка, какой уже лет 12-13. В ИБП уже не тянет, но на работу магнитного замка при отключении света часов на 6-8 хватает. Лучше этих батарей только что-то типа АРС. А так строго рекомендую!
- Переваги:
- Надежность, высокое качесво, долговечность, адекватная цена
- Дзюман Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
Приобрела данный аккумулятор 01 мая 2023 г.Проработал около 18 дней и перестал заряжаться.Считаю что покупать аккумулятор за такую цену на 18 дней это очень круто.
Представник постачальникаВітаємо, Олена!
Скоріш за все проблема в зарядному пристрої вашого дбж, але в будь якому випадку зверніться в сервісний центр Powercom або Rozetka- Дзюман Е***
С зарядным устройством ИБП все в порядке,его проверяли в сервисном центре.Аккумулятор отправила вам в сервис.29.05 получила смс:Товар отриманий. Прийом AK735030. По готовності з Вами зв'яжуться.
Когда будет результат?
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
придбані для PCM KIN-1000AP. декілька разів вже тримали навантаження - претензій нема. далі час покаже
- Переваги:
- акуми від бренда, що займається випуском ДБЖ
- Ярослав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
Брал для PCM BNC-1000AP - теепрь опять отлично тянет во время сбоев эл. энергии.
- Переваги:
- Недорогой
- Юрій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
Брав для PCM BNC-600AP, як рідну. Якісна фірмова батарея. Тримає порядка 15 хв. при 19" моніторі і блоці на 400 Вт, з включеними колонками на 18 Вт і ще й настольна лампа на 10 Вт.
- Переваги:
- Якість.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Денис Т***
Комп'ютер в режимі без навантаження тягне ват 70, мене старий леоч на 9а держи 5хв в навантаженні 190ват.
- Юрій А***
Денис, я вас підтримую акб Leoch це найкращі акб китайського виробництва, їх багато виробників обирать, як стокові для комплектування свої пристроїв на конвеєрі.
- Гаврилов А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
Замовляв для УПС , дуже задоволений , першу партію отримав чере НП , другу вирішив спробувати через магазин розетка....виявилось зручніше та швидше і трошки дешевше )
- Гаврилов А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
Придбав 4 ри штуки для УПС тієї ж марки , працює відмінно !
- Недоліки:
- Немає .
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
Аккумулятор сдох. Не прошло и пол года. Что делать не знаю. Пока работаю без ИБП. Розетка подвела .....
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
Не рекомендую цю акумуляторну батарею, придбав її 16.04.21, до джерела безперебійного живлення APC Back-UPS CS 650.
В місті почали вимикати світло і виявилось що батарея тримає ледь витримує одну хвилину, навантаження сильного немає, до ДБЖ під’єднано лише системний блок, монітор, та роутер.
На сайті сформував повернення по гарантії № AK064075 від 24.07.2021, відправив Новою Поштою, наступного дня, 26 числа надіслали СМС Товар отриманий. Прийом AK064075. По готовності з Вами зв’яжуться.
Через деякий час мені передзвонили, уточнювали в чому використовувалась батарея, та модель ДБЖ, потім 17.08.21 мені знов дзвонять, та задають майже ті самі питання.
Потім почав вже дзвонити я, подзвонив 19.08.21 на номер телефону 044 537 02 22, мені відповіли що питання по Вам вже вирішене, чекайте на дзвінок, мені так і не передзвонили, дзвоню наступного дня, вже кажуть геть інше, що питання ще не вирішене.
Потім дзвоню вже сьогодні 26 серпня, мені кажуть сервісний центр зі мною не згодні, наче з батареєю все гаразд, тоді виникає декілька питань, чому батарею так довго тримали в сервісі?
Друге питання, чому батарея тримає ледь хвилину?
До цієї батареї, стояла Sven SV 1272 (12V 7.2Ah) теж куплена на Розетці, прослужила вірою і правдою майже два своїх терміни.
Відповідно до ст. 8 Закону виконавець повинен усунути недоліки товару протягом 14 днів з дати пред’явлення вимоги споживачем. Зазначений строк може бути збільшений лише за згодою сторін. Тому, якщо в квитанції про прийом товару в ремонт зазначено термін ремонту 28 днів, споживач має право не підписувати її і вимагати усунення недоліків у строк, що не перевищує 14 днів. Звертаємо увагу споживачів на те, що Законом встановлено відповідальність виконавця за несвоєчасне усунення недоліків. Так, згідно зі ст. 8 Закону, за кожний день затримки усунення недоліків понад установлений строк (14 днів) споживачеві виплачується неустойка в розмірі 1% вартості товару.
До цієї ситуації, проблем з Розеткою не було, був всім задоволений.- Переваги:
- Недоліки:
- Тримає ледь одну хвилину, через 4 місяці єксплуатації
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром .- Сергій
Сьогодні повернули кошти, але осадок залишився, від цієї ситуації.
- Михайло М***
На APC RS500 для нормальної роботи батареї у програмі Powet Chute треба скинути дату заміни батареї, але як на серії СІ це робиться я не знаю. В мене було подібне один раз через несправність самого UPS, треба перевіряти напругу зарядки. Повинно бути десь 13,8В
- Євген Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
Всё отлично, покупал для powercom bnt-800 ap
- Переваги:
- Качество, производитель тот же что и ИБП.
- Владимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
29.03.2021 сделал заказ, получил по Укрпочте 01.04.2021. Сразу же после получения замерил зарядку: 13,92 V. Всё отлично!!!
- Дмитрий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
За 5 минут поменя аккумулятор в моем Powercom BNT-800A, подошел отлично просто, сразу после подключения пикнул, что значит заряд уже был.
Без первичной подзярядки сразу нормально продержал "стресс-тест" без подачи электричества!) Рекомендую к покупке!))- Переваги:
- Идеально подошел, работу сразу проверил - держит порядочно!
- МаксВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
Взял 2шт для Powercom KIN-1000AP, который служит с 2013 года.
Оба производства 150920. Напряжение перед установкой 12.89 и 12.90. Нагрузку "с коробки" без до зарядки в виде компа продержали больше 20-ти минут, больше не было времени ждать. - Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
Брал для APC 500. Перед этим такой же отработал около пяти лет. Дата производства 15.09.20. Пришел полностью заряжен. Упакован хорошо.
Будем тестировать.- Переваги:
- Проверенный бренд.
- Недоліки:
- Необнаружено.
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
Будем тестировать.- Переваги:
- Проверенный бренд.
- Недоліки:
- Необнаружено.
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
В ДБЖ Powercom Black Knight BNT-600A цей акумулятор став ідеально. Як буде працювати ще побачимо, але рідний пропрацював років п'ять, дешевих виробників на кшталт Logic Power вистачало на півтора-два з половиною роки.
- Юра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
доставка быстрая.качество на вид хорошее.цена тоже.брал не раз этой фирмы.
- Переваги:
- качество хорошее.
- Недоліки:
- не выявлено
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
АКБ Февральский 2019 года. Выдал мультиметр сразу после распаковки 12.8v. Вес не замерял. Плотно зашёл в PowerCom bnt - 800 ap. Поставил в ИБП на зарядку, на сутки, без нагрузки. Потом дам нагрузку с ПК и засеку время до полного разряда...понаблюдаю, отпишусь вдруг что не так.
- Юрий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
Купил 2 шт. для UPS. Дата выпуска 02.19.
Поставил, всё заработало.- Переваги:
- Время покажет.
- Недоліки:
- Цена.Пока не выявил.
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 7
Купил 2шт. для UPS Powercom
Пришли свежие 19г. выпуска с вольтажем 13В оба АКБ. Поставил, всё заработало. Держат не хуже заводских.- Переваги:
- Качество
- Сергей
а эти не заводские ??
- Алексей К***
Заводские - те, что стояли с завода при покупке.