Відгуки покупців про Диспенсер дозатор із силіконовим пензликом скляна пляшка для олії та оцту UKC OIL BOTTLE 180 мл

Код:  405020568
Оцінка користувачів 4.7/5
  • Юлія С***

Дуже гарна якість. Прийшов швидко. Дуже зручний у використанні.Рекомедую

Переваги:
    Зручний

Дякуємо )

• Віта Б***
    Відгук від покупця. Продавець: SmushokUA. Об'єм: 180 мл. Колір: Зелений

Дуже задоволена замовленням. Сподобалася якість та швидкість опрацювання замовлення. Диспенсер був якісно упакований (в коробці та пухирчастій плівці). Усе чудово. Дякую

Переваги:
    Диспенсер зручний у використанні. З хороших матеріалів, приємного кольору.
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  SmushokUA

Дякуємо за відгук і довіру )

• Лесик І***
    Відгук від покупця. Продавець: SmushokUA. Об'єм: 180 мл. Колір: Зелений

Товар відповідає опису, дуже швидко відправили, гарно запаковано було. Покупкою задоволена

Переваги:
    Зручний у використанні
    • Продавець  SmushokUA

Вітаю,дякуємо за відгук )

• Алексей С***
    Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart. Об'єм: 180 мл. Колір: Сірий

Выполняет свою функцию

Переваги:
    Удобно наносить масло на сковороду
    Недоліки:
    Трубка быстро лопается и нужно менять на более надежную. Хватает на год использования
  • Василь
    Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart. Об'єм: 180 мл. Колір: Зелений

Дружині сподобалася. Чудова річ.

• Алексей С***
    Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart. Об'єм: 180 мл. Колір: Зелений

Сама идея отличная, но качество ужасное…трубка внутри бутылки треснула через пару дней. К покупке не рекомендую

Переваги:
    Хорошо смазывает сковородку
    Недоліки:
    Плохая трубка
  • Ксения К***

Спасибо большое, все работает с первого раза ! Рекомендую

Переваги:
    Масла используешь сколько нужно, не вытекает , экономно.
    Недоліки:
    Их нету
  • Заремба О***
    Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart. Об'єм: 180 мл. Колір: Зелений

Хочу змінити свій попередній коментар

Я знала, як товар повинен працювати, оскільки бачила на нього огляди, тому, власне, і придбала
    Може мені попався контейнер з якимись легкими дефектами від виробника, але спочатку він не працював
    Я зібрала його, налила олію, але олія в резервуар з пензликом не потрапляла при натисканні груші. Я крутила баночку по-різному, змінювала положення, пробувала набирати в сам резервуар (олія потім витікає), пробувала сильніше притискати пензлик отвором до трубочки основного резервуару - нічого.
    Ворсинки пензлика у мене ніде не заламувались і до отвору не попадали, я за цим слідкувала - відповідаючи на коментар від продавця нижче.
    Тоді я просто наливала олію прямо з основного резервуару (не раджу) і розмазувала пензликом по сковорідці

Можливо за кілька днів матеріали наситилися олією і вона там щось загерметизувала, але лише сьогодні система спрацювала як повинна була з самого початку

Переваги:
    Залишки олії стікають назад в резервуар, пензлик дозволяє використовувати мінімум олії
    Недоліки:
    Мені знадобилося зачекати кілька днів, щоб продукт почав коректно працювати
    • Продавець  UKV-Mart

Дуже раді, і дякуємо за зворотній зв,язок. Хай надалі Вам працює добре, і Ви будете задоволені покупкою))

• Заремба О***
    Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart. Об'єм: 180 мл. Колір: Зелений

там всередині ємності встановлюється трубочка, отвір якої співпадає з отвором в пензлику
    пензлик повинен втягувати олію за допомогою груші, а підставка з пляшечкою зберігає олію + збирає залишки
    на практиці ж пензлик нічого не втягує, як сильно його не насаджуй на трубочку, а якщо залити олію в нього окремо, то за кілька годин вона вся витікає назад в ємність
    отаке от г***о, не беріть =)

Переваги:
    купила по знижці
    Недоліки:
    абсолютно не працює
    • Продавець  UKV-Mart

кисточку нужно ставить ровно, чтоб ворсинки не входили в трубочку. И тогда все работает отменно

• Юлия Я***
    Відгук від покупця. Продавець: SmushokUA. Об'єм: 180 мл. Колір: Зелений

Дякую, дуже якісне та швидке обслуговування. Товар відповідає опису та приємна ціна.

Переваги:
    Зручний у користуванні.
  • Оля Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: SmushokUA. Об'єм: 180 мл. Колір: Зелений

Диспенсер якісний та зручний. Опис повністю відповідає дійсності.

Переваги:
    Зручний та класно виглядає

Дякуємо за відгук )