Відгуки покупців про Містка текстильна сумка з чохлом для води Vintage 22210 пісочна
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Sumkarium. Колір: Пісочний
Супер!
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Sumkarium. Колір: Пісочний
Дуже гарна якість!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Це вже друга сумка такого типу, яку я придбала на Розетці. Завдяки багатьом відділенням дуже функціональна, поміщається багато речей, все на своїх місцях. Якістю задоволена.
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
Представник постачальникаОльга, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пісочний
Дуже задоволений покупкою! Сумка-планшет зручна і добре продумана для щоденного використання. Якість пошиття на висоті!
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
Представник постачальникаОлександр, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.