- Світлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: ShopMARK
Дуже гарно якісно зроблено
- Переваги:
- Три в одному, зручно
- Іванна С***Відгук від покупця. Продавець: ShopMARK
Все чудово
- ВалерияВідгук від покупця. Продавець: ShopMARK
Товар відповідає фото
- АллаВідгук від покупця. Продавець: ShopMARK
Прекрасна річ на кухню. Зручно, що все разом. Можна поставити, але я зрештою підвісила на стіні, так зручніше. Єдине, що не поміщається найбільший рулон фольги, хоча отвори для загрузки у диспансері достатньо великі.
- Закорко К***Відгук від покупця. Продавець: ShopMARK
Гарна річ ,дружині сподобалась
- Переваги:
- Пергамент,фольга,та плівка мають своє місце на кухні
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: ShopMARK
Дякую за швидкість обробки замовлення,отримала через день.Приємно здивував подарунок в середині,щиро дякую Чітко вписався органайзер в дизайн кухні!
- Переваги:
- Зручно,просто,зі вкусом!
- Недоліки:
- Недоліків не має
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: ShopMARK
Дуже достойна пропозиція. Дякую. На дні є силіконові ніжки, і ця коробка не йорзає. Я вмонтувала його в шухлядку і сила гравітації в цьому випадку працює проти зручності. Якщо край рулона втрачено, то дістати його не просто. Рулончик має забагато свободи руху чи що... стараюсь після обрізання ще витягувати край, щоб він "не втік". Може маєте підказку на такий випадок?
- Переваги:
- Гарний дизайн і якість
- Недоліки:
- Трохи завеликі комірки як на мене.
- Продавець ShopMARK
Дякуюємо за відгук, на рахунок вільного місця, важко придумати рішення, бо рулони всі різної товщини, тож ми зробили отвори такі, щоб підійшли бідьшість рулонів, які продаються в магазинах.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: ShopMARK
Дуже гарний органайзер! Приємно здивував подарунок) Все відповідає опису, швидка відправка товару!
- Переваги:
- Зручний, якісний
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: ShopMARK
Дуже якісний органайзер, великі отвори для рулонів, ручне візерування надписів відсіків.
Всім дуже задоволена, рекомендую!!!- Переваги:
- У неділю ввечері замовила, на наступний день вже забрала, продавець поклав подарунок, дуже приємно, дякую!!
- Микола Н***Відгук від покупця. Продавець: ShopMARK
Все чудово. Річ корисна для тих,хто любить порядок на кухні!!! За подарунок,окреме дякую,дуже приємно.
- Капцош А***Відгук від покупця. Продавець: ShopMARK
Ці рулони з пергаменту, фольги та плівки постійно десь "ховалися", а тепер саме там де сказав )))
- Переваги:
- Якість та естетичний вид на відмінно
- Недоліки:
- нема
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: ShopMARK
Все гуд
Подарунок всередині приємно здивував- Переваги:
- За рахунок великих бокових отворів можна використовувати рулони різних розмірів
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: ShopMARK
Все топ, корисна штука яка має бути на кожній кухні
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: ShopMARK
Чудова річ на кухні