Відгуки покупців про Субтрат Seramis 0.2 л спеціальний для орхідей 730063 Розфасовка

Оцінка користувачів 4.55/5
на основі 34 відгуки
  • Анна К***

лучший субстрат для орхидей

• марина д***
    Відгук від покупця. Продавець: elsa-myshop

Для взрослых цветов т.к. фракции крупные

Переваги:
    Оптимальный размер глины (примерно 10 мм) и коры
    Недоліки:
    У меня малыши - для них серамис крупноват. Кусочки коры выбирала тоже помельче
    • Продавець  elsa-myshop

Дякуємо, що залишаєтесь з нами.

• Оксана Е***

Замість пачки 1 літр прислали 0,8
    Продавець не повідомив про заміну.

Недоліки:
    Прислали менший обсяг
  • Юлия Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2.5

Чудовий субстрат. Дуже сподобався. В упаковці різна фракція кори і дрібний дренаж з глини. Робила пересадку мох пінія, то цей субстрат добре заповнив усі пустоти в горщику. Рекомендую.

Переваги:
    Різна фракція кори
    Недоліки:

Дякуємо, пані Юліє, за Ваш відгук!
      Раді чути, що субстрат Seramis для орхідей Вам сподобався. Дійсно, поєднання різних фракцій кори та гранул з глини створює ідеальні умови для кореневої системи — особливо при пересадці в мох пінія.

Дякуємо за рекомендацію і бажаємо, щоб Ваші орхідеї тішили цвітінням якнайдовше

• Анастасія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2.5

Дякую за чудовий субстрат для орхідей

• Ксенія Я***

• Анастасія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2.5

Дякую за чудовий субстрат для квіточок

Анастасіє, добрий день! Дякуємо вам за відгук! Раді, що субстрат Seramis вам сподобався і став у пригоді вашим квітам. Нехай рослини ростуть здоровими та радують вас своєю красою!

• Валентина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: elsa-myshop

Чудовий, гарно підходить для орхідей

Переваги:
    Якісний
    • Продавець  elsa-myshop

Дякуємо за відгук, гарного користування!

• Ирина М***
    Відгук від покупця. Продавець: elsa-myshop

Сейчас только в такой грунт сажаю орхидеи, для моих условий он идеальный. Беру не первый раз

Переваги:
    Средняя фракция, мало пыли
    • Продавець  elsa-myshop

Дякуємо за відгук, гарного користування!

• Инна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2.5

Дуже задоволена цим посадковим матеріалом, товар прийшов в гарному стані, не мокрий, фракція кори мілка та середня, це дуже підходить для підлітків та невеликих горщиків, також сераміс різної фракції, це дозволяє горщик заповнити без пустот. Ще відмічу особливо ніжну структуру цього ґрунту,для ніжних коренів орхідеї це бальзам

Переваги:
    Гарно змішані фракції,ніжний, має приємний запах, кора в складі якісна
    Недоліки:
    Не виявила

Добрий день, Інно!

Щиро дякуємо за детальний та позитивний відгук про субстрат Seramis для орхідей. Нам дуже приємно знати, що товар відповідає вашим очікуванням та підходить для ніжних коренів орхідей. Ваші спостереження щодо якості кори, збалансованої фракції та ніжної текстури особливо цінні для нас і наших покупців.

Бажаємо вашим орхідеям активного росту та пишного цвітіння! Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів.

З найкращими побажаннями!

• Ксенія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2.5

Поки найкращий субстрат для орхідей як на мене. Кора крупними кусками, як в має бути. Буду замовляти ще.

Переваги:
    Великі кусочки, цільна кора, без пилу
    Недоліки:

Добрий День! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що субстрат Seramis для орхідей відповідає Вашим очікуванням і ви оцінили його якість. Великі шматочки кори дійсно забезпечують хорошу циркуляцію повітря і дренаж, що ідеально для орхідей.
      Щодо ціни – ми завжди працюємо над тим, щоб пропонувати найкраще співвідношення ціни та якості. Сподіваємося, що Ваші орхідеї будуть чудово себе почувати в цьому субстраті!
      Будемо раді вашим наступним замовленням!

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2.5

Підтверджую, субстрат і мені прийшов вологий в упаковці. Потребує додаткового просушування.

Переваги:
    Невелика фракція кори, ідеально для посадки орхідей
    Недоліки:
    мокрий субстрат

Добрий день Ірино!Дякуємо за ваш відгук! Волога в субстраті Seramis є нормальним явищем, оскільки він має високу здатність утримувати вологу. Проте розуміємо ваше занепокоєння і рекомендуємо трохи просушити субстрат перед використанням, якщо це необхідно. Раді, що вам сподобалася невелика фракція кори, яка ідеально підходить для орхідей. Якщо у вас будуть додаткові питання, звертайтеся!

• Алла Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 2.5

Прийшов вологий, кора і шматки деревини дуже сумнівні, трухлі. Поки розсипала для просушування, але перше враження негативне

Переваги:
    Поки не виявлені
    Недоліки:
    Вологий, трухлява деревина у складі

Доброго дня Алла! Дякуємо за ваш відгук і зауваження. Гранули SERAMIS дійсно мають надзвичайну здатність зберігати воду — вони можуть ввібрати вологу, що перевищує їхню власну вагу більш ніж на 100%. Це природна особливість цього 100% натурального продукту. Перед використанням субстрат рекомендується змочувати водою, тому вологість гранул не є критичною. Це допомагає краще доглядати за рослинами, забезпечуючи їх необхідною вологою.Щодо шматків кори та деревини: це частина складу субстрату, яка допомагає створити природне середовище для рослин. Однак ваші зауваження важливі для нас, і ми обов’язково врахуємо їх для покращення нашої продукції.
      Будемо раді відповісти на будь-які додаткові питання і допомогти вам у догляді за вашими рослинами!

• Елена Н***
    Відгук від покупця. Продавець: TD-Orchids. Об'єм: 1

Качественный товар. Хорошо подошел для орхидей. Буду обращаться еще.

Недоліки:
    Нет.
    • Продавець  TD-Orchids

Дякуємо

• Вікторія П***
    Відгук від покупця. Продавець: TD-Orchids. Об'єм: 1

Товар гарної якості. Дякую за швидку відправку.

• Елена С***

Все відповідає опису . Задоволена

• Линия С***
    Відгук від покупця. Продавець: TD-Orchids. Об'єм: 2.5

Идеальный субстрат. Сераписа пения всё соответствует описанию. Отличная смесь для орхидей.
    Продавец связался быстро ещё и подарочек положил ( спорабактерин) который мне так-же очень нравится для орхидей
    Очень довольна и покупкой, и подарком.

Переваги:
    Орхидеи в этом субстрате хороше переносят пересадку.
  • Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: TD-Orchids. Об'єм: 2.5

Кори дуже мало, буквально кілька шматочків, можна навіть порахувати, один сераміс і то мілкий, а не великий, як вказано(. Повне розчарування(.є

• Продавець  TD-Orchids

Доброго дня, це чудовий субстрат, шкода, що він не підійшов для Ваших цілей. Багато колекціонерів елітних орхідей користуються тільки ним. Ми додали більше живих фотографій до сторінки товару окрім стандартних, які надає виробник, щоб було зручніше робити вибір. Окремо є в продажу сераміс, кора різних чітко вказаних в описі фракцій, можливо вони більш підійдуть для Ваших цілей. Гарного дня!

• Ірина К***

Приємний запах

Переваги:
    Для орхідей в самий раз
  • Наталья П***
    Відгук від покупця. Продавець: TD-Orchids. Об'єм: 0.2

Крупные камушки, не разваливаются, все отлично. Спасибо!

дякуємо)

• Елена К***

Отличный продавец.
    Связались быстро.
    Сразу отправили заказ. На следующий день уже проучила.
    Брала не только этот грунт, все соответствует описанию и хорошего качества.
    Спасибо за подарочек!

• Евгений В***

Орхидеи растут и цветут.

• Мария Х***
    Відгук від покупця. Продавець: TD-Orchids. Об'єм: 1

Отличный субстрат ,полностью соответствует описанию и фото, подходит для моих орхидей. Доставка укрпочтой по низкому тарифу вышла совсем немного. Отправлено оперативно, планирую еще делать покупки у продавца.

Переваги:
    размер, разумная цена

Дякуємо) приходьте ще )

• Наталия
    Відгук від покупця. Продавець: TD-Orchids. Об'єм: 1

Приятный и толковый продавец. Положили в посылку еще и бонус - стимулятор роста для комнатных растений. Посоветовали доставку Укрпочтой - реально вышло дешевле, чем у обнаглевшей Новой почты

Переваги:
    Хороший Seramis
    • Продавець  TD-Orchids

• Лариса Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TD-Orchids. Об'єм: 1

Заказываю у этого продавца второй раз. Отправка очень быстрая, качество соответствует описанию.

Переваги:
    Быстрая отправка товара.
    • Продавець  TD-Orchids

• Наталия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TD-Orchids. Об'єм: 1

Хороший seramis. Рекомендую. Товар полностью соответствует фото.

• Елена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TD-Orchids. Об'єм: 1

Отличный грунт, фаленопсисы наращивают мощные красивые корни, прямо смотреть приятно. Рекомендую тем, кому надо быстро нарастить корни у фаленопсисов.

Переваги:
    Хорошо растут корни у фаленопсисов
    Недоліки:
    Не вижу
  • Оксана Н***

Не задоволена покупкою прислали 60 гр.серамісу і той потрощений

Переваги:
    Недоліки:
    Потрощений
    • Продавець  TD-Orchids

Доброго дня, сераміс фасується в мл, а не на вагу, бо від вологості повітря дуже змінюється вага. В товарі вказано, що це 200 мл. В проміжках між крупними гранулами є невеликі. Якщо б їх не було, все одно б сераміс крупний займав той об'єм. В порівнянні із універсальним серамісом він значно крупніше

• Эмма Ш***
    • Продавець  TD-Orchids

Доброго дня, дякуємо за покупку та відгук! Хай радують вас :)

• Ткачук В***
    Відгук від покупця. Продавець: Dutch-Bulbs. Об'єм: 2.5

Додаю цей субстрат у невеликих кількостях при посадці інших рослин. Всередині кора, керамічні негострі шматочки і, здається, вугілля.

• Продавець  Dutch-Bulbs

Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку!

• Катерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TD-Orchids. Об'єм: 1

Очень понравилось работать с этим продавцом. Отправили заказ быстро, приятно что есть доставка укрпочтой и наложенный платеж. Посылка хорошо упакована. Серамис приехал красивый, крупненький - давно такой искала. Добавляю его понемногу в кору - орхидеям очень нравится, расходуется экономно. Рекомендую!

Переваги:
    Хороший качественный товар. Приятный продавец
    • Продавець  TD-Orchids

Спасибо за отзыв и покупку! Пусть радует вас :)
      Крупный серамис мы специально завезли с Германии для орхидей. Немцы его используют в ландшафтном дизайне и делают смесь коры с крупным серамисом для орхидей. Имея крупный серамис, смесь можно сделать самостоятельно! Это лучшая смесь для фаленопсисов :)

• людмила с***
    Відгук від покупця. Продавець: Dutch-Bulbs. Об'єм: 2.5

Чудовий субстрат

• Dutch-Bulbs

Дякуємо Вам за відгук. Будемо раді бачити Вас в числі наших постійних клієнтів.

• Людмила П***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 2.5

Зробила замовлення ще 15.11.2024 ( номер замовл. 830467905) і було написано, що цей субстрат доставлять 20.11.24, але ніхто нічого не доставив і "Розетка" мовчить і "дуууже відповідальний" продавець теж. Де мій товар, панове!

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Взагалі не доставили замовлення (ц (

• Леся К***
    Продавець: Dutch-Bulbs. Об'єм: 2.5
    • Dutch-Bulbs

Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку!