Відгуки покупців про Наматрацник мікро Kayra 160х200 см.
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: Космостаргруп. Колір: Білий. Розміри: 160x200
Гарний, підійшов ідеально 160*200 см, приємний на дотик, практично не шелестить.
Бажано щоб були бирки на двох сторонах де 160 см, а де 200 см.- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Дарья С***Відгук від покупця. Продавець: Космостаргруп. Колір: Білий. Розміри: 180x200
Наматрасник дуже класний. За розмірами підійшов ідеально, цупкий до постільного - тепер нікуди не дівається простирадло. Трохи шуршить - але ж воно вологостійке (не перевіряли)
Махра приємна та мʼяка
Задоволена на 100% - Валерій П***Відгук від покупця. Продавець: Космостаргруп. Колір: Білий. Розміри: 160x200
Все чудово. Як і очікував.
- Сердюк И***Відгук від покупця. Продавець: DUMATEX. Колір: Білий. Розміри: 160x200
Повністю відповідає опису і очікуванням. Купували для людини похилого віку, для перестраховки. Відразу перевірили: спеціально розлили склянку води, дійсно не пропустив жодної краплі. Задоволені і якістю і ціною.
- Переваги:
- Захищає матрац на 100%, приємна тканина, мʼяка
- Недоліки:
- Трошки шуршить.
І, мабуть, було б зручніше, шоб захисна тканина була продовжена ще на боковини матрацу, не тільки на верхню його частину.
- Продавець DUMATEX
Дякуємо за відгук ;)
- Людмила Х***Відгук від покупця. Продавець: DUMATEX. Колір: Білий. Розміри: 180x200
Користуємося постійно. Практичний.
- Переваги:
- Виконує свої функції
- Недоліки:
- не має
- Продавець DUMATEX
Дякуємо за відгук. Нехай наматрацник довго вам служить. Вдалих покупок і мирного неба.
- Світлана А***Відгук від покупця. Продавець: DUMATEX. Колір: Білий. Розміри: 180x200
Нормально за свою ціну
- Переваги:
- Недорого, поверхня - тканина якісна, водонепроникна.
- Недоліки:
- З боків тканина без захисту від води
- Продавець DUMATEX
Дякуємо за відгук. Вдалих вам покупок і мирного неба!
- Березовська Л***Відгук від покупця. Продавець: DUMATEX. Колір: Білий. Розміри: 160x200
Ще не вдівали,але на вигляд все окей.
- Продавець DUMATEX
Дякуємо за оцінку. Нехай наматрацник довго служить. Вдалих вам покупок і мирного неба!
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: DUMATEX. Колір: Білий. Розміри: 160x200
Соответствует описанию
- Продавець DUMATEX
Дякуємо за оцінку! Нехай наматрацник довго служить. Вдалих покупок і мирного неба!
Отличный
- Продавець DUMATEX
Дякуємо за відгук! Нехай наматрацник довго служить. Вдалих покупок і мирного неба!
- Валерия Т***Відгук від покупця. Продавець: DUMATEX. Колір: Білий. Розміри: 160x200
Найкращий наматрацник !! Не шерудить
Зручно одягається!- Продавець DUMATEX
Дякуємо за відгук. Нехай наматрацники довго служить. Вдалих покупок і мирного неба!
- Дар'я К***Відгук від покупця. Продавець: DUMATEX. Колір: Білий. Розміри: 160x200
Дякую
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: DUMATEX. Колір: Білий. Розміри: 160x200
Мені дууууже сподобався цей наматрацник! Він приємний на дотик, на ньому не ковзає постіль, він майже не шуршить, тому не будить ні дитину, ні мене, ідеально підійшов на наш матрац 160/200.
- Переваги:
- Приємний на дотик
Постіль на ньому не ковзає
Шуршить, але зовсім тихесенько - Недоліки:
- Продавець DUMATEX
Дякуємо за відгук. Нехай наматрацник довго служить. Вдалих Вам покупок і мирного неба ;)
- Ірина О***Відгук від покупця. Продавець: DUMATEX. Колір: Білий. Розміри: 160x200
Гарна якість. Все як в описі.
- Переваги:
- Ціна, якість, швидкість обробки замовлення
- Продавець DUMATEX
Ми вдячні за відгук. Нехай наматрацник довго служить і виконує свої функції. Вдалих Вам покупок і мирного неба!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: DUMATEX. Колір: Білий. Розміри: 180x200
Товаром цілком задоволена, наматрацник виконує свої функції (купувала для "підстраховки", поки дитина привчалась до горщика, бо може вночі до нас в ліжко перелізти ), тканина приємна, не шелестить, зручно фіксується завдяки гумками по периметру
- Переваги:
- Зручний, виконує свої функції
- Продавець DUMATEX
Дякуємо за відгук. Нехай наматрацник довго служить.