Картка Rozetka

Відгуки покупців про Очищувач контактів знежирювач HTA IPA CLEANER 500 мл.

Оцінка користувачів 4.5/5
на основі 4 відгуки
  • Відгуки про товар продавця EPN_lab
  • Богдан Т***
    Відгук від покупця. Продавець: EPN_lab

Насадка з щіточкою не тримається на носику від слова взагалі.
    Насадка трубочка окрім розприскування робить ще гігантські краплі спирту що крапають коли їм заманеться але абсолютно на кожен пшик, на деталі розібраного ноутбуку цим пшикати не ризикнув, якщо заллє десь і не про сохне то коротке замикання гарантоване.

Мав за ціль помити деталі від карамелізованого солодкого напою, єдине де допоміг цей спирт - це запшиканою спиртом мікрофібровою тряпкою силою відтерти пластиковий корпус зсередини, плати чистив іншими методами.

На мікрофібрі спирт як і заявлений, за це 1 зірка. Чистити контакти не планував, у продавця спитав чи почистить карамель - той сказав що точно поможе, ще й стиснуте повітря впарив.

Переваги:
    Дешеве
    Недоліки:
    Здається небезпечним для чистки мікросхем від карамелі, щіточка не тримається
    • Продавець  EPN_lab

Добрий день, Богдане!

Дякуємо за ваш відгук і що поділилися своїм досвідом. Нам шкода, що продукт не виправдав ваших очікувань.

1⃣ Щодо насадки — вона має щільно фіксуватися, і нам важливо розібратися, чи це брак саме у вашому випадку.

2⃣ Стосовно розпилення — засіб розрахований на точкове нанесення, але великі краплі можуть утворюватися при слабкому натисканні на актуатор.

3⃣ Щодо очищення карамелізованих напоїв — спиртові очисники дійсно краще працюють у поєднанні з мікрофіброю. Проте для розчинення липких речовин може знадобитися додатковий механічний вплив.

Ми цінуємо ваш відгук, адже він допомагає нам покращувати наші товари та сервіс.
      Дякуємо, що обрали наш магазин!

• Василий В***
    Відгук від покупця. Продавець: EPN_lab

Зміг видалити стару термопасту з первого Xbox 20-річної давності. Дуже дякую!

Переваги:
    Дуже якісний засіб для чищення ПК.
    Недоліки:
    Ніяких
    • Продавець  EPN_lab

Дякуємо за ваш позитивний відгук! Ми раді, що наш продукт відповідає вашим очікуванням і допоміг у вирішенні завдання з видалення старої термопасти. Наша команда постійно працює над забезпеченням найвищої якості засобів для обслуговування техніки.

Якщо у вас виникнуть додаткові питання або буде потрібна консультація, будь ласка, звертайтеся — ми завжди раді допомогти!

• Александр Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Комора GalaBall

Прекрасно чистит контакты. Хотелось бы добавить держатель для щетки/трубочки на крышку защитного колпачка, который идет в комплекте. А тако они прикреплены скотчем к баллону. Очень легко потерять их.

Переваги:
    Отличное качество
    Недоліки:
    Щетка/трубка может затеряться.
  • Олександр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Комора GalaBall

Чудовий очисник!)

Переваги:
    Дуже добре чистить контакти!