Відгуки покупців про Чохол накладка Transparent для Nintendo Switch LITE (Прозорий) [405673209]
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Швидко відправили, товар відповідає опису.
Чохол чудово сидить на Nintendo Switch Lite
Дякую за вашу робота )
Продавця рекомендую !- Переваги:
- Швидко, відповідає опису
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Данило К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Все прийшло швидко, товар відповідає опису. Чохол добре сидить на Nintendo Switch Lite, накладки на стіки зручні. Дякую, рекомендую продавця!
- Андрій З***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
в цілому непоганий чохол. в руці лежить зручно, кнопки натискати не заважає. з мінусів назвав би не дуже щільне зʼєднання половинок і скрипіння.
- Мирослава К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Те що треба для надійного захисту! Дитина в захваті!
- Переваги:
- Дуже зручний та міцний.
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim
Чохол мені не сподобався, прихваття на спинці не допомагає, зєднати дві половинки важко і до кнопок - дуже важко дістатися через висоту чохла - по тій же причині він виглядає дуде дивно коли дивишся на нього спереду і бачиш товсту прозору частину. Мені такими темпами краще без нього
- Переваги:
- Виконує свої функції, все як на картинці
- Недоліки:
- Дизайн на любителя, краще взяти кольоровий проблема з кнопками, краще брати без передньої пластини
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і Ваш відгук! Дійсно, зручність деякіх чохлів це дуже суб'єктивна річ, загалом ми завжди отримували виключно позитивні відгуки по цьому чохлу, проте нам дуже шкода що товар не виправдав Ваших очікувань, якщо бажаєте виконати повернення товару то будь ласка зверніться до нас або в вайбері, або в переписці з продавцем. Гарного Вам дня.
- Сергій
Дякую за пропозицію - та як я написав в перевагах все як на картинці тому помилка цілком на моїй стороні