Відгуки покупців про Комплект 5в1: жорсткий захисний кейс + захисне скло + чохол + накладки для Nintendo Switch OLED [405673251]
- КирилоВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Сірий
Доставлили быстро, проблем никаких не обнаружил
- Переваги:
- Отличный набор, есть все что может понадобиться
- Продавець Pristavkin Dim
- Владимир Л***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Сірий
Все суперово дякую
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Сірий
Все супер, рекомендую
- Переваги:
- Класний кейс та наповнення для захисту! Якісний, гарний.
- Олексій О***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Сірий
Чудовий набір, жорсткий кейс дуже файний! Мені сподобався.
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Сірий
Замовлення суперове!,купа якісних товарів,якраз треба було щось для захисту Nintendo switch бо недавно він пошкрябився,але є й недоліки:чохол знизу троши шатається,й складно натягаються накладки на курсори
- Переваги:
- Гарна ціна за купу гарних та якісних речей
- Недоліки:
- Чохол знизу шатається,Складно натягаються накладки на курсори
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням! Щодо накладок на стіки, то щільність одягання - це запорука того що вони не будуть злітати під час гри, це навпаки + , а не мінус :)
- Павло Ж***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Сірий
Все супер
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Сірий
Відмінна якісь, сервіс та швидкість на висоті, приємні бонуси;)
- Переваги:
- Вибір, швидкість
- Недоліки:
- хз) не побачив
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр Х***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Сірий
Купив світч олед і такий комплект чудово підходить для нової покупки.
- Переваги:
- Все і сразу
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Сірий
Всё устраивает, спасибо !!!
- Переваги:
- Всё просто СУПЕР !!!
- Недоліки:
- Не обнаружено!!!
- Продавець Pristavkin Dim
- Дарина Г***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Сірий
Все супер! Сів як рідний, швидко розібралася, як зібрати захисний чохол, і дуже зручно, що і скло, і чохли, і накладки в одному комплекті, і по ціні гарно.
- Мирослава К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Сірий
Чудовий і практичний комплект, дуже сподобався
- Переваги:
- Є все необхідне для захисту приставки
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець Pristavkin Dim