Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Портативний світлодіодний ліхтарик VIDEX VLF-A244RH 600Lm 5000K (акум. 16340),484220

Оцінка користувачів 4.3/5
  • Відгуки про товар продавця Рибалка в Україні
  • Валентин
    Відгук від покупця. Продавець: Рибалка в Україні. Колір корпусу: Чорний

Ліхтарик світить тільки коли на зарядці. Думав, проблема в акумуляторних батареях. Купляв нові, вони могли пару тижнів, або і один день нормально працювати, потім знову вивалювалися у режим роботи тільки від підключеної зарядки. Мене це критично підводило на позиції. Купляв акуми різних виробників, заряджав різними зарядками - фінал один. Зрештою, купив ліхтар нормальної фірми і не рекомендую цей неякісний товар - витрачені гроші, час і нерви

Переваги:
    Зручний
    Недоліки:
    Працює недовго
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Рибалка в Україні. Колір корпусу: Чорний

Вдруге купляю цю модель, у першої за півроку активного користування в польових умовах зламалось нажаль кріплення. Придбати комплектуючі окремо неможливо (не передбачено виробником). Сам пристрій відповідає потребам - видає біле та червоне світло необхідної потужності (є різні режими), запамʼятовує останній режим, легко повертається на 90 градусів. Рекомендую

Переваги:
    Компактний, легкий, зручний у використанні, змінна батарея, зарядка від юсб. Запамʼятовує останній режим, має червоне світло
    Недоліки:
    Неможливо придбати комплектуючі окремо за потреби
  • Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: Рибалка в Україні. Колір корпусу: Чорний

Гарний ліхтар, отримав, перевірив, попередньо все влаштовує, більше детально після перевірки в робочих умовах.

Переваги:
    Компактний, легкий, з можливістю кріплення на лоб, яскравий.
    Недоліки:
    Наразі відсутні.
  • Лілія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Рибалка в Україні. Колір корпусу: Чорний

Дуже хороший ліхтарик. Добре тримає заряд.

Переваги:
    Потужний акумулятор.
    Недоліки:
    Не виявлено.
    • Продавець  Рибалка в Україні

Спасибі!, зверніть увагу, в наших товарах є зарядні пристрої та запасні акумулятори (на майбутне)

• Володимир Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Рибалка в Україні. Колір корпусу: Чорний

Найкращий налобний ліхтар що я бачив
    Металевий не важкий корпус захистить від падіння, гумові прокладки що йдуть в комплекті допоможуть не допустити попадання води до батареї.
    Поворотна лінза це взагалі вау. Вона допоможе підстроїти ліхтар до любої вашої потреби
    Один ліхтар загубив при відході з рашки тому заказав одразу два.
    Усім раджу до придбання!

Переваги:
    Пам'ятає колір який використовувався перед виключенням. Гнучкий вибір освітлення як білого світла так і червоного
    Поворотна лінза, металевий корпус
  • Степан Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Рибалка в Україні. Колір корпусу: Чорний

Купив цей ліхтарик. Зарядив до повного і пробував включити, світило виключно червоним, так як в принципі тільки його треба було то змирився з цим. Правда вже на наступний день тупо навіть червоний не світив. Пробую включати а він 2 раза блимає і все.

Переваги:
    Магніт сильний
    • Степан Ф***

Після багатьох фізично-ударних маніпуляцій з батареєю фонарік таки запрацював.

• Продавець  Рибалка в Україні

Вітаю. А інструкцію Ви читали? Там ж все написано Українською.

• евгений у***
    Відгук від покупця. Продавець: Рибалка в Україні. Колір корпусу: Чорний

Якісний ліхтар . Рекомендую продавця.

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Рибалка в Україні. Колір корпусу: Чорний

Прекрасна річ на всі випадки життя

Переваги:
    Компактність, якість, функціонал, шикарна комплектація
  • Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Рибалка в Україні. Колір корпусу: Чорний

Купила ліхтарик на подарунок чоловікові, він працює тільки коли на зарядці, коли вимикаєш не працює!

Недоліки:
    Ліхтарик не працює
    • Ольга С***

Всі питання вирішив продавець, дякуємо!

• Александр Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Рибалка в Україні. Колір корпусу: Чорний

Отличный фонарик. Наличие белого света - 4 режима яркости, красный свет - 3 режима. Магнитное основание очень удобное и хорошо магнитится. Всё управление одной кнопкой - к этому надо привыкнуть день-два.
    Покупал данный фонарик у Продавца «Рибалка в Україні».

Переваги:
    Компактный, разные режимы яркости магнитное крепление
  • Сергій Б***

Дуже практичний

Переваги:
    Функціональність
    Недоліки:
    Поки не виявив
  • Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Рибалка в Україні. Колір корпусу: Чорний

Приблизно все, що я очікував, я отримав. Червоний включається "з нуля", білий пам'ятає своє попереднє налаштування, кріпиться де завгодно, кріплення на лобі не по центру дозволяє бачити різні тіні кожним оком (відчуття відстані). Але є парочка "але": 1. У червоного якась темна зона посередні проміня. Тобто по краях промінь значно сильніший. Темна пляма десь 1/3. Жити це не заважає. 2. Штатно складно установити одночасно кріплення на лоб та кліпсу, щоб можна потім переставити, наприклад, на моллі.

• Олексій

От мене саме й цікавило, чи запам'ятовує ліхтар червоне світло, чи треба кожного разу переходити з білого на червоне при увімкненні. Дякую за коментар.

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Рибалка в Україні. Колір корпусу: Чорний

Офігєзний ліхтарик, дуже хороша якість, продавця рекомендую

• Юрій О***
    Відгук від покупця. Продавець: NB-Smart. Колір корпусу: Чорний

Добрый вечер. Товар получил несмотря на обстрелы .

Переваги:
    Маленькие размеры , металлический корпус .
  • Дмитро Є***

Придбав на 0
    Поки, працює як заявлено!
    Сподіваюсь, що буде працювати й надалі!
    Все буде Україна!
    СЛАВА УКРАЇНІ!!!
    ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: NB-Smart. Колір корпусу: Чорний

Гарний фонарик. Непоганий функціонал. Хороша комплектація. Відправили швидко.

• Володимир С***
  • Руслан Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний

Через декілька місяців почав постійно горіти індикатор на кнопці. Раніше такого не було.

Переваги:
    Світить яскраво.
    Недоліки:
    Тепер постійно розряджається самовільно.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Дмитро Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Ropsy Smart. Колір корпусу: Чорний

Дуже проблемний ліхтар, який не коштує своїх коштів. Візуально схожий на аналог Fenix scout, але на багато гірший. Мав два ліхтарі Videx цієї моделі і на кожному були однакові проблеми: 1) Періодично відходять контакти і ліхтар починає світити тьмяним світлом, доки його не стукнути об руку, чи інший предмет. 2)Діхтар перестає приймати зарядку. Ліхтар розрядився, а при підключенні його до зарядного пристрою індикатор показує, що все чотко, ліхтар заряджений, при відключенні - ліхтар не працює (всі кришечки на ліхтарю закручені до кінця). Ця проблема була в мене як на першому, так і на другому ліхтарю і починали вони працювати так же неочікувано, як і виходили з ладу. Останній екземпляр, який в мене залишився так і не почав приймати зарядку, а при зарядці акумулятора окремим пристроєм його роботи вистачає менше ніж на хвилину (можливо проблема в самій батареї). Отже, якщо вам потрібен надійний ліхтар для служби або роботи, то дуже не рекомендую купувати саме цей, щоб не залишитись в не підходящий момент без освітлення.

Переваги:
    Має декілька кріплень, в робочому стані не погано світить
    Недоліки:
    Дуже проблемний (проблеми вказані в коментарі)
    • Продавець  Ropsy Smart

Дмитре, наш менеджер зв'яжеться з вами для уточнення всіх обставин і вирішення проблеми.

• Олександр Д***

Дуже добрий ліхтарик

• Степанчук В***
    Відгук від покупця. Продавець: ВанБокс

Швидка доставка. Якісне реагування на прохання про зміну способу оплати. Товар, якісний.

• Олег Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ВанБокс

Чудовий і дуже зручний ліхтарик, достатньо режимів роботи і способів кріплення під різні задачі

Переваги:
    Кріплення (на лоб, кліпса, магніт), режими роботи, компактність.
  • Андрій В***

• Ольга

Швидка відправка, все ок. Рекомендую

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний

Як виявилося ліхтарик прийшов з мертвою батарейкою...

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Світлопростір. Колір корпусу: Чорний

Купувала на подарунок.Сподобаася

• Володимир Т***
  • Сергій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Дімонт

Брав 2 ліхтарики. Задоволений. Компактний, потужний для своїх розмірів. Прийшов на 75% заряджений. За 2 дні користування на потужності 25% та 50% світлового потоку ще не заряджав. Рекомендую.

Переваги:
    Компактний, легкий.
  • Антон Г***

Дуже хороший

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: DioDe

Купив ліхтарик більше року тому. Задоволений на всі 100%. Дуже зручний в користуванні саме через обертальну головку, плюс магніт, можна чипляти як завгодно і свитити під кутом. Мало займає місця в кишені. Світить добре, але на максимумі недовго. Підходить, щоб щось підсвітити в тому числі в трудно доступних місцях, завжди може бути під рукою.

Переваги:
    Компактний, зручний, якісний, міцний, має обертальну головку, магніт, є червоне світло, все необхідне є в комплекті.
    Недоліки:
    На максимальній яскравості недовго тримає заряд. Через невеличкий розмір легко можна загубити.
  • Михаил О***
    Відгук від покупця. Продавець: ElecTronicWave. Колір корпусу: Чорний

Вмикається через раз і швидко сідає. Буду в понеділок дзвонити продавцу

• Дмитрий К***

Фонарь хороший .
    Продавец отправил товар на 5-й день после 100% оплаты.
    Поэтому негатив.

• Продавець  NB-Smart

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук та замовлення. Ми бачимо, що доставка зайняла 7 днів, і розуміємо Ваше бажання отримати товар швидше. Проте, просимо з розумінням поставитися до того, що на оперативність обробки та логістики зараз впливають об'єктивні виклики, зокрема, періодичні повітряні тривоги та графіки вимкнення електроенергії, через які робота складів і перевізників тимчасово призупиняється. Ми докладаємо максимальних зусиль, щоб опрацьовувати замовлення якнайшвидше, одразу після відновлення безпечних умов праці. Дякуємо за розуміння та бажаємо мирного неба! З повагою, команда NB-Smart.

• Михайло В***

Все ок

• Олександр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Ropsy Smart. Колір корпусу: Чорний

дуже сподобався, працює на відмінно, хоча спочатку не зрозумів принцип блокування від випадкових натиснень, та згодом усе з'ясувалося і лише додало плюсів товару

Переваги:
    дуже компактний, портативний, з запасом яскравості, поворотна голівка , порівняно з феніксом-краще, технологічніше і дешевше-попередньо там дивився модель скаут
    • Продавець  Ropsy Smart

Олександр, ми раді, що ліхтар вам сподобався!
      Дякуємо за відгук!

• Віталій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний

Купував шість разів такі ліхтарики.Перші два чудові,надійні.Останні чотири і один великий глючать,блимають.Більше не рекомендую.