Літній фешн розпродаж до -70%

Оцінка користувачів 4.76/5
  • Відгуки про товар продавця ХрумБум
  • Ксения Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: ХрумБум. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 70 мл

По рекомендації та прочитавши відгуки купила зубну пасту за такі гроші бо надіялась що вона дійсно чимсь допоможе зубам моєї собаки. Але ефекту нуль, нажаль.

Недоліки:
    Не знімає наліт
    • Сергій

Це не зубна паста, чистити зуби пастою все ще необхідно і краще — щодня.

Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 70 мл

Замовляю вже вдруге. Собака злизує з пальця , ще й сприймає як вкусняшку. Засід дієвий, але потрібен час до повного усунення камню. Нальоту після двох місяців вже немає. Вистачає на два місяці при щоденному використанні. Дуже швидка доставка, надійно запакований товар. Рекомендую.

Переваги:
    Засіб діє
  • Захар К***
    Відгук від покупця. Продавець: MedicalWorld. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 70 мл

Дуже ефективна паста, але якщо дуже великий зубний камінь то треба час, 2 місяці користування пастою через день, дало перші та видимі результати, зубний камінь почав відпадати поступово сам. Вартість виправдовує ефект.

• Анастасія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: АгроБудМаркет. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 70 мл

Цей гель нам колись порекомендував ветеринар, користуємося вже давно, прибирає запах з рота і з ним начебто не утворюється нові камені на зубах
    Продавець одразу зв'язався та швидко надіслав товар

• Ольга

Оригінал. Швидка доставка УП. Беру вже другий тюбик. Мій песик не дає чистити зубки, а цей гель лизькає на ніч із задоволенням, вже ввійшло в звичку)))
    По ціні із доставкою вийшло вигідніше, ніж замовити 1 шт. в оригінального продавця.

Переваги:
    Ціна за 1шт при купівлі 1 шт. Оригінал.
    Недоліки:
    Обережно видавлювати, тюбик на місцях заломів тріскається та ломається.
  • Валерия Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 70 мл

Користуюємось гелем лише 3 дні і це якийсь чудо засіб)в собаки всі зуби були в зубному камені і вже з першого використання з клика відпав камінь,з кожним використанням зуби все чистіше!Дуже задоволена покупкою!Рекомендую

Переваги:
    Дієвий засіб не лише від зубного наліту ,а й каменя!
    Недоліки:
    Не виявила
  • Горпинич О***
    Відгук від покупця. Продавець: The plus. Об'єм: 70 мл

Порадили у ветеринарці, бо кiт має проблеми з яснами. Вже 2 місяці як усе гаразд завдяки цій пасті. Продавцю дякую за швидку доставку.

• Дарья Б***

Товар прийшов швидко. Все сподобалось. Рекомендую

• Мудровська М***

Дякую за швидку доставку та клієнтоорієнтованість. Продавець ввічливий. Товар упаковано добре, приїхав в цілості. Самою пастою ще не встигли покористуватися, проте пахне приємно. До того ж, є щітка у наборі, з мʼякими силіконовими зубчиками, яку можна вдягти на палець та таким чином зручніше почистити тварині зуби (аніж якби це була звичайна довга щітка). Дякую за товар!

• Мудровская М***

Ще забула сказати, що в подарунок поклали смаколики для тварини :) Тож дякуємо тепер вдвох з песиком)

• Продавець  АгроБудМаркет

Дякуємо, Марина :) щиро раді що Вам сподобалось :)

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: The plus. Об'єм: 70 мл

Після щоденного застосування протягом двох тижнів зник неприємний запах з пащі мого цверга. Чи вплинуло на зменшення зубного каменя - ще не помітив. Собак спокійно приймає процедуру нанесення та після не біжить одразу запивати.

Переваги:
    собак спокійно приймає, зник запах з пащі
  • Катя К***

Чудова річ, за приблизно 3 тижні використання в собаки зійшов камінь на кутніх зубах (його було небагато, але все ж), зуби стали біліші і в цілому їхній стан покращився. Єдине, ціна кусається, але вона цілком виправдана

Переваги:
    Дієва, зуби стали біліші, зійшов зубний камінь
  • Ілля С***
    Відгук від покупця. Продавець: HolleyAlien. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 70 мл

На европейских сайтах указано, как и на самой упаковке, что можно использовать ежедневно, а в описании, что 3-4 раза в неделю.

Переваги:
    Действительно работает; При ежедневном использовании зубные камни отпадают сами собой во время поглащения сухого корма; Чистка зубов становится намного проще.
    Недоліки:
    Путаница в описании товара на сайте
  • Ірина

Паста чудово знимає зубний камінь. Порається даже із застарилим налітом. Користуємось раз на день. Собака не плюється, все витримує спокійно. Раджу всім, хто хоче тримати зуби свого питомця в чистоті. Вже замовила другий тюбик.

Переваги:
    Чудово порається з зубним налетом.
  • Тетяна К***

Користуємось 1 рік. Пудель , зуби в порядку, чистить із задоволенням

• Татьяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 70 мл

Котик злизав гель сам з лапки,можливо в подальшому буде злизувать і з пальця)) Віримо у позитивний результат. Продавець відмінний, зв'язалися одразу,ввічливий та приємний в спілкуванні менеджер,товар прийшов швидко.

Переваги:
    Котик сам приймає.
  • Богдан С***
    Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 70 мл

Гарне ставлення до клієнтів, чудове обслуговування, якісна консультація, швидка доставка, нова партія

Переваги:
    Акційна ціна
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 70 мл

Користуємось постійно, ніяких проблем. У даного продавця купувала вперше, ціна нижча ніж в інших магазинах, доставка швидка, рекомендую

• Продавець  MAO & K

Дякуємо за відгук, чекаємо на Ваші нові замовлення)))

• В'ячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: Чудовий Хвостик. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 70 мл

Дякую за гарний сервіс... в п'ятницю ввечері залишив замовлення, в суботу до обіду вже забрав з магазину. До того ж сама адекватна ціна на Orozyme гель у Києві і приємна дівчина консультант довершили картину. За потреби із задоволенням звернусь знов.

Переваги:
    Наявність товару, сервіс, відповідність ціни.
    • Продавець  Чудовий Хвостик

Вітаємо! Дякуємо за відгук. Раді, що вам все сподобалось та що обираєте нас. З повагою, Чудовий Хвостик

• Сергей С***
    Відгук від покупця. Продавець: The plus. Об'єм: 70 мл

У комплекті дуже якісна зубна щіточка.
    Кіт не пручається, смак не різкий, наносити зручно.

Після видалення зубного каменю порадили наносити щоденно (кіт схильний до утворення наліту і каменю навіть у доволі молодому віці).

Переваги:
    Є ефект
    Недоліки:
    Ціна :(
  • Людмила Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: The plus. Об'єм: 70 мл

Оригинальный гель. Доставка быстрая.Получила на Розетке.Заказала на фирме ещё витамины для кошечки.И мне все доставили в пункт выдачи Розетка.Огромное спасибо.

Переваги:
    Все быстро и чётко.
  • Алина П***

Дуже зручно, що є насадка, та щітка на палець, щеня залюбки злизує та відкриває пащу.

Переваги:
    Ефективний, подобається собаці
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Вікторія Б***

Замовляю гель вже другий раз.Першого разу дуже довго чекала ефекту, і вже навіть зневірилась в ефект, але через 40 днів почало відпадати навіть каміння на зубах старенького котика

Переваги:
    Безпечне та ефективне чищення зубів кота
    Недоліки:
    Ціна висока але оправдана
  • Світлана І***

Добре чистить зуби , киця добре реагує.

Переваги:
    Свої функції виконує
  • Денис П***
    Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 70 мл

Заказали данный товар,продавца рекомендую,сервис на высшем уровне.Что касательно самого геля для зубов и дёсен,то требуется время для отзыва,думаю в будущем напишу,но мы приобрели его по рекомендации знакомых,будем смотреть на результаь в будущем.

• Продавець  MAO & K

Дякуємо за ваш відгук та довіру!
      Ми щиро раді, що вам сподобався наш сервіс та оперативність. Завжди працюємо, щоб ви та ваш улюбленець залишалися задоволені!

• Тарасюк Н***

Все ок

• Вероніка С***
    Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 70 мл

Надіслали у день замовлення. Подіє чи ні на зубний камінь моєї собаки, побачу згодом. Якщо не забуду, доповню відгук. Взяла за рекомендацією друзів. Їхнім собакам допомагає.

• Продавець  MAO & K

Щиро дякуємо за відгук і довіру! Бажаємо вашому улюбленцю гарного ефекту та здорових зубок. Якщо матимете результат — будемо раді вашому доповненню

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 70 мл

Не перший раз купую цю пасту. Задоволена.

Переваги:
    Відмінний засіб
  • Ростислав Б***

Відмінний гель, допомагає)

• Ирина Я***

Рекомендую!

Переваги:
    приємне обслуговування. Паста хорошої якості
    • Продавець  АгроБудМаркет

Дякуємо за відгук, Ірина. Нехай у Вашого улюбленця зубки завжди будуть здорові :)

• Ганна

Дякую,за оперативну доставку і приємне чітке обслуговування!
    Побільше Вам задоволених клієнтів!

Переваги:
    Швидко,чітко,товар був в наявності.
  • Максим Б***

Ветеринар порекомендував цю пасту для чищення зубів собаки. Спробуємо її. Дякуємо за швидку доставку та обслуговування!

Переваги:
    сервіс, швидкість відправки
  • Анна Б***

Дякую за швидке відправлення замовлення. Вчора заказала, сьогодні вже отримала. За приємний бонус в вигляді смаколиків. Та за чудову комунікацію з відправником.

• Тетяна

Гель ще не випробували. Але продавець-супер. Дякуємо за смаколики.

• Юлия К***

Якісний товар! Нашому шпіцу подобається.
    Продавець відразу після оформлення замовлення зв'язався для підтвердження замовлення, і наступного дня товар вже був відправлений. Також, вдячні за подарунок для нашого песика у вигляді вкусняшек.

Переваги:
    Якісний гель по догляду за зубками Вашого улюбленця, швидка доставка
  • Віра Ш***

Дякую за швидку доставку)

Переваги:
    зручні насадки, кішка злизує)
    Недоліки:
    не виявила
  • РОМАН П***
    Відгук від покупця. Продавець: The plus. Об'єм: 70 мл

За два тижні щоденного використання в собаки значно зменшився наліт.