- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Bait&Fish. Колір корпусу: Сріблястий. Кількість в упаковці: 1
Ніж повністю відповідає очікуванням. Треба трохи звикнути до виступаючого фіксатора леза всередині руківʼя, що не критично. Головним аргументом для мене було те, що ніж виготовлений із міцного матеріалу (метал). Тепер не буду хвилюватися що може зламатися, якщо випадково наступлю на нього. Зразу ж придбав пакет (10 шт.) змінних лез. Можу рекомендувати ніж до придбання.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Bait&Fish. Колір корпусу: Сріблястий. Кількість в упаковці: 1
Якість гарна, але не зовсім зручний. Дуже випирає та кругла пімпа. До кишені не покладеш, порве. Зачіпається за все підряд
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Випирає фіксатор і чепляється за все
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Bait&Fish. Колір корпусу: Сріблястий. Кількість в упаковці: 1
Гарний ножик! Дякую!
- Переваги:
- Міцний
- Недоліки:
- нема
- Валерій З***Відгук від покупця. Продавець: Bait&Fish. Колір корпусу: Сріблястий. Кількість в упаковці: 1
Отличный нож и лезвие :))))
- Продавець Bait&Fish
Дякуємо за відгук! Раді, що Вам сподобалось.
- Николай Б***Відгук від покупця. Продавець: Bait&Fish. Колір корпусу: Сріблястий. Кількість в упаковці: 1
Ніж зроблено не погано, я б сказав якісно.
- Переваги:
- Металевий
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Продавець Bait&Fish
Дякуємо за відгук! Раді, що Вам сподобалось.
- виталий я***Відгук від покупця. Продавець: Bait&Fish. Колір корпусу: Сріблястий. Кількість в упаковці: 1
Ніж як ніж, купив бо сподобався,щоб був))))
- Переваги:
- Металевий
Дякуємо за відгук! Раді, що Вам сподобалось.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Bait&Fish. Колір корпусу: Сріблястий. Кількість в упаковці: 1
Придивлявся на іншому сайті але на диво на розетці знайшов дешевше ніж в Китаю, та ще і чекати не треба 2 тижні.
Гарний, надійний ножик, брав на роботу, кабелі розділувати, ізоляцію з дротів знімати, звичайних пластикових на довго не вистачає а тут все капітально, де й лінійка є.
До продавця питань не маю, все якісно і надійно.- Переваги:
- Цільний шмат металу.
- Недоліки:
- Нуль.
- Продавець Bait&Fish
Доброго дня, раді, шо Вам все сподобалось! Дякуємо за відгук.
- Микола Ш***Відгук від покупця. Продавець: Bait&Fish. Колір корпусу: Сріблястий. Кількість в упаковці: 1
Гарна річ. Мені особливо до вподоби що він з металу. Фіксатор леза працює добре.
- Продавець Bait&Fish
Добридень, раді, що Вам сподобалось! Дякуємо за відгук.
- Евген Н***Відгук від покупця. Продавець: Bait&Fish. Колір корпусу: Сріблястий. Кількість в упаковці: 1
Прийшов хороший нож.
Задоволени.- Переваги:
- Все отлично.
- Недоліки:
- Немае.
- Продавець Bait&Fish
Добрий день, раді, що Вам сподобалось! Дякуємо за відгук.
- Юрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Bait&Fish. Колір корпусу: Сріблястий. Кількість в упаковці: 1
Соответствует описанию
- Продавець Bait&Fish
Добрий день. Дякуємо за відгук!
- Сергій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Bait&Fish. Колір корпусу: Сріблястий. Кількість в упаковці: 1
Неймовірний та зручний.
- Продавець Bait&Fish
Доброго дня. Раді, що Вам сподобалось! Дякуємо за відгук.
- Олексій Д***Відгук від покупця. Продавець: Bait&Fish. Колір корпусу: Сріблястий. Кількість в упаковці: 1
Хороший ніж в руці чудово лежить
- Переваги:
- Багатофункціональний
- Продавець Bait&Fish
Доброго дня, дякуємо завідгук!
- Сабир М***Відгук від покупця. Продавець: Bait&Fish. Колір корпусу: Сріблястий. Кількість в упаковці: 1
Гарний ножик, погане лезо, раджу одразу купити гарні леза
- Переваги:
- Міцний
- Недоліки:
- Погане лезо
- Клієнт
підкажить гарні леза
дякую
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Bait&Fish. Колір корпусу: Сріблястий. Кількість в упаковці: 1
Багатофункціональний і зручний ніж.
- Недоліки:
- Не виявив
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Bait&Fish. Колір корпусу: Сріблястий. Кількість в упаковці: 1
Лезо щільно фіксується і не люфтить
- Светлана В***Відгук від покупця. Продавець: Bait&Fish. Колір корпусу: Сріблястий. Кількість в упаковці: 1
Чудовий
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Bait&Fish. Колір корпусу: Сріблястий. Кількість в упаковці: 1
Шикардосный шикардос . Купил ради портов и не пожалел ни на секунду . Люблю когда мне перемывают кости те , кто покупает самый дешёвый инструмент чуть не каждый месяц , вместо того чтоб один раз заплатить за хорошую вещь)))
- Переваги:
- Неубиваемый
- Недоліки:
- Если по работе приходится менять до десятка лезвий в день , то напрягает . Быстро этого не сделать . Несмотря на это все равно пять звезд
- Никита З***Відгук від покупця. Продавець: Bait&Fish. Колір корпусу: Сріблястий. Кількість в упаковці: 1
Класний та зручний ножик. Дізнався про нього з реклами, вирішив замовити оскільки саме такий потрібен був для більш зручної роботи. Не пожалів)
- Переваги:
- Якість, зручність, компактність
- Недоліки:
- Не виявив