- Станіслав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Чудовий кабель, купив місяць тому, лежить ще не розпакований. Але приємно що він є.
Представник постачальникаДоброго дня, Станіслав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Дякую. Все працює
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Хороший кабель
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Людмила Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Чудово
Представник постачальникаДоброго дня, Людмила! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Алекс К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Йшло як додаток в комплекті
- Переваги:
- Недоліки:
- Не має
Представник постачальникаДоброго дня, Алекс! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ярослав А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Зарядив швидко. Виглядає якісно. Жодних помилок. Рекомендую
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ярослав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Волкова О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Гарний якісний кабель
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Не виявила
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
перестав заряджати через півтора місяця
- Переваги:
- заряджав місяць і те добре
- Недоліки:
- перестав заряджати, не дуже надійно виглядає
Представник постачальникаДобрий день, Максим! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання
З повагою команда ArmorStandart.