Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Печиво листкове Lukas Зернове 1.5 кг

Оцінка користувачів 4.56/5
  • Майя Р***
    Відгук від покупця. Продавець: SALEasy

Дякую представникові продавця за розлогі пояснення і готовність допомогти у підборі продуктів. Навряд чи потребую порад від тих, хто вважає можливим надсилати покупцеві півторакілограмову коробку з перепаленим і частково поламаним печівом.

• Майя Р***
    Відгук від покупця. Продавець: SALEasy

Напевно, нам так пощастило, але отримали печіво, яке неможливо їсти. За структурою нагадує цеглу: пересушене і дуже тверде. Відкусити його неможливо, доводиться ламати на шматочки руками і запивати якоюсь рідиною, аби розжувати. Шкодую про цю покупку.

Переваги:
    Смак цілком пристойний.
    Недоліки:
    Дуже жорстке, є небезпека зламати зуби.
    • Продавець  SALEasy

Дякуємо вам за відгук і за те, що поділилися своїм досвідом. Нам щиро прикро, що продукт не виправдав ваших очікувань.

Хочемо звернути увагу, що зазначене печиво за своєю рецептурою є тонким і хрумким виробом із листкового тіста, що підтверджується описом виробника. Водночас розуміємо, що сприйняття текстури може бути індивідуальним.
      Зі свого боку повідомляємо, що товар був свіжим та зберігався відповідно до рекомендацій виробника: дата виробництва — 12.02.2026, термін придатності — 180 діб, а відправка здійснена оперативно після оформлення замовлення.

Ми обов’язково передамо ваш відгук виробнику, адже для нас важливо покращувати якість продукції та відповідність очікуванням клієнтів.
      Якщо у вас виникнуть додаткові питання або побажання щодо підбору більш м’яких продуктів — із задоволенням допоможемо.

Дякуємо за ваш зворотний зв’язок!

• Наталия С***
    Відгук від покупця. Продавець: SALEasy

Другий раз замовляю. Вже в двічі більше:))), бо щось досить швидко закінчується.

Переваги:
    Ціна-якість
    • Продавець  SALEasy

Дякуємо за відгук, сповнений доброзичливості! Обіцяємо й надалі тішити вас якістю.

• Валерій С***
    Відгук від покупця. Продавець: SALEasy

Дуже гарний вибір по ціні+смак :)

Переваги:
    Смачне ;)
    Недоліки:
    Швидко кудись дівається,коли нема мене вдома :)
    • Продавець  SALEasy

Ваш відгук показує, що всі наші зусилля не були марними. Дякуємо за те, що поділилися!

• Корнєва Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SALEasy

Чудове печівосвіженьке, смачнюче)) Дякую)

• Продавець  SALEasy

Щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Разом із вами ми стаємо кращими!

• Світлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: SALEasy

Смачне печиво зі злаками.

Переваги:
    Хороша ціна
  • Наташа Л***
  • Таисия А***
    Відгук від покупця. Продавець: SALEasy

Справжнє Зернове печево. Все густо посипане зернятками. Не обсимається. Хрустке. Прийшло все ціле. Гарна упаковка. Рекомендую. Дякую.

Переваги:
    Печево свіже. Строк зберігання 6 місяців ( до 28. 04 . 2026р). Замовлення прийшло вчасно. Рекомендую і виробника, і постачальника.
  • Светлана
    Відгук від покупця. Продавець: SALEasy

Смачне печиво, свіже, доставка швидка. Обов'язково буду замовляти ще

• Ірина М***
    Відгук від покупця. Продавець: SALEasy

Добре печиво що містить корисні для здоров'я зернові домішки. Професійна упаковка. Доставка Розетки.

Переваги:
    Смачно, корисно, порівняно недорого, одна з кращих цін Розетки
    • Продавець  SALEasy

Дякуємо за відгук! Очікуємо нові замовлення від Вас!