Відгуки покупців про Комп’ютерна звукова панель GOgroove SonaVerse UBR, пасивний сабвуфер із кутовою конструкцією для потужної проекції звуку, роз’ємом 3,5 мм для навушників + мікрофона та регулятором гучності – весь чорний
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: RID. Колір: Black
Чи можливо якось прибрати фоновий шум як якесь тихе рипіння коли колонка просто підключена до ПК?
- Переваги:
- Гарний звук
- Недоліки:
- Фонове рипіння якесь коли просто стоїть
- Продавець RID
Доброго дня, дякуємо за відгук. Можливо десь не чітко заходить в порт живлення або є мережеві перешкоди від мобільних и інших пристроїв.
- Коршак С***Відгук від покупця. Продавець: RID. Колір: Blue
Колонка пропрацювала 1 день. Все було добре, але на наступний день при збільшенні звуку динаміки почали захлинатися. Процентах приблизно при 20-30 звучить нормально а дальше з добавлянням звуку іде з перебоями.
- Переваги:
- гарнийвигляд, гарне звучання, але не довге
- Недоліки:
- щось з динаміками
- Продавець RID
Доброго дня, перед тим як залишати негативний відгук рекомендуємо звернутися до нас та вирішити проблему. Не завжди вона пов'язана із колонкою а може бути із нестабільним підключенням до вашого пристрою або поганий порт USB для живлення колонки. Також не виключений дефект виробника хоча реалізовано велику кількість колонок клієнтам без зайвих труднощів.
- Ілона М***Відгук від покупця. Продавець: RID. Колір: Deep Black
Продавець чудово робить свою роботу, була несправність, відповіли у вихідний день, замінили товар, все сподобалось беріть і не хвилюйтеся!
- Недоліки:
- Глухуватий звук
- Продавець RID
Дякуємо за відгук, перепрошуємо за незручності. Бажаємо приємного використання!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: RID. Колір: Deep Black
Все процюе, продовця рекомендую
- Переваги:
- Звук, дизайн.
- Продавець RID
Дякуємо за довіру до нашого магазину, приємного користування та кайфування!