Відгуки покупців про Жіночі домашні капці Пухнастики з еко-хутра 38-39 (25.5см) WP2462 Червоний
- Людмила О***Відгук від покупця. Продавець: JustKlapki. Колір: Червоний. Розмір: 41
- Переваги:
- Тапочки отличные носила не один год
- Недоліки:
- Даніель В***Відгук від покупця. Продавець: JustKlapki. Колір: Червоний. Розмір: 39
Красиві елегантні тапочки не тільки сувора для кімнати вийти на вулицю суворе заборонено у зв'язку із тим якщо постірати його та ця скажімо так пелехата частина червона кольору складиться і тоді вона вже піде у мусорник так що будьте акуратні дівки.
- Переваги:
- Відповідає фотографії що сказано про товар.
- Недоліки:
- На даний момент не виявлено доліків товару.
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: JustKlapki. Колір: Червоний. Розмір: 41
Чудові тапулі
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: JustKlapki. Колір: Червоний. Розмір: 41
Дуже гарні шльопки , гарна якість , відповідальний менеджер, швидка відправка, рекомендую магазин
- Переваги:
- Зручні, гарні
Відповідність повноті
Середнє
Відповідність розміру
Відповідає
- Іванна К***Відгук від покупця. Продавець: JustKlapki. Колір: Червоний. Розмір: 39
Гарні. Тепоі.
- Яна Р***Відгук від покупця. Продавець: JustKlapki. Колір: Червоний. Розмір: 37
Я в захваті. Супер. За таку ціну, така якість. Мені дуже сподобались, виглядають як на фото, тепленькі та м'які.
Відповідність повноті
Середнє
Відповідність розміру
Відповідає
- Продавець JustKlapki
Дякуємо за відгукнам дуже приємно)
Ми стараємось для Вас
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: JustKlapki. Колір: Червоний. Розмір: 39
Супер. Мені та моїм дівчаткам дуже сподобались
- Переваги:
- Гарної якості