- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: NOP
Гарно поглинає вологу
- Переваги:
- Компактний
- Продавець NOP
Дякуємо за відгук! Раді чути, що поглинач ефективно справляється зі своєю задачею та сподобався своєю компактністю. Нехай і надалі допомагає підтримувати комфортний мікроклімат у приміщенні.
- Володимир Н***Відгук від покупця. Продавець: NOP
Купляв батькам в село у шафу, дуже задоволені. Буду замовляти ще!
Дякуємо вам за відгук!
Раді чути, що поглиначі вологи добре себе показали та стали корисними для ваших батьків. Будемо раді вашим наступним замовленням!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: NOP
Купую вже не вперше. Добре поглинають вологу, в основному використовую у шафі з одягом.
- Переваги:
- Речі не пахнуть сирістю
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець NOP
Добрий день. Дякуємо що знайшли час для зворотної відповіді. Ми надзвичайно раді що залишились задоволені покупкою!
- Елена Щ***Відгук від покупця. Продавець: NOP
Як був конденсат, так і залишився. В пакетиках хіба, що пару крапель.
- Продавець NOP
Добрий день. Нам дуже шкода що у вас склалося перше негативне враження, але замовлення надійшло 26.10.25, отримано 27.10.25 в 13:10, відгук написано 28.10.25 в 06:51, отже від початку ймовірно використання пройшло всього максимум 17 годин. Цього часу замало для усунення конденсату повністю, але враховуючи що вже є пару крапель за даний час все працює.
Ось орієнтовна шкала часу.
-Перші години (0–6 годин):
Гігроскопічна речовина (найчастіше хлорид кальцію) починає активно вбирати вологу з повітря.
Зовнішніх змін ще майже не видно.
- 1–2 дні:
Ви вже можете помітити, що в мішку з’являються перші краплі рідини.
Це означає, що процес пішов, і вологопоглинач працює.
- 3–7 днів:
Пристрій виходить на повну дію — гігроскопічна речовина активно притягує та конденсує вологу.
У нижньому пакеті або резервуарі починає помітно накопичуватись рідина.
У приміщенні стає сухіше та менше запахів вологи.
- Після 2–4 тижнів:
Вологопоглинач стабільно підтримує рівень вологості.
Тривалість дії залежить від розміру приміщення та початкової вологості (зазвичай від 1 до 3 місяців).
Підсумок:
Підвісний вологопоглинач починає працювати одразу, але повністю проявляє ефект через 2–3 дні після встановлення, а рівень вологи та конденсат який накопився за тривалий час поступово зменшується
Гарного дня
- Лілія Л***Відгук від покупця. Продавець: NOP
Свої функції виконує відмінно.Результатом задоволена.Доступна ціна.
- Переваги:
- Компактний і не займає багато місця
- Продавець NOP
Добрий день. Дякуємо що знайшли час для зворотної відповіді. Ми надзвичайно раді, що залишились задоволені покупкою! Також можете ознайомитися з пакуванням по 10 штук що є більш доступніше за ціною: посиланняновинки з ароматом персику та гарденії які не тільки виконують функцію поглиннання вологи та боротьби з грипком та пліснявою, але залишають і приемний запах: посиланняпосиланняТакож маємо в наявності великі упаковки поглиначів які вміщують в себе до 500мл. вологи: посиланняГарного дня
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: NOP
Класна штука, використовую у шафі та авто
- Переваги:
- Чудово поглинає вологу
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець NOP
Добрий день. Дякуємо що знайшли час для зворотної відповіді. Ми надзвичайно раді, що ви залишились задоволені покупкою!
- Кристина С***Відгук від покупця. Продавець: NOP
Дуже гарна річ для гардеробу. Дійсно добре вбирає зайву вологу.
- Переваги:
- Добре поглинає вологу в гардеробі
- Недоліки:
- не виявила
- Продавець NOP
- Виктор В***Відгук від покупця. Продавець: NOP
Дякую. Все якісно і швидко
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: NOP
З задачею справляються ,але дуже маленькі . Як одноразові стакани .
Невигідно .
Краще купити дорожче але більші за розміром .- Переваги:
- Швидко доставили
- Недоліки:
- Дуже маленькі
- Продавець NOP
Добрий день. Дякуємо за зворотну відповідь, але вся інформація вказана в опису та назві товару. Будьте уважні та обирайте відповідні покупки для себе. Даний комплект має оптимальну ціну та користується популярністю в покупців і справляється з своєю роботою повністю навіть по відношенню з дорожчими та більшими за розміром. Термін використання в повній мірі залежить від середовища де він знаходиться. Гарного дня
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: NOP
Мала ємкість,для такого об'єму ( приблизно 200 мл ) занадто дорого.
- Продавець NOP
Добрий день. Дякуємо за зворотну відповідь, але ємність відповідає своєму об'єму та ціні. Товар показав високі результати по заявленим характеристикам виробника та в повній мірі виконує свою роботу по усуненню запаху та відпобу вологи.