Відгуки покупців про Кабель зарядний Baseus Dynamic Series USB to Type-C 100 W 1 м Slate Gray (YM0519)
Є в наявності
- Артём М***Відгук від покупця. Продавець: MobiForYou. Колір: Білий
Шахрайство. Цей кабель абсолютно не дата, так ще й до того він не заряджає. Це не працююча копія. Не раджу даного продавця і товар.
- Переваги:
- Взагалі не працює. Плюс підтримка на рівні нуль.
- Недоліки:
- Не працює. Нема підтримки і фідбеку від продавця. Ще й за свої кошти маю пересилати в дві сторони.
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: MobiForYou. Колір: Білий
Купив два, жоден не працює, думав причина в блочку, від паверів/зарядної станції не заряджає, купив блочок від басеус теж не працює, не рекомендую купувати ці кабелі
- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Бракований товар 2 з двох
- НазарВідгук від покупця. Продавець: Trendway. Довжина: 1
Гарний кабель, якісний. Швидко надіслали.
- Переваги:
- Якість, зручність, колір
- Продавець Trendway
Назар, дякуємо за ваш відгук! Приємного користування
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: WinMart. Довжина: 2. Колір: Білий
На жаль цей кабель обманка, максимум він дає швидку зарядку, пробував на Redmi Note 13 Pro, кабель який іде у комплекті дає 67W, а цей тільки швидку зарядку.
Не раджу купувати!
Переваги: Тканина та довжина
Недоліки: Не дає 67W- Переваги:
- На вигляд міцний
- Недоліки:
- Не заряджає 67W
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: BIG Cifra. Довжина: 1. Колір: Білий
Під час зарядки постійно пише, що ніби потрапила вода чи бруд в зарядний отвір. Під час користування іншими дротами такого ніколи за 8 років не було Чи гарантійний це випадок?
- Переваги:
- Швидка зарядка
- Недоліки:
- Видає помилку при заряджені
- Артем Б***Відгук від покупця. Продавець: Cedrus. Довжина: 1. Колір: Сірий
Хороший
- Serhiy K***Відгук від покупця. Продавець: BIG Cifra. Довжина: 1. Колір: Білий
Все як заявлено!
- Алла П***Відгук від покупця. Продавець: E.P.E. Довжина: 1. Колір: Сірий
надежный кабель, заряжает хорошо
- Переваги:
- заряжает хорошо
- Недоліки:
- Дмитро Т***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Довжина: 1. Колір: Чорний
Не рекомендую, товар несправний, по терміну обробки це довго!
- Переваги:
- Недоліки:
- Усі, термін доставки до певерння грошей
- Продавець Gadget OFF
Дмитро, вдячні за ваше звернення. Прикро, що досвід співпраці виявивяс невдалим. Через помилку оператора НП посилка була на іншому відділенні. Після переадресації ми її отримали і кошти вам було повернено за замовлення. Всього доброго :)
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Cedrus. Довжина: 2. Колір: Білий
Шнур, абсолютно не працює не беріть його, просто дурять людей, прошу Розетку звернути на це увагу
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Довжина: 1. Колір: Білий
Товар не підійшов для моїх потреб, довелося повернути. Але сам товар робочий, відповідає тому що на фото, телефон заряджав. Продавець дуже ввічливий, рекомендую до співпраці.
- Переваги:
- Хороший продавець
- Продавець Gadget OFF
Василь, щиро вдячні за зворотній зв'язок і позитивний відгук :)
- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Синій
Не працює з iPhone, нажаль в описі цього нема. У мене 15 Pro. Даремно замовив пару штук
- Владислав Б***Відгук від покупця. Продавець: WinMart. Довжина: 2. Колір: Білий
Mi 10 заряжал отлично и быстро но когда у меня появился pixel 6 pro то начались проблемы
- Переваги:
- Ми 10 заряжал очень быстро длинный и качественный
- Недоліки:
- Пиксель очень плохо заряжает
- НикитаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Білий
Не заряжает Iphone 15, хотя в описании указано обратное.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не заряжает Iphone
- СергійВідгук від покупця. Продавець: WinMart. Довжина: 2. Колір: Білий
На жаль цей кабель обманка, максимум він дає 33W, пробував на Redmi Note 13 Pro 5G, кабель який іде у комплекті дає 67W, а цей тільки 33W.
Не раджу купувати!- Переваги:
- Тканина та довжина
- Недоліки:
- Не дає 67W
- Продавець WinMart
Добрий день. Даний кабель - оригінальний від преміального бренда Baseus. Пропускна максимальна здатність дорівнює 100W, тільки при певному типі швидкої зарядки, такої як Fast Charging.
Так, як ваш телефон новий, 2024 року, то велика ймовірність того, що в ньому використовується новий протокол зарядки або новий чіп.
У такому випадку вам необхідно вибирати або оригінальний кабель Сяомі або іншого виробника який підтримує відповідний тип швидкої зарядки. А також прохання поділитися фото або відео ваших тестів, щоб ми могли передати виробнику дану інформацію. - Сергій
Відео посиланняперший кабель ваш, другий - оригінал сяомі з коробки
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: Dragon. Колір: Сірий
Я придбав цей кабель, адже роками користуюся адаптерами і кабелями від Baseus – вони завжди чудової якості і за приємну ціну. Конкретно цей кабель я взяв для підключення айфона до CarPlay у машині, де є лише USB A вихід. Вмикаю – нічого. Несу додому, тестую з різними зарядниками і різними клієнтами – нічого. Пишу в підтримку, одразу ж міняють на такий самий без питань. Приїжджає другий кабель, і знов та сама історія. Дивуємося разом із менеджером магазину, ну як так? Я знову тестую із усім, що маю в домі. Результат: кабель заряджає електронну сигарету і підключає зовнішній SSD на заявленій швидкості 480 Мбіт, проте жодним чином не реагує на iPhone 15 Pro Max, Macbook Air і ноутбук Lenovo.
Для ясності: я не маю жодних претензій до продавця, вони відповідали на повідомлення за лічені хвилини і одразу ж були готові усе вирішувати на мою користь. Претензія до самого кабеля, який явно має хибу чи то у розпайці, чи то у чипі з боку Type-C конектора. Якщо у вас iPhone, або ж будь-який ноутбук, то не беріть.- Переваги:
- Якісні конектори і гарне плетіння кабеля
- Недоліки:
- НЕ розпізнається і НЕ заряджає iPhone 15 Pro Max, Macbook Air, ноутбук Lenovo
- Продавець Dragon
Дякую за розгорнутий відгук!
- Юлиан П***Відгук від покупця. Продавець: RTDUA. Довжина: 2. Колір: Чорний
Смартфон Blackview BV 9100(акумулятор на 16 000 мА/год) заряджається швидко.Рекомендую!
- Продавець RTDUA
Добрий день! Дякуємо за Ваш гарний відгук.
- Іван Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Сірий
Є зарядка baseus Super Si 30W.
Протокол зарядки QC. USB-A 9v/3A
За фактом дріт заряджає лише в режими звичайної зарядки, ніяких fast charge, quick charge з цим дротом не працює.
Тестував на іншому проводі з тією самою зарядкою і телефоном, там працює fast charge- Недоліки:
- Не відповідає опису
- Змерега Ю***Відгук від покупця. Продавець: WinMart. Довжина: 2. Колір: Білий
Довжина плюс, надійний
- Владислав П***Продавець: WinMart. Довжина: 2. Колір: Білий
Сам по собі кабель гарно зроблений, але, нажаль, з iPhone 15 pro не хоче працювати. І тут проблема скоріш не в кабелях baseus (також не працюють інші моделі usb a - usb c), а в самому айфоні
- Павленко А***Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Синій
К сожалению этот кабель не работает с Iphone 15 Pro Max