Відгуки покупців про Потужний Ультразвуковий відлякувач мишей, щурів, гризунів та комах Ultrasonic UR03 Black

Оцінка користувачів 3.54/5
  • Тетяна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOM Store

Супер дія. Мишей нарешті не було з осені!!!

Дякуємо за відгук!)

• Арсен Д***

На жаль не працює

Добрий день!
      Щоб побачити дійсно ефективність робити даного приладу, він має бути постійно увімкнений, результат його роботи настає орінтовно через 10-14 днів. Також важливо вибрати правильний режим роботи самово відлякувача.

• Елла Є***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOM Store

здається, подіяло, через пару тижнів роботи мишей не чути. тільки трохи пищить навіть на найслабшому режимі, але не критично, можна потерпіти

Переваги:
    помогло
    Недоліки:
    трохи пищить
    • Продавець  ZOOM Store

Дякуємо за відгук !)

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOM Store

Працює, мишей не стало, при відключені приладу миші катаються на шторах, при включенні ТИША.

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Дуже дуже мала вага приладу, недовіра до якості приладу.
    • Продавець  ZOOM Store

Дякуємо за відгук!)

• Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOM Store

Скажу одразу - ще не встиг розібратись з товаром та чи він діє. Але! Купив одразу 4 установки і 3 з 4 - з дефектом! Колонки на дешевому клею, були ВЖЕ відклеєні, коли я тільки розпакував товар. Довелось на ізоленту клеїти колонки

Переваги:
    Симпатичний дизайн
    Недоліки:
    Погана якість зборки товару
    • Продавець  ZOOM Store

Олександр, ми відправили вам товар цілий без дефектів, ми не виключаємо, що товар міг пошкодити перевізник, тому Вам необхідно було перевірити товар на пошті, та у випадку виявлення такого "дефекту" відмовитись від нього і повідомити про це нам. Ми би в свою чергу розібрались з перевізником, а Вам був би відправлений новий товар. В даному випадку коли ви клеїли на товар ізоленту, обін або повернення не можливий. Дякуємо за розуміння.

• Виталий Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOM Store

-Товар доставили з наявними ознаками попереднйого выкористаня;
    - один з режимів не функціонує;
    - наявні ознаки внутрішнього пошкодження;
    - продавець запропонував переслати відео и фото через вайбер, але ніякої відповіді не було надано;
    - по запропонованому номеру у вайбері відображаеться відмінне від заявленного на Розетці ім'я продавця;
    - в чат- спілкуванні сервісу Розетки- було безапеляційно заявлено продавцем що товар, на його думку, був доставлений новим. Базуючі свої висновки на тому, що тільки захисна плівка мала пошкоджений стан.

Переваги:
    Недоліки:
    Лише тільки недоліки. Особливо спілкування з продавцем після придбання.
    • Продавець  ZOOM Store

Добрий день!
      Відповідь у вабері Вам була надана, одразу в межі робочого часу магазину!
      Товар був Вам відправлений новий, і потрібного всього навсього зняти захисту плівку.
      Стосовно внутрішнього пошкодження, яке ми не знаємо з чим зв'язане, все одно пішли Вам на зустріч та запропонували обмін.

• Лариса Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOM Store

Купувала як відлякувач тарганів , я навіть не очікувала,що так швидко буде результат. Рекомендую

Переваги:
    Ефективний від тарганів
    • Продавець  ZOOM Store

Дякуємо за відгук ! Гарного користування !)

• Алексей Ч***

Подскажите, пожалуйста, куда вы его ставили на пол или куда-то повыше?

• Фелікс Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOM Store

Доповнюю попередній відгук: система не працює від слова зовсім, можливо з домашніми мишами воно справляється, в посадці вони все одно лізуть в машину як і раніше, претензія до товару а не до продавця

Переваги:
    Немає зовсім
    Недоліки:
    Вище описано
    • Продавець  ZOOM Store

відлякувач гарно працює в приміщенні, це перевірено роками.
      На рахунок посадок, можливо має пройти 2 тижні щоб миші повтікали

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOM Store

Щойно спостерігали мишу, яка сиділа на відстані сантиметрів 15 від цього "відлякувача" та не відчувала, судячи з усього, жодного дискомфорту. Марна трата грошей.

Переваги:
    Красиво виглядає
    Недоліки:
    Не працює взагалі
    • Продавець  ZOOM Store

Добрий день!
      Відлякувач гризунів ультразвукового типу має вузьке спрямування - виганяти з дому щурів і мишей. При цьому він не несе функції перешкоджання їх появи. Вплив даного засобу було доведено досвідченим шляхом, коли при впливі на щурів, вони справляли враження заціпенілих вже в перший день застосування засобу. Також можна спостерігати, як ці тварини бігають по колу, а по закінченню деякого часу мають намір вийти із зони дії апарату. Для того, щоб гризуни покинули ваше житло, може знадобитися від трьох днів до декількох тижнів. При цьому не рекомендується вимикати прилад перші три тижні застосування для максимальної ефективності його дії.

• Дем'ян Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOM Store

Товар прийшов швидко, все працює будемо тестити

Переваги:
    Без шумний
    Недоліки:
    Пока не виявив
    • Продавець  ZOOM Store

Дякуємо Вам за відгук!)

• Фелікс Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ZOOM Store

Перше: вся інструкція на сайті зовсім від іншого прилада, заявлено 4 режима роботи, по факту їх 3
    Друге: із заявлених 4 динаміків 2 пустишки, фото додаю

Переваги:
    Поки не виявив
    Недоліки:
    Вище описано
    • Продавець  ZOOM Store

По режимам роботи на сайті інформація вірна.
      Щодо динаміків, вияснили, що виробник відправив нам нову партію на два динаміки. Але це просто внесені зміни виробником, замість 4 динаміків поставили 2 потужні, які працюють так само як і 4, на ефективність приладу це впливає.
      Опис на сайті буде відрелаговано протягом 24 годин. Дякуємо за розуміння.

• Миша П***

Результат видно!

Дякуємо за відгук !)

Хочу фото додати

Відгук від покупця. Продавець: ZOOM Store

Ну ця штука дійсно працює! Купувала в літню кухню. Результат вже є і це не може не радувати) Ще планую купити батькам на дачу. Дякую продавцю!

Переваги:
    Ефективний
    • Продавець  ZOOM Store

Дякуємо за відгук!

Відгук від покупця. Продавець: ZOOM Store

Яким блочком краще заряджати?

Відлякувач працює від мережі, підійде будь -який блочок від 1 до 2 А