Відгуки покупців про Змінні касети (леза) Gillette Mach3 4 шт.
- КсеніяВідгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 4
Леза жахливої якості, після гоління виникає подразнення. Не рекомендую.
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 4
Хороші змінні леза, за свої гроші, швидко доставили
- Переваги:
- Ціна варта якості
- Недоліки:
- Не виявив
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 4
Попробовал. Одновременно брился лезвием из офлайн магазина и этим. Бреет норм, но кожа чувствует неприятное трение. Старое лезвие использовал уже раз 6, и то оно лучше. Только экономия 100 гривен. Но, оно того не стоит.
- Переваги:
- Дешевле на 100 гривен
- Недоліки:
- Чувствительно бреет
- Продавець Atmospheric house
Нам дуже шкода, що вам не сподобалось
Касети оригінальні, такі ж, як і продаються в офлайн-магазинах. Ми отримуємо дуже багато хороших відгуків від клієнтів, тому нам прикро чути таку думку.
Також хочемо звернути увагу, що, на жаль, ми не несемо відповідальності за логістику Rozetka та умови транспортування замовлення. Дякуємо за розуміння - Сергей С***
Дополню. Побрился уже раз 10. Остроты не утратили. Поэтому меняю оценку на 4 звезды.
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 4
Все добре
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 4
Якість відмінна
- Михайло Г***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 4
Нормальні касети
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 4
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 4
Супер.
- Олександр А***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 4
Відповідають очікуванням
- Переваги:
- Гострі
- Недоліки:
- Мар'ян П***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 4
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 4
Якісні леза
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 4
Супер касети
- ДЕНИС П***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 4
Супер мені сподобалися
- Віталій Ж***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 4
Леза гарної якості. Дякую!
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 4
Товар отримав швидко.
Все відповідає замовленню.- Переваги:
- Ціна, швидкість отримання
- Недоліки:
- валерий п***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 4
Касети хороші, оригінал, гоління комфортне, я задоволений
- Переваги:
- Ціна та якість, безкоштовна доставка до поштомату
- Недоліки:
- Не виявив
- Анатолий Д***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 4
Товар бракований. Касета не бриє, а роздирає.
- Станіслав Ф***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 4
Після третього гоління таке враження, ніби ніжна німецька гейша гладить щоку оксамитом. Давно не було такого відчуття від Жилетт. Зрозуміло, що десяте гоління вже не буде таким комфортним. Але це найкращі леза, які в мене були.
- Переваги:
- Приємне гоління
- Геннадий М***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 4
Все устраивает!!! Спасибо
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 12
Гарна якість
- Геннадий Т***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 4
Ок
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 12
Касети гарної якості. Дякую
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 12
Рекомендую...
- Переваги:
- Нормально, цена-качество...
- Недоліки:
- Нет (еще не брился)...
- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 12
Отличные оригинальные лезвия.
- Переваги:
- Качество и аукционная цена.
- Недоліки:
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 12
Гарні леза. Код виробника/торггівельника дійсно Японія, виробництво(?) В'єтнам для Індії.
- Переваги:
- Оригінальна продукція.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Нина С***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 4
Класні
- Андрей Р***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 4
Всё замечательно
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 12
Справжні оригінальні леза.
- Переваги:
- Заводська упаковка.
- светлана г***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 12
Гарна якість,як завжди.
- Переваги:
- Акційна ціна
- Недоліки:
- Чоловік не знайшов
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 8
Дякую.Якісні касети від виробника.Відмінно погодився.
- Переваги:
- Дуже вигідно.
- Недоліки:
- Тільки плюси.
- Світлана Є***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 12
Гарні леза. дякую
- Карбовський Ю***Відгук від покупця. Продавець: Atmospheric house. Кількість в упаковці: 12
Орієнтовані на клієнта.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 6
Записував кожне гоління станком бо користуюсь іще електро бритвою. На 8 голінь з помазком та гарячою піною вже вистачило, на 2 ще точно вистачить. Якістю задоволений.
- Переваги:
- На 10 голінь точно.
- Продавець Smart Shopping
Дякуємо за Ваш відгук, завжди Вам раді!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Double Life. Кількість в упаковці: 8
Подделка
- Володимир Л***Відгук від покупця. Продавець: Double Life. Кількість в упаковці: 8
Одного леза хватає на три неділі. Наче норм.
- Переваги:
- Нормальна ціна.
- Недоліки:
- Не знайшов
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 12
Добрі леза, добре бриють. Дякую за швидку доставку.
- Продавець Smart Shopping
Дякуємо за відгук