- Денис Ч***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Німфея Альба. Ширина: 110
Стіл гарний, зібрав швидко. Дякую!
- Переваги:
- Все збирається легко!
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Денисе! Ваші слова — це найкраща мотивація для всієї нашої команди!
Дякуємо за довіру та гарний відгук. Нам дуже приємно, що меблі Вам підійшли. Завжди на зв'язку, якщо щось знадобиться — будемо раді допомогти!
- Коваль А***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Німфея Альба. Ширина: 110
Чудовий товар, стіл повністю відповідав опису та нашим вимогам
- Переваги:
- Швидко
Гарна якість
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Анастасіє! Дякуємо за позитивний відгук і довіру до нашої продукції!
Ми завжди раді дарувати клієнтам якість, зручність і стиль. Нехай меблі радують Вас кожного дня!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 110
Стіл гарний, покупкою задоволена. І сервіс продавця відмінний.
- Переваги:
- Чудовий
- Недоліки:
Добрий день, Наталіє!
Дуже вдячні Вам за теплі слова та високу оцінку.
Раді , що залишилися задоволені якістю товару. Сподіваємось побачити Вас серед наших постійних клієнтів.
Приємного користування!
- Руслана Д***Відгук від покупця. Продавець: Good Trend. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 110
Замовила стіл для роботи вдома. Швидка доставка. Нормальна якість. Компенсація вартості доставки 50%.
Є одне АЛЕ. Стіл прийшов без полички під клавіатуру. Я шукала саме з нею! Зателефонувала до магазину, сказали, що виробник виготовляє дані столи вже без полички, але на сайті зміни не внесені. Пообіцяли вирішити моє питання, зв'язатися з виробником, і, можливо, до відправити мені цю поличку. Це було в четвер, 26.12 до понеділка 30.12 питання не вирішено. Повторно телефонувала, то з виробником ще не зв'язувалися. Поки чекаю на відповідь.- Недоліки:
- Неповна комплетація
- Продавець Good Trend
Полицю під клавіатуру надішлемо після 05,01
В доповнення до попереднього відгуку.
Полицю під клавіатуру вислали. Але з моменту отримання столу і полиці пройшло більше двох тижнів.
Полиця прийшла з направляючими, але без шурупів.
Нарешті дочекавшись повної комплектації, я тепер ще повинна шукати відповідний магазин і підбирати розмір шурупів.- Продавець Good Trend
Добрий день ! Шурупи ,яких не було в комплекті надішлемо
- Продавець Good Trend