- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Красива мишка
- Переваги:
- Тиха
- Недоліки:
- Немае
- Світлана В***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Працює гарно
- Переваги:
- Є
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Дуже крута для ігор
- Переваги:
- Недоліки:
- Немая
- Семен С***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
НЕ БЕРІТЬ, ЦЕ ТАКЕ Л***О, НЕ ПРАЦЮЄ ВЗАГАЛІ
- Переваги:
- Недоліки:
- Взагалі фігня.
- Виктор Г***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Через 2 місяці експлуатації перестало коректно працювати колесо прокрутки. 9
- Недоліки:
- Ненадійні.
- Юрій Д***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Білий
Я написав що товар зламався, зі мною одразу ж зв'язалися і відправили нову мишку. Дуже вдячний службі підтримки.
- Назар Л***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Без слів
- Переваги:
- Легка та зручна
- Недоліки:
- Ниту
- Олексій Ш***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Мышка работает с перебоями. Зависает сенсор, переодически сама по себе выключается потом включается (буквально на пару секунд).Сыну покупали для игр. Управление ею в игре не возможно !!! Как можно решить проблему с возвратом ??
- Продавець FastWed
Вітаю.
1. Зарядіть мишку добре
2. Мишка не рахується ігровою
3. Для повернення треба оформити через додаток - Александр
"2. Мишка не рахується ігровою"
Тогда почему в описании фигурирует фраза "Корпус игровой мышки T-Wolf Q13"?
- Данильчук К***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Вже рік користуюсь, підтримка у них класна, відповідають, сама мишка рідко розряжається, та я не вмикаю підсвітку. Працюю за комп’ютером постійно (графічний дизайн), рука задоволена. Чоловік також зацінив, тирить у мене для Ігор
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Білий
Чудова річ вартує своїх грошей. Особливо прикольно під'єднати до 2х різних приладів і на миші перемикати вихід блютуз и адаптер.
- Переваги:
- 2 способи підключення.безшумна зовсім.
- Недоліки:
- Витікають з переваги безшумності низька тактильна відача
- ЭдуардВідгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Білий
Вопрос исчерпан.Все поменяли быстро и без проблем.Спасибо продавцу
- ЭдуардВідгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Білий
Подключаю к компьютеру иногда пропадает курсор сенсор бывает что подвисает.А так вроде норм
- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Потеря сигнала блютуз
- Эдуард
Все поменяли без проблем сервис на высшем уровне. Спасибо
- Владислав Б***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Пользувався 3 міяці 25 Грудня прийшла а 13 лютого перестала робить заряжена.
- Переваги:
- Підсвітка, красивий дизайн
- Продавець FastWed
Доброго дня, Через деякий час, може виникнути проблема з USB проводом і він не дає заряд. Після заміни провода, проблема пропадає. Це можна зробити через сервісний центр.
- Владислав В***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Дизайн и удобство кнопок просто супер , но блин сенса это просто кошмар какой-то... К сожалению мне не подходит буду по гарантии назад отправлять...
- Переваги:
- Дизайн
Расположение кнопок - Недоліки:
- Сенсор такой себе
- Павло П***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Гарна , з підсвіткою ,зручна.
- Переваги:
- Гарна підсвітку, автоматичне вимкнення.
- Недоліки:
- Не зрозумів для чого дві бокові кнопки
- Владислав В***
На боковые можно назначить доп функции например активацию микрофона по голосу , очень удобно
- Леонид К***
Ті дві кнопки що з ліва над великим пальцем? Тут нижче написали що вони програмуються а мене вже третя миш з цими кнопками і вона завжди були запрограмовані вже з заводу. Наприклад в інтернеті за допомогою цих двох кнопок можна переходити на сторінки які вже відкривав, один клік одна сторінка перша кнопка перехід назад, друга вперед. І так само вони працюють ... наприклад у відеоредактор і можна повертатися на одну дію назад цим самим відмінивши зроблене. Хоча напевно їх можна запрограмувати і справді але як на мене такі дії найкращі бо їх найчастіше робиш.
Буває іноді граю в ігри то там да, там кожне кнопку можна запрограмувати. Хоча знову ж кажу можливо їх і так можна програмувати мене задовільняє запрограмоване на заводі.
- Павло П***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
- Євген А***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Просто не зручна миша для людини середніх габаритів. Можливо, якщо б я мав зріст 2,10 м, та відповідний розмір руки, мені б сподобалося
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Велика
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Брав для 8річного хлопця, він з нею відчув себе геймером
- Переваги:
- Яскрава, має зарядку, пластик не тріщить
- Недоліки:
- Дитяча
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Все прийшло вчасно. Лише не розібрався як подивитись заряд мишки?
- Иван П***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Обнаружил брак правой кнопки мыши. Она слегка вибрирует при нажатии и издает неприятный звук при нажатии. С левой кнопкой такого нет. В остальном, мышь стоит своих денег.
- Переваги:
- Довольно удобная, не тяжелая
- Недоліки:
- Возможный брак
- Продавець FastWed
Вітаю. Зверніться до продавця, можлива обміна гарантія .
- Иван П***
Обратился в магазин за заменой. Обменяли быстро, без вопросов. Магазину даю хороший отзыв. Спасибо.
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Через три місяці вже залипають бокові кнопки, лівий клік не завжди працює і виходить що мишка "живе своє життя" на моніторі
- Переваги:
- Безшумна, бездротова
- Недоліки:
- Підсвітка не дуже, бокові пластикові вставки виглядають дуже убого, через 3міс можна в смітник
- Егор К***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Білий
Единий недолік незрозуміло рівень заряду, а так дуже подобається.
- Переваги:
- Ціна, дизайн, тип підключення.
- Недоліки:
- Нема індикатора зарядки
- Марі А***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Білий
як виявилось потрібно зарядити мишку, шкода що немає індикатора
- Марі А***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Білий
коли скролю колесом, рухається в зворотню сторону або не рухається взагалі, зупиняється, стрибає не можливо працювати на жодній поверхні. ЖАХЛИВА ДУЖЕ. повне розчарування
- Переваги:
- світиться різнокольоровим
- Недоліки:
- жахлива
- Продавець FastWed
Вітаю. Поставте на зарядку і всі проблеми зникнуть. Мишка просто розрядилася
- Марі А***
на зарядці тормозить, знімаю з зарядки - тормозить, на різних поверхнях - тормозить. ЖАХ. Хто небудь мені скаже що зробити, щоб ця миша нормально працювала? це ІГРОВА миша??????????????????
- Даниил
Что вы ожидали за такие деньги? Где надпись Китай и гарантия на 30 дней. Советую добавить столько же и лучше купите hator pulsar wireless, это более мение неплохая мышь по сравнению цена/качество, она как раз сейчас по акции..
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Загалом товаром задоволена як на свою ціну
- Переваги:
- приємна на дотик
- Недоліки:
- залишаються відбитки, пластик по боках виглядає жахливо, підсвітка не на всю мишку
- Илья Щ***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Купил вчера,пока работает хорошо
- Переваги:
- Тихая
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Анжела Х***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Білий
Дочка задоволена. Користується на планшеті. Якісний товар . Користується майже місяць
- Переваги:
- Ціна , варіації підключення або адаптер або блютуз, колір , підсвіткп
- Недоліки:
- Поки немає
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Білий
Через місяць використання почала злазити фарба((
- Марі А***
згодна, стирається хром за 2 тижні
- Владимир Л***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Мишка хороша, сенсор дуже чутливий але не підійшла для моїх потреб, окрема подяка продавцеві, вникнув до моєї проблеми і все протестів сам, надіслав мені другу мишу, але на жаль в підсумку обидві мені не підійшли і я повернув гроші.
- Переваги:
- сенсор дуже чутливий
- Недоліки:
- не працює бокова кнопка миші при зажатій правій кнопці. Но повірте, це потрібно в небагатьох іграх, якщо б не це, я б її залишив бо все інше чудове.
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Додаю... Порадувала підсвідка і довго тримає батарея
- Переваги:
- Підсвідка, батарея
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Мені дуже подобається дизайн, підсвітка, клавіші без звуку. Сама користуюсь більше року, друга куплена для сина. Заряд тримає 6-7 днів.
- Переваги:
- Якість. Дизайн. Вбудований АКБ
- Недоліки:
- Не знайшла
- ЛанаВідгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Прожила миша 3,5 місяці активного використання. В цілому непогана, зручна і гарна, але якість не айс
- Переваги:
- Зручна і красива
- Недоліки:
- Бистро зламалась
- Анна Ю***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
мышка на вид неплохая, удобная, тихая и хорошая подсветка, но дрожит курсор, что очень мешает в работе. настраивали чувствительность на ноутбуке, но это не помогло
- Переваги:
- удобная, хорошая подсветка, тихая
- Недоліки:
- дрожит курсор
- Продавець FastWed
Доброго дня. Це техника, буває всяке. Але ви маєте гарантію на товар і можете поміняти по гарантії . Наш менеджер звяжеться з вами
- Вася Г***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Мишка дуже хороша і тиха, дуже красивий дизайн. Підсвітка яскрава. Приїхало все ідеально. Дуже подобається, рекомендую.
- Переваги:
- Тихі клавіші ЛКМ і ПКМ.
- Недоліки:
- Недоліків нема, лиш те, що мишка не трошки не така, як на фото, але мені більше подобається така, яка прийшла)
- Анна Ю***
подскажите, как вы установили один определённый цвет без переливания между разными цветами?
- Сергій Х***Відгук від покупця. Продавець: FastWed. Колір: Чорний
Причина тиха в роботі все чудово