- Левченко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нашому котику краплі допомогли,меньше став зализуватися,зменшились алопеціїї.Дякуємо !
- Анастасія Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий товар бо круто спрацював, помітно як киці стало краще, зовсім не чухається, муркає, бавиться , їй чудово і мені теж
- Переваги:
- Працює, діє
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтесь! Бажаємо Вам гарного дня!
- Олександр.Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Все чудово. Кицьку позбавили бліх та не переживаємо за кліщів, які вона може підхопити на вулиці.
- Недоліки:
- Все окей, краплі діють, щодо інших еотів не знаю, але для нашої, то не знайдено недоліків препарату
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за довіру та вибір бренду PROVET! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся!
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не допомогли( Чотири кота і у кожного блохи залишилися. Раніше допомагали а зараз під час війни наче споганилися і не працюють.
- Переваги:
- Недоліки:
- не працює
Представник постачальникаДобрий день!
Ми вдячні за Ваш відгук! Щоб розібратися у цій ситуації, будь ласка, уточніть деталі, а саме:
- чи враховували ви вагу улюбленця, при розрахунку дозування?
- блохи лише 5% свого життя живуть на коті, тому для більшої ефективності, рекомендується обробляти місця перебування улюбленця теж.
Сподіваємося, що інформація вище була корисною для Вас.
Будемо чекати на Ваші коментарі!
- Yana N***Продавець: Rozetka
Переїхала до сільської місцевості а тут, самі розумієте як до тваринок відносяться. Усі на вулицях гуляюмь. Але щоб в ошійнику були, то одиниці. А щоб ще й міняли регулярно, так ще меньше таких. І ось я взялась обрабативати сільських бідолах. Оскількі їх багато, то звичайно купляти дорогі краплі я була не в змозі, а усякі там берьєри не спрацьовували. Методом спроб та помилок Я знайшла Провет, та зупинилась на цьому. для тих, кто до 4 кг звичайно. одна піпетка буде десь 40грн. Зате жодних бліх не бачила на відміну від дешевих.