Літній фешн розпродаж до -70%

Оцінка користувачів 3.69/5
на основі 61 відгук
  • Едуард С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

купив мишку в грудні 23 року проблем майже не було за цих 2 роки лише 2 рази мишка зробила 180 оберт в кс і ще почало колесико не одразу нажиматись та відклеївся акамулятор але добре що в компелкті йдуть запасні глайди і мишку можна розібрати та сомому приклеїти і проблем не буде

Переваги:
    вага сенсор кнопки
    Недоліки:
    використання на зарядці
  • Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

купил год назад, работает все отлично, срывов/проблем со связью/аккумулятором нет, первое время конечно параноило типо шо садится быстро, но то моя мнительность сработала, по факту зарядил на полностью, если 8 часов активно использовать то через 2-3 дня сядет, но это совсем не проблема ведь можно подключить провод и играть на зарядке. Всю жизнь сидел на проводных, сел на эту и задержки совсем не ощущаю. У мя относительно большая рука и в целом этот грызун)) отлично в ней сидит, то что надо было. Вес мышки как раз то что я искал, вообщем мышь норм

Переваги:
    потужна добрая мышь
    Недоліки:
    раз в неделю сбиваются настройки подсветки надо снова в приложение заходить кнопку применить нажимать

Вітаємо! Дякуємо Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Артем

Hator

Недоліки:
    мишка жахлива, сенсор глючить, колесико заїдає, через +- 2-3 місяці почала злазити фарба

Вітаємо!
      Нам шкода, що у вас склалося таке враження від користування мишею. Описані особливості роботи не є типовими для цієї моделі. На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці. Для оперативного вирішення ви можете звернутися до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можна через форму зворотного зв’язку на офіційному сайті HATOR.

• Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Прибав мишку 14го травня 2025 станом на 23.09.2025 є декілька загальних проблем:

1. Я не знаю саме в чому проблема(ПО або власне лазер) але переодично курсор живе своїм життям й може переміститись просто у випадковому напрямку. Робив декілька спроб зрозуміти від чого це залежить - це абсолютно випадкова історія.Також переодично йде натиск клавіш разом з колесом(але це вже не так часто як випадковий "флік")

2. Пластик почав "облазити" вже на першому тижні користуванні(на жаль не сфотографував на той момент) але додам як виглядає цей пластик зараз.

Але треба надати належне, якщо б не ці 2 момети то мишка дуже зручна й дуже добре тримає заряд батареї.

Переваги:
    Вага, батарея, добре лежить в руці
    Недоліки:
    Пластик швидко псується, переодично курсор улітає в випадкову сторону

Вітаємо! Дякуємо за вибір продукції HATOR.
      Щоб ми могли оперативно розібратися з роботою сенсора, просимо звернутися до технічної підтримки через форму зворотного зв’язку або онлайн-чат на сайті hator.gg та детальніше описати ситуацію й послідовність дій. Це допоможе нам швидше відтворити її та знайти оптимальне рішення.

• Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Після 4 місяців використання, можу сказати, що миша непогана, але нещодавно сенсор почав глючити та телепоотує мій курсор хто-зна куди, він не злітає, а просто за мілісекунду переміщається у випадкову точку. Це дуже заважає при грі, бо у активній битві, курсор може повернути у якусь невідому сторону і зіпсувати досвід користання нею. Гарантія була надана на 24 місяці

Переваги:
    Легка, багато способів підключення, батарея
    Недоліки:
    Сенсор

Вітаємо!
      Рекомендуємо звернутися напряму до нашого сервісного центру для діагностики та безкоштовного гарантійного обслуговування. Залишити запит до СЦ можна через форму зворотного зв’язку на офіційному сайті HATOR. Також ви можете звернутися до нашої технічної підтримки через онлайн-чат або форму зворотного зв’язку — ми обов’язково допоможемо.

• Дмитрий П***

та же проблема с рандомными действиями.
      в настройках hator software отключил Motion Sync и, кажется, стало реже происходить.

• Єгор Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

За +-3 місяці використастання можу сказати дуже добрий та бюджетний варіант, за весь час не разу не зникав радіо канал

Переваги:
    Дуже швидко заряжається, та її вага
    Недоліки:
    У цієї миші їх немає

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

1. основний недолік цієї мишки, це те, що коли підключаєш кабель, щоб зарядити мишку, то мишка перестає працювати
    2. заряд акумулятору тримає дуже мало (мабуть пару днів при повній зарядці), через що постійно стикаєшся з першою проблемою
    3. як і у всіх мишок, поломався колесик через трошки більше року експлуатації

• qwe

4. також зʼявилась проблема, що по радіо каналу мишка інколи на мікросекунду перестає працювати, що призводить до ривків курсору (почав помічати це десь через рік експлуатації)
      5. коли мишка сідає, вона кожні 10-20 секунд перестає на декілька секунди працювати і мигає світлодіод на ній, типу "заряди мене", але прикол в тому, що вона так доволі довго ще працює (декілька годин). незрозуміло навіщо подібний функціонал вшили в мишку

1й і 5й пункт дуже вибішував в цій мишці з першого дня експлуатації

• qwe

з кнопками проблем з 1.5 року експлуатації не було, як з основними, так і з боковими. натискаються добре досі, як і в перший день покупки

Вітаємо!
      На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, рекомендуємо звернутись до сервісного центру для гарантійного обслуговування.
      Деталі: посилання

• Едуард

Брав мишку 1.5 року тому, зарядки хватає на 2-3 дні

Переваги:
    більше косяків не помітив
    Недоліки:
    за півтора року лише 2 рази зробила розворот на 180 в кс. і на проводі грати неможливо затримка десь пів секунди

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) У разі необхідності у вас є можливість звернутись напряму до нашої технічної підтримки, що на офіційному сайті HATOR. Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Андрей З***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget_XL. Колір: Чорний

мишка крута
    але дуже маленька в руці.

Переваги:
    мишка крута
    Недоліки:
    дуже маленька в руці.
  • Валерій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Мишка хороша, не зриває все окей
    Приємна на дотик, і також сподобалось як працює колесико
    Але софт якись дуже убогий
    Є 4 основні профілі, але якось забіндити їх перемикання - неможливо
    Писав в підтримку відповіли через день - «немає інформації за вашим запитом»
    І це сильно розчарувало
    До цього була миша пульсар про, також бездротова на акумуляторі, але там хочаб можна було вимкнути 8 режимів дпі з кнопки, і залишити наприклад два 500 і 2000
    А тут ні, 6 режимів дпі і сиди клацай, дивись на кольори

Переваги:
    Вага, якість збірки
    Недоліки:
    Дуже убогий софт, хоча модель новіша - старі моделі мають кращу підтримку і налаштування
  • Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Будьте обережні вона доволі маленька, мені сподобалась але я зробив повернення бо не підходить мені по розміру

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

удобная, легкая, не плохая мышь. Пользуюсь месяц. будут вопросы задавайте

Переваги:
    срывов нет, зарядку держит дня 3-4 при ежедневном 8-часовом использовании, задержка неощутима, форма супер, вес идеален, первое время вообще дурно было, думал недоложили деталь какую-то,
    Недоліки:
    раз в неделю, при зажатии ЛКМ может отжатся сама по себе(1 раз кинул кривой молик), провод, который в комплекте медленно заряжает подик

На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, для оперативного вирішення будь-яких проблем у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму.

• Yard C***

як тобі зараз? за час користування якийсь трабли були з мишкою?

• Ярослав В***

Ответ Yard Creator.

Мышка у меня уже больше двух лет (если не ошиюбаюсь). Отваливался енкодер с фальш скролом. Пофиксили Хатор со второго раза (первый раз почистили, но это помогло на время, а второй раз поставили новый, но качество пайки такое себе). А так вроде имба мышка, шумная правда, держит неплохо даже спустя время. Учитывая что я играю и работаю, комп у меня целый день включен, то чудесно

• Олександр З***
    Відгук від покупця. Продавець: AudioTeam. Колір: Чорний

Мишка топ за свої гроші купив і доволбний покупкой

• Станіслав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Мышь очень быстро желтеет , заметил желтезну за 3 дня использования Сенсор не срывает Выглядит необычно , нельзя использовать беспроводное подключение на зарядке , Держит заряд как и заявлено - 2 дня

Переваги:
    Сенсор, внешний вид , батарея
    Недоліки:
    Желтеет, нельзя использовать на зарядке
    • Мейзик

Вы где-то видели, что бы на зарядке мышку использовали?

• Едуард

Мейзик, моя Vertux без проблем працює під час зарядки.

• Александр П***

Через Bluetooth не включается rgb

Вітаємо!

Дана модель миші позиціонується як ігрова, тому і зберігання налаштувань передбачене виробником тільки для ігрових режимів, Bluetooth таким не є.

• Владислав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Спочатку був задоволений, згодом колесо почало при прокрутці в одну сторону відкатуватись в іншу, з часом з'явились проблеми зі з'єднанням, останньою краплею стало постійні реконекти при підключені через провід та спробу зарядити. І це їй навіть року нема.
    Короче своїх грошей не варте.

Переваги:
    Безпровідна, легка, кілька режимів, зручна в хваті.
    Недоліки:
    Працювала нормально меньше ніж пів року

Добрий день!
      На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, для оперативного вирішення проблеми у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.

• Владислав

Я користуюсь hator deigh v2, і через 3 роки колесо теж почало в іншу сторону відкатуватись, але мені ліньки було купувать нову, і проблема якось сама зникла, ніби її і не було.

• Олег С***

така сама проблема зі скролом після 1.5 року використання.

• Галина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купили мишку в подарунок на Миколая, мишка приїхала без блютуз адаптера

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR. Радимо в характеристиках перевірити розділ "Комплектація", оскільки Bluetooth адаптер не йде в комплекті.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Во-первых боялся задержек и отвалов из-за комментариев, так как радиоканал тут 2.4гц как и мой роутер, но на удивления никаких срывов, задержек и отвалов нет.Мышка работает как надо.Красивый дизайн, лёгкая и приятная, а также комплектация очень хорошая и мышку распаковывать это самое то.Наверное их таких мышек это одна из самых лучших, но есть один нюанс и снизу его напишу.Из аналогов и конкурентов есть лишь г305 лоджитек, но она поскуднее и более приземлённее.По поводу нюанса я надеюсь мне напишут представители бренда.Даже новая мышка имеет люфт ЛКМ и как я вижу что не только у меня так.Если потрясти мышку в воздухе то будет слышно мини клацанья клавиши ЛКМ(при этом сама кнопка не нажимается).Этот люфт портит впечатление от девайса и из-за этого снижаю оценку.А так мышка свою цену оправдывает с лёгкостью.Интересно это брак люфт ЛКМ или специфичная сборка мыши.Есть ли смысл обменивать её на новую.

Переваги:
    Очень хороший сенсор, хороший радиоканал, комплектация, три режима подключения.
    Недоліки:
    Люфт ЛКМ.
    • Никита

Дополняю отзыв.Сдал по гарантии и на следующий день вернули деньги.Сейчас не знаю как поступать, так как за такие деньги ничего не могу найти лучше и интереснее.Думаю заказать вторую мышку и посмотреть что за ситуация будет там.

• Вадим Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мишка з вигляду класна, але є але. Клавіша ЛКМ та бічна клавіша мають не приємний люфт, скрипить корпус якщо натиснути з боку

Переваги:
    Гарний дизайн
    Недоліки:
    за таку збірку мишка не вартує своїх коштів
  • Максим Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мишка через пару місяців використання,почала зривати сенсор при зарядці відключаєть і підключається міняє сама DPI

Добрий день!

• Лотиш В***

Якісна мишка.
    Цікава ідея з тримачем для ресівера, але я думаю він би міг легко поміститися в мишку.

Довелось трохи звикнути до розміру.

Мені є з чим порівняти.
    До цієї мишки була SteelSeries Rival 650. Вона коштувала значно дорожче.
    Але я не можу сказати що вона краща.
    Сенсор там наче теж крутий, але трохи програє тому який в Stellar Pro

Покупкою задоволенний.

Переваги:
    Компактна, легенька, дуже крутий сенсор, хороша якість виконання
    Недоліки:
    Трохи загучні кліки як на мене, відсутня хоч якась індикація батареї

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Зверніть увагу, що заряд батареї є можливість відстежувати в програмному забезпечені. Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Богдан М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мышка очень классная, за свои деньги шикарная. Пользуюсь мышкой больше месяца столкнулся с проблемой вайфая на ноуте, когда пользуешься мышкой в радиоканале буквально через 2 минуты скорость инета начинает падать и вайфай вообще отлючается от ноута, решение нашел на сайте хатора, кому будет интересно почитайте. Если кратко то есть три решения данной ситуации, либо покупаете лан провод и подключаете инет по проводу, либо покупаете/переводите вайфай в режим 5ггц, ну или же как выбрал я пользоваться мышкой по проводному подключению(Да я купил безпроводную мышку что бы сидеть на проводе ага)) Но в этом вины хатора нет это банальная физика

Переваги:
    Вес, очень легкая, прикольный дизайн, топовый сенсор за свои деньги
    Недоліки:
    Могут быть проблемы с радиоканалом и вайфаем на ноутбуках ну и было бы приятнее если можно было узнать зарядку через софт, а не переключать мышку в блютуз режим что бы увидеть заряд

Дякуємо за вибір нашої продукції та корисний відгук! На нашому сайті вже доступна нова версія програмного забезпечення для налаштувань з підтримкою індикації заряду.

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мені дуже подобається розмір мишки, розмір та вага ідеальні, не відчуваєш мишку в руці, добре слухається. Софт виконує свої функції, але не можна подивитися заряд акумулятора (тільки коли вже мишка практично сіла, то мігає індикатор знизу), та не можна перебіндити кнопку знизу мишки, яка відповідає за зміну дпі (хотілося б поставити на цю кнопку зміни профілів). Була проблема з інпут лагом при підключенні через дріт, але після оновлення прошивки проблема пропала. Заряда вистачає приблизно на 3 дні без підсвітки

Переваги:
    Розмір, вага, сенсор, кнопки, комплектація
    Недоліки:
    ПО в якому не можна змінити нижню кнопку та подивитися заряд мишки

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Ми обов'язково врахуємо Ваші зауваження та побажання, щоб покращити якість й функціональність майбутніх продуктів. Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Максим Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Гарна мишка. Пробував всі види підключень, без проблем все підключається і ніякої різниці між ними не побачив в роботі, по типу як деякі пишуть що через дріт шось там плаває курсор. Зручне ПО, все налаштовується без проблем. Тільки не подобається що маленька миша я люблю щоб миша впевненого вкладалась в долонь, але це напевно справа звички та вподобань кожного, тим не менш маніпулювати мишою зручно. Зроблено як я люблю, видавили максимум із того що потрібно і здешевили те що не важливе.

Переваги:
    Бездротова, норм сенсор, класно клікає приємно натискати кнопки.
    Недоліки:
    Мені мала.
  • Станіслав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мышка классная , все окей , сенсор , сборка топ . Из минусов не показывает заряд аккума в фирменном софте . Hator - давайте я вам нормального бэкендера найду он вам сделает . Так же фотку закину что бы сравнили с G pro super

Переваги:
    Сенсор 3395 , размер мини , сборка топ.
    Недоліки:
    Не показывает заряд аккума
    • Данил М***

Питання, якщо Ви грали на g pro, як вам форма и розмір мишки Hator Stellar Pro Wireless, та сильно відрізняються ? В мене долонний хват миші, і як раз для мене зручні мишки по розмірам G pro, але думаю взяти ось цю, і хотів спитати у когось

• Глеб К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мишка незручна дуже маленька, і за ваги неможливо управляти в грі тремтить від найменшого дотику. І за розміра їй не підходить не який хват

• Никита

Без обид, но не вижу смысла в вашем отзыве, а точнее его негативе.Вы что-ли не смотрите на размеры и вес мышки?В описании товара четко сказано что мышка вполне маленькая и поэтому описание надо читать, а уже потом покупать мышку.

• Максим Л***

4 з 10

Переваги:
    Безпровідна,компактна
    Недоліки:
    Скрипить, зриває сенсу хоча заявлено найліпший сенсор

Вітаємо!
      Сенсор який встановлену у дану модель миші неможливо зірвати, рекомендуємо перевіряти ПК на системні затримки, якість ігрової поверхні та сам сенсор на засміченість. Для додаткової консультації діє тех. підтримка, що на офіційному сайті HATOR.

• Артем К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Миша сама по собі хороша але ж свої маленькі недоліки. 1:У мене чомусь коли підсвічування вимкнено час від часу вона чомусь мигає якимись кольорами,але миша повністю заряджена. 2:Не зручно що коли миша у режимі очікування і коли ти її береш в руки велика затримка сенсора.

Переваги:
    Дуже легка та зручна.
    Недоліки:
    Написав в описі

Вітаємо! Вдячні Вам за вибір продукції HATOR.
      Підсвічування СКМ відображає поточний профіль DPI.

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Перші враження: Сенсор, перемикачі та вага відмінні. Кабель у комплекті ну дуже м'який. Колесо скрипить (може з часом припинить), трохи замала, немає кнопки для зміни DPI, немає можливості переглянути рівень заряду. Тим хто користується старим Wi-Fi на ноутбуках треба буде купити новий роутер з 5 ГГц та можливо ще Wi-Fi "свисток", бо вибиває.

Переваги:
    Сенсор, перемикачі, вага
    Недоліки:
    Трохи замала, немає кнопки для зміни DPI, не ідеальна якість, немає можливості переглянути рівень заряду

Добрий день! Дякуємо за відгук! Кнопка зміни DPI знаходиться на нижній частині корпусу мишки. Про низький рівень заряду сигналізує(блимає червоним кольором) світловий індикатор який знаходиться біля кнопки перемикання DPI. Також є можливість перевірити заряд у режимі Bluetooth. Так, бездротові пристрої які працюють на однакових частотах дійсно можуть створювати перешкоди один для одного.

• Богдан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Курсор плаває, люфт, коли розряджається то вимикається і вмикається кожні 3 секунди, немає можливості переглянути заряд, відчувається в руці на 60 грам

Вітаємо! Дякуємо за вибір продукції нашого бренду!
      Щодо вашого питання, індикатор заряду знаходиться на нижній частині корпуса миші. У разі виникнення додаткових технічних питань, рекомендуємо звертатись напряму до тех. підтримки, що на офіційному сайті HATOR.

• Евгений М***

Заряд можно посмотреть в официальном софте для мыши

• Ботнар Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Краща миша що я брав колись. Все що треба е. Сенсу не зривае)

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Немае iндикатора заряда.

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :)
      Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Не раджу нікому брати цю мишку

Недоліки:
    Не працює без дроту, з дротом дуже сильно плаває по робочому столу

Вітаємо!
      Можливо потрібно виконати сполучення з передавачем, від'єднайте передавач від комп'ютера та переконайтеся що мишка у бездротовому режимі. Затисніть і тримайте три клавіші - ліву, колесо, праву. Дочекайтеся моменту коли світловий індикатор на нижній частині корпусу мишки почне блимати та під'єднайте передавач до комп’ютера. Якщо Вам необхідна допомога з налаштуванням, або під'єднанням миші, рекомендуємо звернутись по Вашому питанню до нашої тех. підтримки напряму, що на офіційному сайті HATOR.

• Назар Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже сподобалась мишка, брав на подарунок.

Переваги:
    Дуже довго тримає заряд
    Недоліки:

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :)  Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Дарія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мишка топ, дуже легка, гарний софт, три режими зʼєднання, АЛЕ якщо ви підключені через usb/bluetooth та заряджаєте мишку від розетки як я (бо не маю вільних слотів), то вона більше не працює на час зарядки від usb/bluetooth й стає камінчиком). З попередніми бездротовими мишками logitech/xtrfy таких проблем не було, вони працювали від час зарядки без проблем, що насправді дуже зручно. Особисто для мене це величезний мінус.

Переваги:
    Легкість
    Недоліки:
    Заряджати від розетки і користуватись немає можливості
  • Данюк О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Я думав що колесико є індикатором заряду миші(зелений - високий заряд, жовтий - заряд біля 50%, червоний - треба заряджати, але це не так в мене просто колесико весь час зелене, але коли заряду немає на пару секунд загорається синім кольором і мишка вимикається, це було під час гри, тому я відразу підключів дріт і переключив режим, але воно не працювало, почав переживати, вже думав що буду повертати мишку, але витягнув з комп'ютера передатчик 2,4 Ггц, та вставив назад в пк і запрацювало, дивно поки це

Переваги:
    Легка, дріт дуже приємний
    Недоліки:
    Неможливо дізнатись коли потрібно заряджати мишку(немає блютузу на пк)

Вітаємо!
      Підсвітка скролу відповідає за профіль DPI.
      На цей момент, коли миша буде розряджатись на нижній панелі про це буде сигналізувати червоний світлодіод. Додатково процент заряду можна перевірити в системі при Bluetooth з'єднанні. Також працюємо у напрямку додати можливість перевірки заряду у майбутніх оновленнях програмного забезпечення.

• Тимур Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

По проводу есть задержка, по беспроводу такое ощущение что тоже но меньше

Вітаємо!
      Якщо у Вас виникли питання стосовно налаштувань миші, рекомендуємо звернутись по Вашому питанню до нашої тех. підтримки напряму, що на офіційному сайті HATOR.