- БогданВідгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
Продавець замість вибраного товару відіслав інший товар. Зайшов почитати коментарі про продавця - люди теж скаржаться.
- Переваги:
- Не знаю. Не можу перевірити
- Недоліки:
- Продавець замість вибраного товару відіслав інший товар. Чому продавець не перевіряє товар перед відправкой? Чому таке безвідповідальне відношення до покупців?
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
Швидка доставка, гарна якість.
- Переваги:
- Гарна якість
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
Відповідає опису, пластик гарної якості.
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
Користуюсь декілька днів, але вже зрозумів, що покупка досить вдала - при першому використанні масажера відчувався біль в шиї (при тому, що при рухах головою гострого болю не було), як можливий наслідок напруженності м'язів. Зараз цього болю нема, збільшилась рухливість.
Раджу придбати усім, незалежно від віку, хто багато часу проводить за комп'ютером - всього декілька хвилин і наступає розслабленння м'язів, що звичайними вправами зробити важко. - Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
Все прийшло як і очікував. Особливо, мене, вразила упаковка товару. Я сподівався що за таку ціну прийде в якомусь салафані, а тут картонна коробка ще й маркіровка скло.
- Переваги:
- Швидко прийшло.
- Недоліки:
- Жостковато крутяться ролики
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
Всё как в описании. Чувствуется как разминает мышцы.
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet
Мій чудовий рятівник
Коли вночі починає боліти голова(наслідки аварії).І тепер антимігрен дуже рідко вживаю- Переваги:
- Чудово масажує шию.Недорогий