Відгуки покупців про Геймерський комп'ютерний стіл PRO чорний (розмір L: 1412х836 мм)

Оцінка користувачів 4.55/5
  • Тарас Б***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 159

наче нормальний стіл. Монітори розмістились. Прийшов з поломаною ногою, але продавець зразу відправив заміну. Також бачу тут часта проблема що стіл без інструкції приходить, що сталось і зі мною. Треба було зв'язуватися з продавцем.
    П. С. Інструкція в смс таки прийшла але дня через 2 після доставки.

• Богдан П***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Білий. Ширина: 127

Забув про свій минулий проблемний стіл,цей стіл дуже хороший але стрічка яку дали до нього неонову просто жах,тому 4/5

• Рокси В***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Білий. Ширина: 127

Купила стол. Он прекрасен. Ехал 2 дня. Собрала по инструкции. Очень прекрасно выглядит и стильно. Самое главное прагматично и красиво. Но есть нюансы. Это не ошибки самого магазина а скорее того кто делал отверстия для пазов и длинна контуров для подсветки (на фото)

Переваги:
    Удобный дизайн. Вместительный и самый топ за свои деньги. Покупкой довольна.
    Недоліки:
    Недостаточно длинные соединения между плашками контуров для подсветки (бортик) так же мне попалось несоответствие в ставленники пазов для верха (так же на фото)
  • Назарій З***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 141

За свої гроші стіл нормальний, але на задній частині не було потрібних дирок для кріплення надбудови. Потрібно сверлити самому, хоча конвекторів як раз достатньо для кріплення позаду.

Переваги:
    Недоліки:
    Неякісна збірка
  • Вадим Ч***

Топовый стол

Переваги:
    Цена
    • Продавець  CyberStaff

Вітаємо! Приємно чути таку оцінку. Дякуємо, що обрали нас, нехай стіл добре служить.

• Давид Б***

• Продавець  CyberStaff

Дякуємо за відгук! Раді, що все сподобалося. Користуйтеся із задоволенням!

• Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Білий. Ширина: 127

Гарний стіл, легко збирається і швидка доставка.

Переваги:
    Легко збирається.Якість.
    Недоліки:
    Незначні подряпини.
    • Продавець  CyberStaff

Дякуємо за відгук! Раді, що все приїхало швидко. Ми справді намагаємось відправляти товар у день замовлення, якщо встигаєте оформити його до 13:00. Нехай стіл добре служить!

• Вячеслав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 141

стол огонь всё помещается соберается очень легко и прочный рекомендую этого продовца

Переваги:
    дезайн и сборка легка
    Недоліки:
    нету
    • Продавець  CyberStaff

Вітаємо! Дуже приємно, що ви оцінили дизайн та міцність нашого столу. Ми стараємося робити відправки максимально швидко, щоб клієнти не чекали. Дякуємо за рекомендацію та вибір нашого магазину!

• Максим А***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 127

Чудовий стіл, за свої гроші , конкурентів немає .

Переваги:
    Ціна, якість прийнятна.
    Недоліки:
    Зламане коліщатко на візку для системного блоку
    • Продавець  CyberStaff

Ми безкоштовно надішлемо вам нове коліщатко на заміну зламаного, просто напишіть нам у приватні повідомлення або зателефонуйте. Нам важливо, щоб ви могли повноцінно користуватися товаром, тому ми завжди оперативно виправляємо такі дрібні недоліки, навіть якщо вони виникли під час доставки.

• Максим Т***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 127

Візуально непоганий, але багато недоліків.
    Кріплення для навушників брати не варто, тримається на «Божому слові». Верхня рамка де йде освітлення- та ж історія. Обслуговування на трійку з мінусом.

• Продавець  CyberStaff

Дякуємо, що написали. Шкода, що стіл та сервіс не повністю виправдали очікувань. Стосовно кріплення для навушників — воно має триматися надійно та витримує до 5 кг навантаження, спробуйте перевірити затяжку саморізів. Ваші зауваження щодо інших моментів прийняли в роботу, будемо виправляти.

• Анатолій Д***

Стіл шикарний

• Продавець  CyberStaff

Дякуємо за вашу оцінку! Раді, що стіл сподобався. Ми намагаємось відправляти замовлення в той же день до 13:00, щоб ви могли якнайшвидше облаштувати своє робоче або ігрове місце.

• Олег Г***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Білий. Ширина: 127

на момент сборки стола не хватало 1 колечка которое вставляется в специальное отверстие в столе, по поводу ленты, заказал ленту "вип" и как только я её наклеил через минут 30 она начала отклеиватся и ещё через 4 дня лента окончательно не держалась на столе. качество самой подсветки отличное а вот качество клея ужасное, в общем стол за свои деньги не лучшего качества.

Переваги:
    красивый
    Недоліки:
    не хватало 1 детали и клей ленты не держится
    • Продавець  CyberStaff

Дякуємо за зворотний зв’язок! Прикро, що так вийшло з кільцем та стрічкою. Щодо підсвітки — ми використовуємо якісні діоди, але клейовий шар на стрічках іноді може підводити через особливості покриття столу. Напишіть нам, ми дошлемо вам кільце, якого не вистачало, та порадимо, як краще зафіксувати стрічку. Нам важливо, щоб ви залишилися задоволені.

• Ірина М***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 141

Гарний стіл, комплектація повна, швидке відправлення. Рекомендуємо.

• Продавець  CyberStaff

Дякуємо за відгук! Раді, що стіл вам сподобався і ви оцінили швидкість нашої роботи та повну комплектацію. Нехай він добре служить і радує вас щодня!

• Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 141

За таку ціну чудовий стіл. Відправили швидко. Наявна інструкція, легко збирається. Має гарний вигляд. Дякую продавцю за оперативність та ввічливість

Переваги:
    Ціна, вигляд, легкий у збірці
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  CyberStaff

Дякуємо за відгук! Раді, що стіл вам сподобався і збірка пройшла легко. Ми намагаємося відправляти замовлення в той же день до 13:00, щоб ви могли якнайшвидше облаштувати своє місце. Користуйтеся із задоволенням!

• Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 127

На одной планке которая образует бортик не было отверстий для закрутки болтов .
    А так все норм ,собирается не тяжело , стоит довольно прочно .

Переваги:
    Цена-качество , внешний вид
    Недоліки:
    Нет инструкции, видео инструкция это ужас )
    Не все отверстия просверлены
    • Продавець  CyberStaff

Вітаємо! Дякуємо, що поділилися досвідом. Вибачте за ситуацію з бортиком - іноді через людський фактор на виробництві трапляються такі пропуски. Добре, що загалом збірка пройшла легко і стіл стоїть надійно. Ваше зауваження вже передали в цех. Гарного користування!

• Алеся К***

Класс!!!

• Продавець  CyberStaff

Дякуємо за таку емоційну оцінку! Раді, що ви задоволені покупкою на всі сто. Нехай стіл служить довго та приносить лише задоволення!

• Виталий К***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 127

Хлипкі ніжки але в цілому норм

• Продавець  CyberStaff

Дякуємо за відгук! Раді, що загалом все норм. Щодо ніжок — конструкція розрахована на стандартне навантаження для роботи, тому має стояти впевнено. Головне, щоб підлога була рівна і все затягнуто до упору. Користуйтеся із задоволенням!

• Назар П***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 127

Пишу відгук після використання півтора місяца. Перше що можу сказати уважно перевіряйте абсолютно всі деталі! Попереджав менеджера щоб перевірили на цілісність до відправки - мене заповнили що все ок (на пошті зʼясувалочь що нічого навіть не вскривали з упаковання для перевірки). Загалом три деталі мають пошкодження. Дві легко поцарапані та є пару сколів, а третя деталь сильно поцарана. Поцарапані дошки виявились через погане пакування. Могли би кожну окремо обгорнути картоном, а то вийшло що відкриваю коробку, а там декілька дошок разом і при транспортуванні вони ковзали і себе зацарапали (це моє припущення). Фото прикріпляю з пошти. Продавець спочатку запропонував знижку 100 грн що мало враховуюче що це три деталі і все таки при складенном столі видно царапанини зблизька, пізніше продавець перевзувався і ніякої знижку не захотів робити. Коли попросив замінити товар то мені сказали що відправка в усі сторони маю оплачувати я, що ненормально. Продавець не відповідає закону про захист прав споживачів, не рекомендую цього продавця. Тепер про стіл і користування. Зібрав його дуже швидко та легко. Зручно проводити на ньому час. Якщо берете чорний колір майте на увазі час від часу ви будете замічати жирні плями від дотиків рук, та пил пил більше видно. Тримається надійно. Стіл коштує своїх 3090 грн. Ще би був без пошкоджень було би ідеально

Переваги:
    Ціна, якість збірки
    Недоліки:
    Приїхав з пошкодженнями. Поцарапані дошки і сколи
    • Продавець  CyberStaff

Добрий день! Дякуємо за детальний відгук. Нам щиро шкода, що ви залишилися не повністю задоволені покупкою, проте ми вдячні за високу оцінку зручності та надійності столу.

Дозвольте прояснити ситуацію з «подряпинами». Як виробник, ми використовуємо клейові технології для кромкування. Те, що ви бачите на фото, часто є залишками виробничого клею, який легко видаляється будь-яким антисиліконом або спиртовим розчином. Ми вже працюємо над тим, щоб етап очищення перед пакуванням був ретельнішим на всіх лініях виробництва.

Щодо перевірки: оскільки ми — фабрика, товар пакується одразу після виготовлення та технічного контролю. Ми не відкриваємо готові коробки перед відправкою, щоб не порушувати цілісність заводського пакування, оскільки впевнені у процесі контролю на етапі збірки.

Ми цінуємо наших клієнтів, тому пропонуємо наступне: якщо після очищення ви виявите, що це все ж таки механічне пошкодження (подряпина) — ми замінимо деталі за наш рахунок, включаючи доставку. Будь ласка, зв’яжіться з нашим менеджером (або напишіть нам в особисті повідомлення), щоб ми могли оперативно вирішити це питання. Сподіваємося, що в результаті стіл буде радувати вас на всі 100%!

• Світлана Я***

Все прекрасно .спасибо.

Переваги:
    Большой.как и хотели
    Недоліки:
    Пока нету
    • Продавець  CyberStaff

Дякуємо за відгук! Раді, що розмір столу виправдав ваші очікування і ви отримали саме те, що хотіли. Нехай велика стільниця дарує простір для ідей та комфортну роботу кожного дня. Користуйтеся із задоволенням!

• Юліан Ф***

Рекомендую. Все супер.

Переваги:
    Легко складається, якісний, міцний
    • Продавець  CyberStaff

Дякуємо за рекомендацію! Дуже приємно, що стіл вам сподобався і ви оцінили його міцність. Ми намагалися зробити так, щоб збірка була максимально простою і не забирала багато часу. Нехай робоче місце надихає вас на нові досягнення, користуйтеся із задоволенням!

• Матвій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 127

Легко збирається. Підставка для блоку дуже зручна, рекомендую. Трохи хитається.

• Продавець  CyberStaff

Дякуємо за покупку! Класно, що збірка пройшла легко. Не хвилюйтеся через легке хитання - під вагою комп’ютера стіл стане повністю стійким. Дякуємо за довіру до нашого бренду!

• Данило І***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 141

Стіл прийшов який замовляв, цілий, з відеоінструкцією по QR-коду на стільниці. Все необхідне для збірки є в комплекті, хіба що викрутка потрібна буде своя. Збірка достатньо проста і швидка. Покупкою задоволений.

Майте на увазі, що підстаканник та інші додаткові кріплення до столу йдуть окремо і надруковані на 3Д-принтері. На мій смак не підходять до столу, краще замовити окремо в іншому місці.

Переваги:
    Зовнішній вигляд, зручна збірка
    Недоліки:
    Якість додаткових кріплень
    • Продавець  CyberStaff_old3

• Богдан

Підкажіть, будь ласка, як ви закріпили кронштейн — бортики не заважають?

• Денис В***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 141

Довго обирав стіл для свого ігрового сетапу і зрештою зупинився на моделі PRO. І можу сказати одне – це було влучне рішення! Я дуже задоволений покупкою і ось чому:
    Переваги, які особливо сподобалися:
    Розмір – це сила, а не недолік! Стіл дійсно великий, і спочатку я трохи хвилювався, чи поміститься він у мою кімнату. Але зараз я розумію, що це величезний плюс. На ньому з легкістю розмістився монітор, клавіатура, мишка, колонки, ще й купа вільного місця залишилася для посібників чи чашки кави. Більше ніякої тісноти!
    Міцність та надійність конструкції: Стіл зроблений дуже якісно. Нічого не хитається навіть під великим навантаженням.
    Ергономічний дизайн: Спеціальна ергономічна форма стільниці дозволяє сидіти ближче до монітора, не напружуючи руки та спину.
    "Геймерський" вигляд: Чорний колір, виглядає стильно та сучасно. Він ідеально вписується в атмосферу геймерської кімнати.

• Продавець  CyberStaff_old3

Дякую за відгук. Схоже, ніби він проплачений)

• Сніжана
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 159

Дуже в захваті, що замовила цей стіл. Замовила стіл в ночі, а вже зранку мені відповіли на всі запитання та відправили стіл, прийшов вчасно, збирала сама дуже легко і швидко по відео яке надається разом з столом, в додаток з приємного добавили шестикутник, що вже рідкість, стіл не хитається та чудово регулюється це дуже добре для тих в кого може бути не рівна поверхня, рекомендую.

Переваги:
    Оперативність, якість, ціна, сервіс

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Білий. Ширина: 141

Глубоко нацарапали ручкой, тер чуть ли не до дыры, так и не отмылась.

Переваги:
    Не сложная сборка
    Недоліки:
    Оставили автограф
    • Продавець  CyberStaff

Добрий день, написали вам у Вайбер, можемо замінити деталь за наш рахунок, але деталь треба буде відправити назад нам, такого, як ви показали на фото, не повинно бути.

• Володимир К***

Конечно не должно, но царапина не стоит геморроя с разбором/отправкой/сбором обратно. В остальном, все в порядке.

• Крістіна К***

Замовляла другу на подарунок
    Посилка прийшла в дуже гарному стані, без пошкодженьстіл зібрали легко, все було в наявності…дякую за відео «як збирати стіл», дуже допомогло
    Стіл великий, комфортний..друг залишився дуже задоволений, дякую Вам Велике за хороший, якісний товар

Переваги:
    1.Гарний і приємний сервіс
    2. Стіл відповідає опису і фотографіям
    3.Якісна і швидка доставка
    4.Все супер
    Недоліки:
    Намає
    • Продавець  CyberStaff_old3

• Наталія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Білий. Ширина: 141

Все чудово, дуже легко його зібрали,якість і дизайн відповідає опису.

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Білий. Ширина: 127

Доповнення до мого попереднього відгуку. Шановний продавець, у першій відповіді на мій відгук ви пишете що недоліки на моєму столі норма і на лицьових частинах не буде видно, для вас це дійсно норма? Тоді нащо паритися і перевітяти взагалі меблі? Недолік є недолік, не треба виправдовуватися. Ви взяли додаткову нечесну оплату 100грн за перевірку стола, чому ви не перевірили мені і відправили так? Судячи по відгуку ви самі же призналася що так і відправили, навіть не перевірили, а вже у другій відповіді на другий відгук ви пишете чому тоді на пошті не склали претензію? Ви жартуєте, ви ж самі сказали що це якоби норма і ви так і відправляєте. Також чомусь у відповіді на другий відгук ви пишете я якоби не захотів міняти пошкодженні частини, тоді чому ви самі після моїх фото запропонували жлобних 100грн компенсації (які ж і незаконно взяли) а не заміну деталей? По вашій манері спілкування видно що ви не хотіли міняти деталі та робити адекватну знижку. Добавлю що іншій людині ви казали що заміна деталей через вашу вину доставка буде за рахунок покупця... А у мене був терміновий переїзд і я був готовий змиритися з недоліками але зі знижкою! Стид вам і позор, безвідповідальність.

Переваги:
    Низька ціна за через безвідповідальність
    Недоліки:
    Абсолютно все , від товару - до продавця
    • Продавець  CyberStaff

На деяких деталях, які ви надіслали на фото, при складанні столу не буде видно, оскільки при свердлінні ДСП можуть бути невеликі відколи навколо отвору, при складанні деталі стикуються між собою і ці відколи перекриваються іншими деталями, тобто цього не буде видно, це не є браком, а брак, це коли у вас відпала кромка, або не просвердлили отвір, або щось з фурнітурою. Але в будь-якому випадку, якщо вам не подобається вигляд товару, ви завжди можете його повернути назад.

• Максим

Так на деяких, а на інщо що? Забути чи не дивитися? Умене він ще з 1 дня зібраний, на ньому добре видно недоліки. І такі пошкодження вважаються "заводськими", якщо ви так не вважаєте, йдіть і загугліть в інтернеті. Цікаво за що ви здираєте по 100-300грн , якщо і так нічого не робите...

• Продавець  CyberStaff

Добрий день, ви можете повернути цей товар, якщо він вам не підходить, ми оплатимо зворотну доставку.

• Богдан К***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Білий. Ширина: 159

Взял этот стол за счет габаритов, плюс цена, все оправдано Но есть одно но, которое очень сильно мешает, это то что за счет больших габаритов, он как будто жидкий. Плюс вес ПК на столе + Вес Мониторов он немного просидает вниз. То есть если зарейджит и ударить по ниму он просто сломается пополам. Но если вы адекватные челвоек без рейджквиков то стол отличный, просто подумайте дважды стоит ли вам брать слишком большой.
    Комплект отличный сборка интуитивно понятна! Я промахнулся с размерами но стол действительно отличный ставлю 5.5 Потому что по своей глупости взял слишком большой.

Переваги:
    Взял самый большой ХЛ вроде но есть одно НО он очень хлюпкий и шаткий, столещница слишком большая имейте это виду. Когда заказывайте подумайте о том нужно ли вам такой.
    Недоліки:
    Нестабильный, жесткости нет, хлюпкий.
    • Продавець  CyberStaff

Дякуємо за відгук. Щоб стіл був більш стійким до прогину, ви завжди можете докупити металеву ніжку і встановити її по центру з краю, тоді стіл витримуватиме великі навантаження!

• Тарас М***

Крутий стіл

• Юлія

Чудовий стіл, син задоволений

• Бондарчук Р***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 127

крайне не удобный стол, собрать легко, выглядит хорошо, но не устойчивый, шатаеться только так от малейшего движения, все ножки, болты и саморезы вкрутил нормально и до конца, но вся конструкция имеет гиганский люфт, шатает стол прикосновение 1 пальца, и это с учётом что пол ровный, купил специально для него еще и ковёр, ножки отрегулированны по высоте нормально

• Вадим В***

Ну как стол ?? хочу заказать L (белый)

• Продавець  CyberStaff

Дякуємо за відгук. Стіл стійкий, якщо в столі є брак, ми вам його замінимо.

• Борис П***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 159

Брав додатково набір тримачів для дротів (мені стали в нагоді). Кріплення для навушників (теж зручне) Тримач для чашки (не дуже зручний) . Підсвічування до столу: ВІП — (стрічка погано тримається та постійно відклеюється потрібно додатково підклеювати скотчем буде на новий рік на ялинку )))

Переваги:
    Великий стіл за гарну ціну
    Недоліки:
    без недоліків (мам стіл)
    • Продавець  CyberStaff

Дякуємо за відгук, перед наклеюванням стрічки необхідно обов'язково протерти сухою ганчіркою місце, щоб прибрати сліди від рук, пилу тощо, тоді стрічка буде добре триматися.

• Любов М***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 127

Купували в червні. Стіл якісний, гарний. Дитині дуже подобається, нам теж. Дякую за гарний товар. Склав син сам, йому 14 років.

Переваги:
    Якісь
    Недоліки:
    Для мене недолік чорний колір, видно пил)) Син купив великий килимок тож проблема частково вирішилась))
    • Продавець  CyberStaff

• Николай У***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 159

Замовляв найбільший розмір з доступних і стіл якраз став чітко куди потрібно. Повна комплектація, все необхідне було у комплекті.

• Дар'я К***
    Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 127

Гарний та зручний. Швидке відправлення.

Недоліки:
    Трохи важко збирати. Деякі зайві деталі. Замовила додатково разом зі столом тримач для наушників, не зробили різьбу під нього, через це покупка виявилася марною, бо вкруткою можна зіпсувати стіл.
    • Продавець  CyberStaff

Дякуємо за відгук. Ми не робимо отвір під кріплення для навушників, оскільки люди самі вибирають, де їм буде зручно його розмістити. Це можна зробити як збоку столу, так і в передній частині. Не хвилюйтеся, саморізами, які йдуть в комплекті, ви не пошкодите стіл, вони розраховані по довжині.