- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 102
Получил сегодня стол ,собрал его ,а он шатается что не в себя просто ужас ,не рекомендую
- Переваги:
- Недоліки:
- Шатается
- Продавець CyberStaff
Вітаємо! Прикро, що стіл здався вам хитким. Зазвичай наші столи стоять досить впевнено, якщо все затягнуто і підлога рівна. Спробуйте ще раз перевірити кріплення, можливо десь треба підтягнути сильніше. Якщо проблема залишиться — напишіть нам, спробуємо знайти рішення.
- Сергій І***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 102
За такі кошти непоганий стіл
- Продавець CyberStaff
Дякуємо за покупку! Приємно, що стіл виправдав ваші очікування щодо вартості. Ми намагаємось робити меблі доступними, не втрачаючи при цьому в надійності. Гарного користування!
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Білий + чорний. Ширина: 102
Стіл зручний, не займає багато місця, легко збирається. Покупкою задоволені, продавця рекомендуємо
- Переваги:
- Зручний, швидко зберається
- Продавець CyberStaff
Дякуємо за відгук та рекомендацію! Раді, що стіл гарно вписався у ваш простір і збірка пройшла легко. Нехай він служить довго та допомагає підтримувати лад у вашій робочій чи ігровій зоні.
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 102
прекрасные столы, удобные и не занимают кучу места. пришли в хорошем состояний, всех комплектующих хватает. конечно есть минус - он легкий, но это можно исправить с помощью компьютера или положить в ножки что то тяжелое. мы в восторге
- Переваги:
- все
- Продавець CyberStaff
Дякуємо за відгук! Раді, що столи вам сподобалися і комплектація була повною. Те, що стіл легкий, - це частина продуманої конструкції: ми спеціально робимо його таким, щоб ви не переплачували за доставку важкого габариту, а необхідну стійкість він отримує саме під навантаженням техніки.
- Аркадій Ф***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 102
Стіл супер, за свої кошти. Збірка 7хв, місця займає мало. Використовую для ноута - дуже задоволений.
- Переваги:
- ціна
- Продавець CyberStaff
Дякуємо за відгук! 7 хвилин на збірку - це чудовий результат. Дуже приємно, що стіл підійшов для роботи з ноутбуком і допоміг зберегти вільне місце в кімнаті. Нехай служить довго!
- Павло Д***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Білий + чорний. Ширина: 102
Забрав стіл. Дуже хитається
- Переваги:
- Недоліки:
- Хитається
- Продавець CyberStaff
Вітаємо! Шкода, що стіл здався хитким. Зазвичай конструкція стоїть впевнено, якщо всі болти затягнуті до упору. Також перевірте, чи рівна підлога, бо це сильно впливає на стійкість. Якщо нічого не допоможе — напишіть нам, розберемося.
стіл супер за свої кошти
- Переваги:
- ціна
- Продавець CyberStaff
Дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені покупкою та оцінили співвідношення ціни та якості нашого столу.
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Білий + чорний. Ширина: 118
відмінний стіл, дуже зручний
- Недоліки:
- трохи хитається
- Продавець CyberStaff_old3
Дякуємо за відгук
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Білий + чорний. Ширина: 118
Хороший зручний стіл, прийшов без нарікань, легкий у зборі)
- Переваги:
- Ціна, якість, швидка відправка)
- Недоліки:
- Трішки хитається а так немає)
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 102
Товар пошкоджений
- Переваги:
- Чорний колір так як я хотів
- Недоліки:
- На фото нюанс
- Продавець CyberStaff
Добрий день, при отриманні столу обов'язково перевіряйте на пошкодження. Зазвичай все приїжджає без пошкоджень, але іноді буває на пошті таке. У такому випадку краще відмовитися від посилки і написати нам, ми надішлемо іншу. Після того як ви забрали товар з пошти і оплатили його, ви погоджуєтеся, що товар отримано в повному обсязі і в цілісності. В даному випадку, можемо запропонувати вам нову стільницю відправити за заниженою ціною, щоб ви залишилися задоволені покупкою.
- Антон Л***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 102
Приехал стол, мне он очень понравился, на его сборку потратил минут 15-20, допом устанавливал держатель для наушников (его можно поставить куда угодно)
Покупкой доволен- Переваги:
- Легкий в зборке, удобный, есть много возможностей апгрейда
- АртёмВідгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 102
Хороший стол, простая сборка
Дякуємо за відгук!
- Едуард Я***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 102
Good
YES
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 102
Замовляв стіл через інтернет. При доставці стільниця виявилась із пошкодженими краями (моя помилка — не перевірив одразу на пошті). Написав у компанію — мені швидко відповіли й безкоштовно вислали нову панель, я оплатив лише пересилку. Дуже вдячний за швидкий і чесний зворотний зв’язок! Рекомендую цю фірму за гарне ставлення до клієнтів.
Дякуємо за відгук!
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 118
Шикарнейший стол. Отправили хорошо упакованным. Очень лёгкий в сборке. Все метизы были на месте. Удобно за ним сидеть. Я довольный как слон
- Переваги:
- Качество и дизайн
- Продавець CyberStaff
Дякуємо, нам дуже приємно, що вам сподобався стіл!
- Павло С***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 102
Хороший добротний, компактний столик!
Дякуємо за відгук!
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 118
Замовляв стіл AIR за індивідуальними розмірами , виготовлення було 7 днів , що дуже порадувало так як виготовлення дуже оперативне та відповідальне,компактний , зручний , та дуже легкий у збиранні , навіть простою викруткою можна забрати , так як компанія підготувала одразу отвори для вкручення гвинтів , кладається протягом 15 хвилин , легкий , та надійний , якість сподобалась , не хитається усі деталі які необхідні надійшли , стільниця та 4 ніжки , запаковано надійно , гвинтів надійшло на 2 більше , що дуже порадувало , це означає що надавач послуг відповідально поставився до форс-мажорних обставин Дуже вдячний за надання такого чудового столику :)
- Переваги:
- Легкий у складанні , надійний , дуже компактний за розмірами , ніжки з можливістю збільшення висоти.
- Продавець CyberStaff
Дякуємо, нам дуже приємно, що вам сподобався стіл!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Білий + чорний. Ширина: 102
Гарний
В целом не плохой стол
- Переваги:
- Компактный, регулировка высоты
- Недоліки:
- Много брака, вплоть до самореза ((
- Продавець CyberStaff
Дякуємо за відгук, якщо є брак, повідомите нам, ми всі обміняємо.
- Липовский Г***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 102
Приехал за сутки, собрал за 10 минут .
Для сборки вам хватит крестовой отвёртки,так как сам стол,не считая ножек - легко прорезается- Продавець CyberStaff
Дякуємо за відгук!
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Білий + чорний. Ширина: 118
Чудовий стол та топ рівень сервісу. Зі столом виникли деякі ньюанси та зауваження, які підтримка дуже оперативно та справедливо врегулювала
- Переваги:
- Дизайн, розмір, матеріали
- Продавець CyberStaff
Дякуємо за відгук!
- Руслана Т***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Білий + чорний. Ширина: 118
Хороший геймерський стіл, син задоволений
- Переваги:
- Дизайн
Дякуємо за відгук!
- Ганна М***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Білий + чорний. Ширина: 102
Купили дітям ці столи. Ну дуже зручні. Писати за ними зручно завдяки виїмки. Ну і грати в ПК ігри, теж зручно, куда ж без цього Шкодую, що під час мого дитинства таких не було. Спина б була здоровіша.
- Переваги:
- Зручність, дизайн, якість
Дякуємо за відгук!
- Валерій С***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Білий + чорний. Ширина: 118
За свої кошти чудове рішення. Практичний, стильний.
Користуюсь більше року.- Переваги:
- Досить якісний, ціна
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець CyberStaff
Дякуємо за відгук
- Алексей П***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 102
Год пользования, нареканий нет!
Дякуємо за відгук
- Микита З***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 118
Стіл якісний. Сину сподобався. Не хіткий, міцний. Виглядає гарно.
- Переваги:
- Не хиткий, міцний, якісний
- Продавець CyberStaff
Дякуємо за відгук
- Валерій П***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 118
Файний стіл, вже рік працюю і граю лише за ним. З таким вирізом дійсно набагато зручніше ніж за дефолтними столами. Перевозив стіл на нову квартиру і він дійсно вліз на задній ряд у ланос Без проблем зібрав і розібрав. Стіл не ходить, тримається міцно.
- Переваги:
- Зручний, легко транспортується, регулюються ніжки, вирізи для кабелів, стильний чорний колір.
- Продавець CyberStaff
Дякуємо за відгук
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 118
Хороший стіл, задоволений ним)
Дякуємо за відгук
- Леонтій М***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 118
Гарний стіл за такі гроші. Для мого зросту (1.84) занизький, але це вже персональні побажання.
Дякуємо за відгук
- Павел С***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Білий + чорний. Ширина: 118
Стол хороший , рекомендую. Сборка/разборка легко
Дякуємо за відгук
- Світлана Ф***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 118
Придбали стіл для сина.
Стіл гарний, досить великий, зручний за рахунок вигину для тіла. Сучасний дизайн. Легко збирається, приємно здивувала інструкція за кюар кодом. Стійкий, ніжки тримають гарно. За приємну ціну досить гарний варіант.- Переваги:
- Якість, ціна. Якісне пакування відправника.
Дякуємо за відгук
- Вадим Г***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 118
Очень качественный стол, главное что при сборе не было никаких проблем , менеджер быстро проконсультировал после заявки
- Переваги:
- Топ за свои деньги
Дякуємо за відгук
- Кіріл Г***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 118
Дуже добра якість, зборка займала 5 хвилин
- Переваги:
- Ціна,якість
- Недоліки:
- Їх немає
- Продавець CyberStaff
Дякуємо за відгук
- Іванна Я***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 118
Замовляла , все супер по якості, розміру , швидко доставили, доступна ціна !) рекомендую !)))
- Недоліки:
- Не помітила
- Продавець CyberStaff
Дякуємо за відгук
- Євгеній К***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 118
Я брав більшу модель. З розміром я не прогадав. Ширина чудова. Вистачає на клавіатуру, ноутбук та доволі великий коврик. В довжину теж нормально.
Не зручно, якщо потрібно писати від руки на ньому, бо трохи хитається. Але це не його спеціалізація.
За свою ціну мені доволі подобається.- Продавець CyberStaff
Дякуємо за відгук
- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: CyberStaff. Колір: Чорний. Ширина: 118
Стол чёткий нечего лишнего