Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Відгуки покупців про Добриво Стимовіт органічне для орхідей 500мл

Оцінка користувачів 4.17/5
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 1

не змогла оцінити добриво, приїхали брудні пляшки, напівпорожні, перемотані скотчем. Просто сервіс все нижче і нижче. Дуже шкода, бо колись Розетка була гарним магазином. Це вже моє друге підряд замовлення в Розетці і воно знову з якимось недоліком. Таке враження, що магазин зовсім не думає про своїх клієнтів, бо неодноразово присилає або бракований товар, або напів порожній, або той, який вже втратив товарний вигляд.

Переваги:
    Жодної
    Недоліки:
    Все

• Анна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 0.562

чудове добриво, думаю що завдяки йому мої орхідеї наростили багато нового коріння

• Жанна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 0.562

З цим добривом відновлюються навіть хворі орхідеї з розпродажів супермаркету

Переваги:
    Подобається моїм орхідеям
    Недоліки:
    не виявлено
  • Oksanka I***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 0.562

Поливаю орхідеї раз на тиждень до рівня нидньої 1/3 горшка. Поливаю також фіалки та інші рослини

Переваги:
    Орхідеї чудово виглядають і цвітуть.
    Недоліки:
    Зникло з місцевих квіткових магазинів,тож доводиться купувати через інтернет
  • Катерина М***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 0.562

Через 3 месяца использования!!!

Переваги:
    Все
  • Катерина М***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 0.562

Отличное!помогает спустя пару месяцев использования,очень мощное!

Переваги:
    Топ
  • Евгения Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 0.562

Хорошее удобрение! У орхидеи хорошо начали развиваться корни и выпустила новые листочки)

• Екатерина О***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 0.562

Использую удобрение 1 раз в 7-10 дней, развожу небольшое количество с водой и поливая. Очень удобно и просто, бутылка закрывается герметично и храню в темном месте. Такой бутылки мне хватает на год регулярного использования. Орхидея выглядят прекрасно, хорошо цветут и не болеют.

Переваги:
    цена, экономный расход
  • Наталия Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 0.562

Мои орхидеи очень благодарны за это удобрение, цветут и пахнут (шутка), пустили новые цветоносные побеги и множество корней. Удобряю раз в неделю (в теплый и жаркий период, т.е. сейчас).

• Лиля Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 0.562

Орхидеи удобряю всегда. Хуже не стало,а прям изменений в лучшую сторону я и не ждала

Переваги:
    хуже точно не делает