Відгуки покупців про Добриво Стимовіт органічне для орхідей 500мл
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Вага: 1
не змогла оцінити добриво, приїхали брудні пляшки, напівпорожні, перемотані скотчем. Просто сервіс все нижче і нижче. Дуже шкода, бо колись Розетка була гарним магазином. Це вже моє друге підряд замовлення в Розетці і воно знову з якимось недоліком. Таке враження, що магазин зовсім не думає про своїх клієнтів, бо неодноразово присилає або бракований товар, або напів порожній, або той, який вже втратив товарний вигляд.
- Переваги:
- Жодної
- Недоліки:
- Все
- Анна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 0.562
чудове добриво, думаю що завдяки йому мої орхідеї наростили багато нового коріння
- Жанна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 0.562
З цим добривом відновлюються навіть хворі орхідеї з розпродажів супермаркету
- Переваги:
- Подобається моїм орхідеям
- Недоліки:
- не виявлено
- Oksanka I***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 0.562
Поливаю орхідеї раз на тиждень до рівня нидньої 1/3 горшка. Поливаю також фіалки та інші рослини
- Переваги:
- Орхідеї чудово виглядають і цвітуть.
- Недоліки:
- Зникло з місцевих квіткових магазинів,тож доводиться купувати через інтернет
- Катерина М***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 0.562
Через 3 месяца использования!!!
- Переваги:
- Все
- Катерина М***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 0.562
Отличное!помогает спустя пару месяцев использования,очень мощное!
- Переваги:
- Топ
- Недоліки:
- Евгения Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 0.562
Хорошее удобрение! У орхидеи хорошо начали развиваться корни и выпустила новые листочки)
- Екатерина О***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 0.562
Использую удобрение 1 раз в 7-10 дней, развожу небольшое количество с водой и поливая. Очень удобно и просто, бутылка закрывается герметично и храню в темном месте. Такой бутылки мне хватает на год регулярного использования. Орхидея выглядят прекрасно, хорошо цветут и не болеют.
- Переваги:
- цена, экономный расход
- Недоліки:
- Наталия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 0.562
Мои орхидеи очень благодарны за это удобрение, цветут и пахнут (шутка), пустили новые цветоносные побеги и множество корней. Удобряю раз в неделю (в теплый и жаркий период, т.е. сейчас).
- Лиля Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 4. Вага: 0.562
Орхидеи удобряю всегда. Хуже не стало,а прям изменений в лучшую сторону я и не ждала
- Переваги:
- хуже точно не делает